- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.921
Yine çok iyi benceyazdım canım ne kadar verdiğimi gördünmü ben öyle çok fazla kilo vermedim şok diyet yapmadım çünkü hiç :)
Ohh ohh yarasın :)) Afiyet olsunkızlarmorordek hayatım 2. günümü tam menüye göre bitirdim düğüne gidicem erken gelirsem yazarım öptüm herkesi:)
yeşil çay canım bağırsaklar için iyi değil maalesef tatlım ..Limonlu ılık su iç kuzum anında geçer acıkman yeşil çay iç yada 3-4 tane zeytin at ağzına çok fena hissedersen yok bunlar olmaz dersen salAtalık ye kaloriside düşük yağda yapmaz
yazdım canım ne kadar verdiğimi gördünmü ben öyle çok fazla kilo vermedim şok diyet yapmadım çünkü hiç :)
Hadi bakalım cezadan yırttın ama dilime düstün ona göreHastaligimdan dolayi listede olmamanin avantajini mi kullandim ben de ne:)
Yedin yani simidi? Afiyet olsunkızlarmorordek hayatım 2. günümü tam menüye göre bitirdim düğüne gidicem erken gelirsem yazarım öptüm herkesi:)
Akşamı sabah, sabahı akşam yapmıssın sankiben bugün entresan bir beslenme yaptım betüşe benziycem sanırım gitgide
menüm
kahvaltı
1 yk lor peyniri
2 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
4 ızgara köfte
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası
akşam
2 tane haşlanmış yumurta
1 yk lor peyniri
2 zeytin
su 2,5 lt
spor 2 mil
muska77 , kollontai , morordek , nilsub
sabah sabah tavuk ciğer pişirmeye üşenmesem yerimHadi bakalım cezadan yırttın ama dilime düstün ona göre
Yedin yani simidi? Afiyet olsun
Akşamı sabah, sabahı akşam yapmıssın sanki
Yakında kahvaltıda tavuk ciger falan görür müyüz Duygucum?
yapilir :)Kızlar selaaasmm güzrl bir pazar skşamından.
Ben de kuşan diyetine başlayacaklardanım yarın. Ćok mantıklı geldi. Bir de peş peşe yapılabilir mi acaba. Gayet sağlıklı bir beslenme bence.
Hadi bakalım cezadan yırttın ama dilime düstün ona göre
Yedin yani simidi? Afiyet olsun
Akşamı sabah, sabahı akşam yapmıssın sanki
Yakında kahvaltıda tavuk ciger falan görür müyüz Duygucum?
Nasıl bi mide var sizde arkadas?sabah sabah tavuk ciğer pişirmeye üşenmesem yerim
Evet ya ben de öyleyim. Menemen yerim de öyle normal yemek tarzı şeyler hiç bana göre değil :)ya ben kahvaltida menemen bile yemeye zorlaniyorum, yemek gibi geliyor valla izgara kofte iddiali olmus :)
ben zaten bu ara kahvaltiyi da zar zor yapiyorum kendimi hep alistirmisim kahvaltisizliga zor gidiyor.Nasıl bi mide var sizde arkadas?
Evet ya ben de öyleyim. Menemen yerim de öyle normal yemek tarzı şeyler hiç bana göre değil :)
Aa ben kahvaltıyı cok severim, en sevdigim ögündür. Peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta ohh mis :) Öyle agır yemekle kahvaltı olmayacak. Elimden gelse 3 ögünümün ücünü de kahvaltı yaparımben zaten bu ara kahvaltiyi da zar zor yapiyorum kendimi hep alistirmisim kahvaltisizliga zor gidiyor.
Haftasonu gec kalkinca daha cok acikmis oluyorum yapabiliyorum hafta ici de aksamlari erkenden yemis olmam lazima ksam yemegini :)
Bence yap, cok canın cekerse de çayına tarcın falan at öyle gecistir. Ben öyle yapıyordum.. Sabahları abartmadan bal vs. de yiyebilirsin dedigim gibi.morordek im canim yağim senin kemigim bende kalsin canim
yarindan itibaren guzel menuler sporlarimla buradayim. 21 gun de seker orucu yapayim mi sence. Kendimi tatlisizliga alistirmak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?