Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ablam yaa ısınırmı orası hemen off üzüldüm şimdi.. neden yapmamışlar şimdiye dek off ne sinir..
ben 10 dakika ayçaya veriyorum geleceğim..

durmadan dahada soguyormus gibi geliyor kallisim oturup hareket etmeyince isinamiyor insan. cep telefonlariyla müzik calmaya basladi arkadaslar. dans edip isinacaklarmis.kaydirigubbakcemile2
mersa hayatim sen daha yasini söylemedinmi anaaaaaaa.
benim ilk söyledigim seydi. benneyaptımki

mersam yaşını söyle hemen alayım takıma hahahaa :))

yok canımmmmm
önce sen söyle kaç yaşa kadar alıyorsunuz takıma reyhan ablam genç onu alırsın tabi bak beyaz kloş eteği giyip gezecem diyor (ay ablacım onu giyince içine tayt giymeyi unutma ha allah muhafaza bir rüzgar eser amanınn neler düşünüyom ben)yaş sınırı ne ona göre söylimmm.

söylemiycem söylemiycemmmmmmm.

selamlar herkese maşallah takımız toplanmış canlanmış diyetlere başlanmış herkesler süper maşallah bizde iyiyiz allahımıza şükürler olsun sonuna kadar iyi etsin allahım inşallah

benim büyük kizim nerdeyse o yasta güzelim temmuzda 35 ola´cak. ne varmis söylemiyecek. ne güzel bir yas.. siz beni klos etegimle görün diye iki misli caba harciyacagim. kalcadanda düsük kemer takacagim üzerinedelikafadulden

sen ne yapsan yakışır ablacım seni görür gibiyim bak benden gençsin diyorum ben o kemerlere bayılıyorum ama takmayı hayal bile edemiyorum .ay ne güzel benimde burda bir arkadaşım var yıldız ablam oğlu benimle aynı yaşta ama biz çok iyi anlaşıyoruz.

kizlar inanmazsiniz isinalim diye kaynar sarap getirdiler..tarcinli karanfilli.. ben leyla oldum iki bardakla

bak şimdi benimde canımı istettin hay allahım kıyıda köşede varmıki bişeyler bakim bari.reyhan abla az kalsın benide yoldan çıkaracaktın o iki kadah şaraapta kaç kalori var lütfen düşün ısındıysan başka içme bak evin yolunuda karıştırırsın allah korusun.....

söylemiycem söylemiycemmmmmmm.
söylemezsen almiciğim diyecektimde yazmışsın benim aklımda kalmamış yahu..

selamlar herkese maşallah takımız toplanmış canlanmış diyetlere başlanmış herkesler süper maşallah bizde iyiyiz allahımıza şükürler olsun sonuna kadar iyi etsin allahım inşallah
canzim canım hoşgedin bebiş nasıl sana huysuzluk yapıyormu :ecrin_bebek:

kizlar inanmazsiniz isinalim diye kaynar sarap getirdiler..tarcinli karanfilli.. ben leyla oldum iki bardakla

oooooo-o-o-o-o-oooo ablam yarasınnnn:lepi: bende geliyorum o kursa :roflol:

evet reyhan abla bak ısınacağım diye mersanın dediği gibi kaloriyi depolama.. akşam yemeği yok o zaman sana hı-ı-ı-ı-ı ne dersin :)
2 bardakla 250 kalori aldın bunun telafisini yapmalısın.. bak ciddiyim abla...

ahhhhhhhhh ah kallisim valla bir gün bulusup karsilikli dagitalim cok isterim.. cokmu kalori var ya sicak sarapta?. ben diyetteyim huuuuuuuu tamam icmiyorum artik mersacigim. ikinci termos geldi ama bakmiyorum otarafa. ama isindim inanin.

ben yine kaçıyorum ayça dersini bitirmeye çabalıyor okula götürüp teslim edecek... burası açık kalsın arada bakarım..

annahhhhhhhhh. kocaman dilim bir ekmek yiyebilirdim 250 kaloriye. aksam yarim saate cikaracagim yürüyüsümü.. ama sicacik oldum cok hos

annahhhhhhhhh. kocaman dilim bir ekmek yiyebilirdim 250 kaloriye. aksam yarim saate cikaracagim yürüyüsümü.. ama sicacik oldum cok hos
sıcacık oldun demek ohhh fallaaakaydirigubbakcemile3 afiyet olsun ablam...akşama sporun dışında yemeğinede dikkat et lütfen hatrım için az karbonhidrat ye vede yağ alma bari.. hafif bir çorba yada et sebze yemeği salata ye hadi ablam...
ben çıkıyorum arkadaşım kahveye çağırdı evi ....... götürüyor ben gezmeye gidiyorum .

sen gez gezkaydirigubbakcemile3 hadi sanada afiyet olsun tatlıcım...

tamam kallisim. ögle yemegine iki kasik makarnam var mantarli bir kasik yagli.
aksamada haslama et yada tavuk yerim bol salatali. ama bu aksam icerim sütlü kahvemi.:içelim:

tamam kallisim. ögle yemegine iki kasik makarnam var mantarli bir kasik yagli.
aksamada haslama et yada tavuk yerim bol salatali. ama bu aksam icerim sütlü kahvemi.:içelim:

sütlü kahvenide iç ablam sütte iç istersen..

dün akşam okuduğum kitabın cdsini dinledim diyor ki meyveleri sabah kahvaltı yerine yiyebilirseniz en uygunu olur.. gece yemeyin akşam yemeğinden sonra yemeyin sindirilmesi çok zor oluyor midede sindirilmediği için yemeklerle karışıp 8 saat sürünüyormuş bağırsaklarımızda... meyvenide gündüz ye o yüzden opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…