- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.161
mersam yaşını söyle hemen alayım takıma hahahaa :))
durmadan dahada soguyormus gibi geliyor kallisim oturup hareket etmeyince isinamiyor insan. cep telefonlariyla müzik calmaya basladi arkadaslar. dans edip isinacaklarmis.kaydirigubbakcemile2
mersa hayatim sen daha yasini söylemedinmi anaaaaaaa.
benim ilk söyledigim seydi. benneyaptımki
beni aldiklarina göre seni haydi haydi alirlar mersam. senin yasini ben 38 diye biliyorum yanlismi dogrumu himmm?
benim büyük kizim nerdeyse o yasta güzelim temmuzda 35 ola´cak. ne varmis söylemiyecek. ne güzel bir yas.. siz beni klos etegimle görün diye iki misli caba harciyacagim. kalcadanda düsük kemer takacagim üzerinedelikafadulden
kizlar inanmazsiniz isinalim diye kaynar sarap getirdiler..tarcinli karanfilli.. ben leyla oldum iki bardakla
söylemezsen almiciğim diyecektimde yazmışsın benim aklımda kalmamış yahu..söylemiycem söylemiycemmmmmmm.
canzim canım hoşgedin bebiş nasıl sana huysuzluk yapıyormu :ecrin_bebek:selamlar herkese maşallah takımız toplanmış canlanmış diyetlere başlanmış herkesler süper maşallah bizde iyiyiz allahımıza şükürler olsun sonuna kadar iyi etsin allahım inşallah
kizlar inanmazsiniz isinalim diye kaynar sarap getirdiler..tarcinli karanfilli.. ben leyla oldum iki bardakla
sıcacık oldun demek ohhh fallaaakaydirigubbakcemile3 afiyet olsun ablam...akşama sporun dışında yemeğinede dikkat et lütfen hatrım için az karbonhidrat ye vede yağ alma bari.. hafif bir çorba yada et sebze yemeği salata ye hadi ablam...annahhhhhhhhh. kocaman dilim bir ekmek yiyebilirdim 250 kaloriye. aksam yarim saate cikaracagim yürüyüsümü.. ama sicacik oldum cok hos
ben çıkıyorum arkadaşım kahveye çağırdı evi ....... götürüyor ben gezmeye gidiyorum .
sıcacık oldun demek ohhh fallaaakaydirigubbakcemile3 afiyet olsun ablam...akşama sporun dışında yemeğinede dikkat et lütfen hatrım için az karbonhidrat ye vede yağ alma bari.. hafif bir çorba yada et sebze yemeği salata ye hadi ablam...:
tamam kallisim. ögle yemegine iki kasik makarnam var mantarli bir kasik yagli.
aksamada haslama et yada tavuk yerim bol salatali. ama bu aksam icerim sütlü kahvemi.:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?