Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız gerçek diyom.Artık millet geç evleniyorr. O eskidenmiş erkenden evlenmeler. Şimdi 45 e kadar yolu var.

iyi ne zaman ürücez o bebeyi kim büyütcek ben ölcem gitcem bebem ortada mı kalsın elin adamına bebe mi bırakcam aaaaa olmaz...

Kizlar genel olarak neler yapiyosunuz. Bilgi verebilirmisiniz. Beslenme spor olarak. Yine cumalarimi kilo bildiriminde bulunuyoruz.
Evet canım cuma liste için tartılıyoruz.Pazarteside grup içinde kontrol amaçlı
Ben ve toplight isveç diyetine başladık.Bugun2. günümüz.
nilsub ve B blanche_ea da kuşhan diyeti yapıyorlar.

Hosbuldum, teşekkür edeirm insallah hep beraber veririz cabucak

öhöm öhöm arkadaşlar bikaç gündür gizli gizli sizi takip ediyorum.Yeni cesaretimi topladım yazmak için.Gruba katılabilirmiyim acaba?Boş yeriniz varmı
İkinizde hoşgeldiniz kızlar.
Sevgili kaptan yardımcım gerekli açıklamaları yapmış.
Cuma günleri kilonuzu bildirmeyi unutmayında lütfen..

Güzel ama şıu öğünleri meyveyle geçiştirmeyin yahu.
btlbetul @aybukediyar @savurgan @zynp1980 dünkü menüler nerde?
@zynp1980 sen 3 gündür menü paylaşmıyorsun, kızıyorum ona göre
Harikasın tatlım arkandayım..

kabul ediyorum

ayy sen de mi gel öpcemm.... ohhh be uzaylıyım sanıyodum bunların arasında :))) senin yaş kaç bakiim bak 30 un altıysan hatta sopayla 25 in altıysan topla tüfekle kovalarım haaa :))
Yok yahuuu keşkem olsaydım.şöyleki 33 yaşındayım ama 4 ay sonra 34 olucam yani senle aynı durumdayız.bu sene evde kaldığım duygusu kapladı heryerimi ne yazıkki geçen yıla kadar kabul etmiyordum

Yok yahuuu keşkem olsaydım.şöyleki 33 yaşındayım ama 4 ay sonra 34 olucam yani senle aynı durumdayız.bu sene evde kaldığım duygusu kapladı heryerimi ne yazıkki geçen yıla kadar kabul etmiyordum
Ne evde kalmasi yahu siz de, benim bir aile dostum gecen sene 39 yasinda evlendi simdi cocugu bile oldu; gayet de cok cok da mutlu yani.

Vay isveçimsimi bu şimdi..
ben kendi diyetime geçtim akıl var mantık var diyeti :)))
Ya kahkaha attım resmen be..
kız bakmayın belli etmiyorum ben hanım ağayım
Hissetmiştim zaten
kız boşver rejimi gelelim sana bi gün yaylalar da gözleme yapıp yiyelim anasına satiim ölmlü dünyaa :)))
ben 65 le mutlu olmaya mı baksam acep...
Hey kendine gel 38 beden 4 pantolon seni bekliyor..

Ayakta alkisliyorum yani.. becerikli hatunlar.
hosgeldin bu arada

ben kuru dolma yapmaya kaciyorum bayanlar.

aksama et var ama ben etten yesil mercimek mi yesem acaba ama nasil yesem fiir veri bana
Pek tuketmedim simdiye kadar.
Et yiyebilirsin kuzum.
Ayy aaaamiiiin..

adım damla 31 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var özel şirkette çalışıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışacağım. oyum 1,67 kg 74,6 hedefim 60 ve daha azı

Spesifik bir diyet var mi aklinda? Bence Karatay yapabilirsin, kilon fazla avantajini kullan derim :)

Hoşbuldum kaptan :) bu arada çok geçmiş olsun.Buraya gelmemde başarı hikayeniz etkili oldu.Geçmişide okuyorum sizin başladığınız andan itibaren neler yapmışsınız neler yaşamışsınız diye.Umarım bende ideal kiloma gelip sizin gibi başarımla gurur duyarım

ohhh ben şu dünya da tek değil mişim :))

Evet ya muska77 'nin hikayesinden film olur valla, izleyen izlemeyen kilo verir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…