- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.281
En son o olacak zaten grupcanak sana geleceğizzkıskanmayın toplanıp gelin ben size misler gibi bakarım vala cildiniz vucudunuz kendine gelir bol oksijen herşey organik bide üstüne kefir missssss.......
ya iste bu cumaya kadar -1 daha gorsem tamamdir :)süper hadi bakalım:)bol bol eksiler
zaten kırmızı et yerine tavuk yiyende oluyormuşEvet zoroluyor gerçekten. Olmazsa bi tavuk bi et yaparım.
canım dikkat et kendine yaaa benim gecen seneki durumum gibi oldun sen de sürekli hastalandın yaa geçmiş olsunBen şu dr a bidaha gideyim. Çok fenayim.
Sanki uyurken dayak yemisim.
canım maşallah çok güzel gidiyor senindeya iste bu cumaya kadar -1 daha gorsem tamamdir :)
Günaydın kızlar.
Gunaydın muskacım, tam soracaktım nasıl oldun diye cevaplamıssın ileriki mesajlarda. İnsallah iyilesirsin bir an önce.Ben şu dr a bidaha gideyim. Çok fenayim.
Sanki uyurken dayak yemisim.
Hafta sonları pek dikkat edemiyorum aslında, hatta bu cuma-cumartesi ve pazar facia gibiydi resmen. Ama alıstırdım kendimi dedigim gibi hemen atlama, squat, plank falan yapıyorum o gün hiçbir şey yapamadıysam bile. Sporla dengeleyince 1-2 gün artı görsem de iniyorum sonraEn önemlisi bu ordekim almada.
Maşallah canım cok iyidün sabah 72,8 dim
bu sabah 71,2 oldum gerçi dün regi oldum büyük ihtimalle ondan bu kadar çok gitti ama hoşuma gitti
Ahaaa sevimli mi bu yaaEki Görüntüle 1812759 kızlar benim tavuklarım cins tavuk bunun adı altın koşin cinsi çok tatlı dimi bende adını feride koydum:)
Eki Görüntüle 1812759 kızlar benim tavuklarım cins tavuk bunun adı altın koşin cinsi çok tatlı dimi bende adını feride koydum:)
evet gerçi bu diyete başlamadan önce deli gibi yemiştim muhtemelen çoğu ödem di gecen ptesi 71 dim bakalım bu hafta ne olacakGunaydın muskacım, tam soracaktım nasıl oldun diye cevaplamıssın ileriki mesajlarda. İnsallah iyilesirsin bir an önce.
Hafta sonları pek dikkat edemiyorum aslında, hatta bu cuma-cumartesi ve pazar facia gibiydi resmen. Ama alıstırdım kendimi dedigim gibi hemen atlama, squat, plank falan yapıyorum o gün hiçbir şey yapamadıysam bile. Sporla dengeleyince 1-2 gün artı görsem de iniyorum sonra
Maşallah canım cok iyi
Ahaaa sevimli mi bu yaaYumurtalardan ben de isterim valla, kargola gönder artık
Hoşgeldin canım.
Ordekim anlatmış herşeyi.
Zaten azmis kilon hemen verirsin inşallah.
Kaptanim basladiniz, birakmayin bence hatta 13 gune tamamlayin derim; ama metabolizma hizi duseceginden sonrasinda da azar azar yiyin.evet gerçi bu diyete başlamadan önce deli gibi yemiştim muhtemelen çoğu ödem di gecen ptesi 71 dim bakalım bu hafta ne olacak
Evet yerimiz var tabi ki, hoşgeldin :)öhöm öhömarkadaşlar bikaç gündür gizli gizli sizi takip ediyorum.Yeni cesaretimi topladım yazmak için.Gruba katılabilirmiyim acaba?Boş yeriniz varmı
Ben hiç zorlanmıyorum karatayla, sadece tatlı istiyorum bazen koruma kısmında arada tatlı yenebilir zaten ve sıkıntı olmaz :) tabi takılalım motive ederiz birbirimizi :) sen önerdikten sonra katıldım zaten bu gruba
olur postalayım nasıl olsa ifşa oldun adresinide biliyozGunaydın muskacım, tam soracaktım nasıl oldun diye cevaplamıssın ileriki mesajlarda. İnsallah iyilesirsin bir an önce.
Hafta sonları pek dikkat edemiyorum aslında, hatta bu cuma-cumartesi ve pazar facia gibiydi resmen. Ama alıstırdım kendimi dedigim gibi hemen atlama, squat, plank falan yapıyorum o gün hiçbir şey yapamadıysam bile. Sporla dengeleyince 1-2 gün artı görsem de iniyorum sonra
Maşallah canım cok iyi
Ahaaa sevimli mi bu yaaYumurtalardan ben de isterim valla, kargola gönder artık
nasil veriyor musun peki?Ben hiç zorlanmıyorum karatayla, sadece tatlı istiyorum bazen koruma kısmında arada tatlı yenebilir zaten ve sıkıntı olmaz :) tabi takılalım motive ederiz birbirimizi :) sen önerdikten sonra katıldım zaten bu gruba
Geçen perşembe başladım ben, süzülme var şu an vücudumda vereceğimi düşünüyorum. Regl olduğum için dalgalanma var tartı sonucunda o yüzden 1 hafta sonra net bir şeyler söyleyebilirim :)nasil veriyor musun peki?
Yaa sorma vallaolur postalayım nasıl olsa ifşa oldun adresinide biliyoz
Canım benim ismim Şeyma ama bana çeşit çeşit hitaplarda bulunuyorlar: ördek, vakvak, leylek, hatta karga
olsun tatlım ama kaç kilolardasın onu yaz bari :)Geçen perşembe başladım ben, süzülme var şu an vücudumda vereceğimi düşünüyorum. Regl olduğum için dalgalanma var tartı sonucunda o yüzden 1 hafta sonra net bir şeyler söyleyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?