Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet zoroluyor gerçekten. Olmazsa bi tavuk bi et yaparım.
zaten kırmızı et yerine tavuk yiyende oluyormuş
Ben şu dr a bidaha gideyim. Çok fenayim.
Sanki uyurken dayak yemisim.
canım dikkat et kendine yaaa benim gecen seneki durumum gibi oldun sen de sürekli hastalandın yaa geçmiş olsun
ya iste bu cumaya kadar -1 daha gorsem tamamdir :)
canım maşallah çok güzel gidiyor seninde

Günaydın kızlar.
Ben şu dr a bidaha gideyim. Çok fenayim.
Sanki uyurken dayak yemisim.
Gunaydın muskacım, tam soracaktım nasıl oldun diye cevaplamıssın ileriki mesajlarda. İnsallah iyilesirsin bir an önce.
En önemlisi bu ordekim almada.
Hafta sonları pek dikkat edemiyorum aslında, hatta bu cuma-cumartesi ve pazar facia gibiydi resmen. Ama alıstırdım kendimi dedigim gibi hemen atlama, squat, plank falan yapıyorum o gün hiçbir şey yapamadıysam bile. Sporla dengeleyince 1-2 gün artı görsem de iniyorum sonra
dün sabah 72,8 dim
bu sabah 71,2 oldum gerçi dün regi oldum büyük ihtimalle ondan bu kadar çok gitti ama hoşuma gitti
Maşallah canım cok iyi
Eki Görüntüle 1812759 kızlar benim tavuklarım cins tavuk bunun adı altın koşin cinsi çok tatlı dimi bende adını feride koydum:)
Ahaaa sevimli mi bu yaa Yumurtalardan ben de isterim valla, kargola gönder artık

evet gerçi bu diyete başlamadan önce deli gibi yemiştim muhtemelen çoğu ödem di gecen ptesi 71 dim bakalım bu hafta ne olacak

evet gerçi bu diyete başlamadan önce deli gibi yemiştim muhtemelen çoğu ödem di gecen ptesi 71 dim bakalım bu hafta ne olacak
Kaptanim basladiniz, birakmayin bence hatta 13 gune tamamlayin derim; ama metabolizma hizi duseceginden sonrasinda da azar azar yiyin.
Hatta karatay'la vs korumaya gecebilirsiniz, malesef hayat tarzi edinmeyince o kilolar geliyor geri.

öhöm öhöm arkadaşlar bikaç gündür gizli gizli sizi takip ediyorum.Yeni cesaretimi topladım yazmak için.Gruba katılabilirmiyim acaba?Boş yeriniz varmı
Evet yerimiz var tabi ki, hoşgeldin :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor katılmak icin. Bir de kendinden bahseder misin biraz? Kaç kilosun, hedefin kaçtır örnegin? :)

Ben hiç zorlanmıyorum karatayla, sadece tatlı istiyorum bazen koruma kısmında arada tatlı yenebilir zaten ve sıkıntı olmaz :) tabi takılalım motive ederiz birbirimizi :) sen önerdikten sonra katıldım zaten bu gruba

olur postalayım nasıl olsa ifşa oldun adresinide biliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…