- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.001
Alla alla bendeki listede bir sürü kişi varYa çok kalabalık değiliz esra ile 12 kişi onunda son haftası zaten hamilelik iznine çıkacak..
11 kişi kalıcaz yani.
Ceza yazayım mı? :)))of bugun sacmasapan beslendim, surekli ekmek, pilav, cubuk kraker vs. Neler yedigimi yazmayayim ogle yemegimi cikardikca da aksam hedefim 20000 adim atmak, bakalim :)
Yarin devam :)
Merdiven inip cıkmanı spordan sayıyorum da kacamak yaptıgından dolayı 100 atlama cezası kestim, haberin ola :)sabah
yarım poğaça
öğlen
1 somon balığı+salata+1 kepçe mercimek çorbası+1 dilim ekmek
1 çikolata
akşam henüz bilmiyorum evde ne yemek var
su şuan 2 lt
1 fincan çay+1 fincan şekersiz nescafe
Ben eksi gelmeyi düşünüyorum. Nasıl olucaksa 2 gün var.Valla cumaya artı gelme bozuşuruz
Evet kendime gelmem lazım.Heeey takımımda umutsuzluğa yer yok kendine gel yaaaa!
Bi bakalim da karar veririz insallahValla cumaya artı gelme bozuşuruz
Sağol canım.
Tatlış sen şimdilik liste dışı (yani takım içi listede) yarış istersen..
Önceliğin bebişin çünkü çok sıkmaman gerek.
Karar senin tabi yinede.
161bende senin boyun kaçtı...
morordek yaz ya cezamı ama şimdi tartıldım dün akşamki kilomdan 700 g daha azım, midemde bişi kalmadı ama yatacağım biraz sonra yürüyüş. Halsizim malum.
kız hasta olmuş ne cezası senin gibi keyiften yememişki barniyibende azım ama barniyle basıldığım için ceza aldım.... yok öyle torpil bas vakvakım buna cezayı.... hıhhh saçlarımı da attırayım şööyle :)
geçmiş olsun hava değişimi ve muhakkak diyet te halsiz bırakmış olabilir dikkat et:)morordek yaz ya cezamı ama şimdi tartıldım dün akşamki kilomdan 700 g daha azım, midemde bişi kalmadı ama yatacağım biraz sonra yürüyüş. Halsizim malum.
Senin kaçtı ki??sen 54 olursan benim 50 olmam lazım...
Ne güzel olur değil mi?? İkimizde 50lerde olsak.sen 54 olursan benim 50 olmam lazım...
Canım kız zaten çıkarmış.Midesinde durmayan abur cuburunneyine ceza yazıcan.bende azım ama barniyle basıldığım için ceza aldım.... yok öyle torpil bas vakvakım buna cezayı.... hıhhh saçlarımı da attırayım şööyle :)
Sakın yemeeeekızlar kızım patates kızartması istedi eyvahlar olsun tavaya attım kaçtım mutfaktan o nasıl bir güzel kokudur yarabbim aaaaaaaaaaaa yememem lazım
yemicem yarın 75 leri görmem lazım tamam kendime geldim:)Sakın yemeeee
Hemde bu saatte hiç yeme
Çok güzel canım afiyet olsun.Kahvaltı menüm
2 yumurta
3 ceviz
biraz kaşar
4 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
Öğlen
Sardalya balığı
Salatalık
Domates
Meyve
Türk kahvesi
Akşam
Mercimek çorbası 1 kase
közde patlıcan salatası
yer fıstığı
Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 2,5 lt
Menün çok güzel tatlım ama suyu ve sporuda yaz bidahakine.
Protein yağ YAKAAAAAAAAR!
Anlatamadım bi türlü size bunu..
Niye anlamadım akşam soğan ekmekmi oldu yani???
Asansör çalışsada daima merdiveni kullan
Ben 6.kattayım ve hiç asansör kullanmam
Sendemi kuşhan yapıyorsun?
Güzel.
Çok güzel anlatmışsın.
Ay hadi gözün aydın..
İsveçte pilavmı var kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?