- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.941
Aa ben kahvaltıyı cok severim, en sevdigim ögündür. Peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta ohh mis :) Öyle agır yemekle kahvaltı olmayacak. Elimden gelse 3 ögünümün ücünü de kahvaltı yaparım
Aha sorumluluk aldım şu anAy ben de oyleyim canim. Kiz kendimi senin ellerine biraktim.kollontai pek gelmiyor. Eminim onu aratmayacaksin. Gelen gideni aratırmış
Bence yap, cok canın cekerse de çayına tarcın falan at öyle gecistir. Ben öyle yapıyordum.. Sabahları abartmadan bal vs. de yiyebilirsin dedigim gibi.
Aha sorumluluk aldım şu an
Ben kollontai kadar gaddar olamıyorum sanırım ama elimden geleni yaparım canım
Tahin pekmez bala ve pekmeze göre cok daha fazla kalorili. Ben olsam onu tercih etmezdim. Sade pekmez ya da sade bal yesen daha iyi. 2 çay kaşığı kadar yiyebilirsin bence.Tamam 1 tatli kasigi mi cay kasigimi. Sadece pekmez bal mi. Mesela tahin pekmez olur mu
Neyse önce bi 68'e gelelim de sonra asagı cekebiliriz hedefi :)Vallahi ben verdim kendimi senin ellerine acima bana. Ben de leylek olmak istiyorum. Hedef 68 yazdirdim ama asil hedef 62 canim.
beni leylek edcen sen banane.
Aldin basina belayi. Tatli delisiyle ugrasmak nasil olacak bakim
Tahin pekmez bala ve pekmeze göre cok daha fazla kalorili. Ben olsam onu tercih etmezdim. Sade pekmez ya da sade bal yesen daha iyi. 2 çay kaşığı kadar yiyebilirsin bence.
Neyse önce bi 68'e gelelim de sonra asagı cekebiliriz hedefi :)
Ben de cok tatlı düskünüyümdür aslında ama maalesef tatlıya sınır koymadıgımız sürece kilo vermek imkansıza yakın, o yüzden mecburen bırakacagız şekerim
sen bide betüşün tavuk ciğerli menüsünü görmelisinya ben kahvaltida menemen bile yemeye zorlaniyorum, yemek gibi geliyor valla izgara kofte iddiali olmus :)
Merhaba.kolay gelsin.Ne kadar yürüyerek 343 kalori harcadınız?ben yürüme bandında 40 dk yürüyerek 225 kalori veriyorum. 4.5 km/hız ile 5.0 arası hızla.Ben de menumu yaziyim :)
Benim de guya kushan'imin ilk gunuydu ama ben diyorum ya tam uyamam arkadaslar, bu ara bunyemi toparlamaya calisiyorum biraz :) Yine de memnunum:
sabah kahvalti 11.30:
1.5 yumurtali menemen,
25 g beyaz peynir,
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi (Uno 25 g)
4 tane seker domates
14.30:
1 yesil elma, 10 findik
16.30:
1 yesil elma, 10 findik
18.30:
120 g kofte(4 ufak kofte)
2 yk bulgur pilavi
Spor: 8k yuruyus
Totalde 1125 kalori almisim, 343 kalori de yuruyuste harcamisim :)
Ya betüş ben salam yemiycem. Onun yerine ne olabilir. Sucuk geldi aklıma ama nasıl olur bilemedim.
Hadi bakalım cezadan yırttın ama dilime düstün ona göre
Yedin yani simidi? Afiyet olsun
Akşamı sabah, sabahı akşam yapmıssın sanki
Yakında kahvaltıda tavuk ciger falan görür müyüz Duygucum?
sabah sabah tavuk ciğer pişirmeye üşenmesem yerim
ya ben kahvaltida menemen bile yemeye zorlaniyorum, yemek gibi geliyor valla izgara kofte iddiali olmus :)
Aa ben kahvaltıyı cok severim, en sevdigim ögündür. Peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta ohh mis :) Öyle agır yemekle kahvaltı olmayacak. Elimden gelse 3 ögünümün ücünü de kahvaltı yaparım
sen bide betüşün tavuk ciğerli menüsünü görmelisin
valla hiçç acıkmadım güzel oldu..
hatta sanırım yarın sabah cumaya göre eksi görücem bugün sabittim sabah :)))
Hep sen mi bana laf sokacaksın şekerim, accık da ben sokusturayımeneeem bana laf sokmuş sanki mor karga....
Olsun fakir ama gururluyum3 öğün simit.... ruhun fakir kız senin :)
Ne kadar çilek yedin kız? Öglen mi yedin akşam mı yedin ne yaptın? Menü paylaş bakayım, bi süre cezaları da ben yazıyorum düştün mü elimeayy yarın başlıyoz mu isveçe hiiiç motive değilim haa....... siz böyle bastırınca bende ters tepti... yazık banaaa... pazara gittim ıspanak aliim diye vicdansızlar her yeri çilekle döşemişler...... ne kokuyo ne kokuyo.... gittim bi kilo aldım yarın yiyemicem diye avuç avuç yedim ama midem bulandı :'((((( neyse yarın +++++ görceğim garanti... çilekleri buzluğa koydum 12 gün dayanır mıkıyamam ben onlara.... hiç isveç modunda değilim.... zaten yarnda pazartesi oyyşşşş çok acıklı çoook....
neyseki malzemelerim hazır.... yoksa cayacaktım... her bişiy hazır haydi bismillah....
Hep sen mi bana laf sokacaksın şekerim, accık da ben sokusturayım
Olsun fakir ama gururluyum
Ne kadar çilek yedin kız? Öglen mi yedin akşam mı yedin ne yaptın? Menü paylaş bakayım, bi süre cezaları da ben yazıyorum düştün mü elime
Neyse iyiymis menün yırttınvayyy vaaay vaayyyy vakvaktaki havalara bakkk pehhh
koltuktan ses geliyo sandım midemden geliyomuş :))))
menüm
sabah
2 dilim patlıcanlı lorlu şey
öğlen müsli sütsüz
ara 1 dilim patlıcan
akşam müsli sütsüz
sonra çilek 1 kase -- midem bulanmayaydı hepsini yicektim ---
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Neyse iyiymis menün yırttın
Aç bile kalmıssın hatta.
Hadi bakalım birbirimize destek de oluruz.
Şşştt duymasın vakvakkAha sorumluluk aldım şu an
Ben kollontai kadar gaddar olamıyorum sanırım ama elimden geleni yaparım canım
Çok sevindim. Ben böğle listelerle daha düzenli verebiliyorum. Hadi bismillah yarın yapmaya başlıyacağım inşallah.yapilir :)
Sevdim ben boyle menüyü baya tok tuttu beni.. Tavuk cigeride deniycem :)))))))bilmem ki olabilir bence aynı soydan geliyolar nasılsa...7
eneeem bana laf sokmuş sanki mor karga....
akşamdan pişir sabah ye... yaratıcı ol acık....
ayyyy kontes nasıl düştün sen burlara :)))
3 öğün simit.... ruhun fakir kız senin :)
nesi var kızım misss gibi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?