- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.521
Kız gerçek diyom.Artık millet geç evleniyorr. O eskidenmiş erkenden evlenmeler. Şimdi 45 e kadar yolu var.
Ben geldiiim.
1000 mg lık Largopenimi aldım buda fayda etmezse bademcikleri aldırmam gerekiyormuş
Evet canım cuma liste için tartılıyoruz.Pazarteside grup içinde kontrol amaçlıKizlar genel olarak neler yapiyosunuz. Bilgi verebilirmisiniz. Beslenme spor olarak. Yine cumalarimi kilo bildiriminde bulunuyoruz.
Hosbuldum, teşekkür edeirm insallah hep beraber veririz cabucak
İkinizde hoşgeldiniz kızlar.öhöm öhömarkadaşlar bikaç gündür gizli gizli sizi takip ediyorum.Yeni cesaretimi topladım yazmak için.Gruba katılabilirmiyim acaba?Boş yeriniz varmı
Güzel ama şıu öğünleri meyveyle geçiştirmeyin yahu.
Harikasın tatlım arkandayım..btlbetul @aybukediyar @savurgan @zynp1980 dünkü menüler nerde?
@zynp1980 sen 3 gündür menü paylaşmıyorsun, kızıyorum ona göre
Hoşgelldiinn. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyorr.merhaba... benide alın takıma ne olur...
Betüşün yarasını deşmeyinn.Vayyy kaderdaşım benimyuvasız kuşlarız biz
5.TAKIM KAPTANI : muska77
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & hedef38beden & morordek
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Umarım ilaçişe yarar.Allah şifa versin.Ben geldiiim.
1000 mg lık Largopenimi aldım buda fayda etmezse bademcikleri aldırmam gerekiyormuş
Hoşgelldiinn. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyorr.
Yok yahuuu keşkem olsaydım.şöyleki 33 yaşındayım ama 4 ay sonra 34 olucamayy sen de mi gel öpcemm.... ohhh be uzaylıyım sanıyodum bunların arasında :))) senin yaş kaç bakiim bak 30 un altıysan hatta sopayla 25 in altıysan topla tüfekle kovalarım haaa :))
Evet evet yeterlikabul ettim ama cevapla dedim alıntı yaptım altına kabul ediyorum dedim sanırım öyle oluyor buralarda yeniyim henüz 2 günlüğüm
Betüüşş sevin kızz seviinn.Sana dert ortağı çıktı.Yok yahuuu keşkem olsaydım.şöyleki 33 yaşındayım ama 4 ay sonra 34 olucamyani senle aynı durumdayız.bu sene evde kaldığım duygusu kapladı heryerimi ne yazıkki geçen yıla kadar kabul etmiyordum
Kendini tanıtırmsın.kabul ettim ama cevapla dedim alıntı yaptım altına kabul ediyorum dedim sanırım öyle oluyor buralarda yeniyim henüz 2 günlüğüm
adım damla 31 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var özel şirkette çalışıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışacağım. oyum 1,67 kg 74,6 hedefim 60 ve daha azıKendini tanıtırmsın.
Ne evde kalmasi yahu siz de, benim bir aile dostum gecen sene 39 yasinda evlendi simdi cocugu bile oldu; gayet de cok cok da mutlu yani.Yok yahuuu keşkem olsaydım.şöyleki 33 yaşındayım ama 4 ay sonra 34 olucamyani senle aynı durumdayız.bu sene evde kaldığım duygusu kapladı heryerimi ne yazıkki geçen yıla kadar kabul etmiyordum
Vay isveçimsimi bu şimdi..hemen paylaşiim
sabah 2 bardak nescafe - şekersiz
öğlen : haşlanmış ıspanak + 200 gr tavuk
akşam : 1 kase salata + yarım kepçe şehriye çorbası -- harbi çok azdı masadakilerin çenesi kapansın diye içmek zorund akaldım :) yoksa salatayla kapayacaktım ama olmadı....
+ 4-5 tane çağla
su : 2lt
spor : yok - misafir vardı
düne göre -300 yani 65,1 bi regl olcam kocaman şiş karnım...
Ya kahkaha attım resmen be..ben kendi diyetime geçtim akıl var mantık var diyeti :)))
Hissetmiştim zatenkız bakmayın belli etmiyorum ben hanım ağayım
kız boşver rejimi gelelim sana bi gün yaylalar da gözleme yapıp yiyelim anasına satiim ölmlü dünyaa :)))
Hey kendine gel 38 beden 4 pantolon seni bekliyor..ben 65 le mutlu olmaya mı baksam acep...
Et yiyebilirsin kuzum.Ayakta alkisliyorum yani.. becerikli hatunlar.
hosgeldin bu arada
ben kuru dolma yapmaya kaciyorum bayanlar.
aksama et var ama ben etten yesil mercimek mi yesem acaba ama nasil yesem fiir veri bana
Pek tuketmedim simdiye kadar.
Ayy aaaamiiiin..Aynen yahuuuu biz cezaları alıp tavşan gibi zıplıyoz buda hüpleyor misssss gibi simitleriiii gerçi iyi yapıyor kaptanımız anacım yoksa bundan birşey olmaz diye diye şişip duruyoz teşekkürler kaptanımıza allahım bir ömür zayıflık versin kendisinede bizede
adım damla 31 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var özel şirkette çalışıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışacağım. oyum 1,67 kg 74,6 hedefim 60 ve daha azı
İkinizde hoşgeldiniz kızlar.
Sevgili kaptan yardımcım gerekli açıklamaları yapmış.
Cuma günleri kilonuzu bildirmeyi unutmayında lütfen..
Harikasın tatlım arkandayım..
Hoşbuldum kaptan :) bu arada çok geçmiş olsun.Buraya gelmemde başarı hikayeniz etkili oldu.Geçmişide okuyorum sizin başladığınız andan itibaren neler yapmışsınız neler yaşamışsınız diye.Umarım bende ideal kiloma gelip sizin gibi başarımla gurur duyarımİkinizde hoşgeldiniz kızlar.
Sevgili kaptan yardımcım gerekli açıklamaları yapmış.
Cuma günleri kilonuzu bildirmeyi unutmayında lütfen..
Harikasın tatlım arkandayım..
Yok yahuuu keşkem olsaydım.şöyleki 33 yaşındayım ama 4 ay sonra 34 olucamyani senle aynı durumdayız.bu sene evde kaldığım duygusu kapladı heryerimi ne yazıkki geçen yıla kadar kabul etmiyordum
Hoşbuldum kaptan :) bu arada çok geçmiş olsun.Buraya gelmemde başarı hikayeniz etkili oldu.Geçmişide okuyorum sizin başladığınız andan itibaren neler yapmışsınız neler yaşamışsınız diye.Umarım bende ideal kiloma gelip sizin gibi başarımla gurur duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?