Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Piacım foto çekeceğim diye yuvarlanma yine merdivenlerdenkaydirigubbakcemile3

yahşi batıya biz gideceğiz cem yılmazı severim ben opuyorumnanaktan ama cumaya gideriz sanırım ortancanın çok sınavı var bu hafta arası çıkamayız...
CGH nedir :bbo:

cemin stenduplarini cok seviyorum bende..ama sinema filmlerini normal.. öyle bir ilgim yok filmlerine..
CGH cok guzel hareketler bunlarrr bir daha bir dahaaa lobo lobo loblobloobb

kallisim turkiyede yasamnasi en kolay sehirlerde eskisehir 2. cikmisss
1.ankara

bak neler denmis
Okur-yazar oranı en yüksek üçüncü il olan Eskişehir’de en dikkat çekici olan sanata olan ilgi. Şehir, sinema izleyici sıralamasında beşinci sırada ve kentte yeni sinema ve tiyatro sahnelerine ihtiyaç var. Zengin bir kent, suç ve trafik dışında tüm verileri iyi görünüyor. Belediyecilikte son beş yılda önemli adımlar atan kent, iki basamak yükselerek ikinci sıraya yerleşti.

teşekkür ederim arkadaşım çok üzülüyorum ben yeterince katılamıyorum diye sohbetlerinize. bende elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum çünkü güç veriyorsunuz bana. çünkü daha deneyimlisiniz.
hımCADIARZU bir öğün etse bir öğün sebze demek anladım teşekkür ederim.

ay aslında açar açmaz hemen bakıyorum bana cevap yazılmış mı diye ama demekki kaçırmışım artık daha dikkatli olurum sen bana zaman ayırmışsın da ben de cevap yazmazmıyım?
akşam ne pişirse hepsinden yiyordum ben azar azar ama artık böyle dengeleyeceğimi öğrendim teşekkür ederim.

piacım eskişehir ciddi ciddi mükemmel aslına bakarsan... simitçi bile tiyatro izleyenlerin ilk sırasında gelir desem anlarsınız sanırım... bir ekmek parasına tiyatro bileti bulursun... gerçi bulamıyoruz ( yok satıyor.. belediye desen mükemmel.. plajımız bile var denizi olmayıp plajı olan şehir :))
trafik iğrençççççç kural yok asla...
caddelerde yürürken üniversiteliye çarparsın çünkü ufacık şehirde 2 üniversite var kültür bu yüzdende yüksek ama geri kalmış şehirlerden okumaya gelenlerin bir çoğu maddi yetersizlikten dolayı kötü durumda kalıyor genç kızların büyük çoğunluğu eskortluk yapıyor buda herkesin aile düzenini her an sarsabilecek bir kentte olduğumuzun göstergesi..

senü yirim ben yirimŞeniz
aşırı karbonhidrat yüklemden ye akşam yemeğini sebze salata yoğurt güzel oluyor.. ahhh bende başlamak istiyorum yaaaa

kedijik hoşgeldina.s.

aslında kalliste bana öğretmişti bunu nasıl kısaltacağımı ama beceremedim neyse . tekrar anlatır belki
bende yalnızım burda. sadece annem var ama ona da herşey anlatılmıyor. annelere anlatılan dertler azalmaz artarmış ya o bakımdan 2 abim var benim de biri almanyada biri de şehir dışında.hiç arkadaşım yok burda okulu da şehir dışında okudum. hepsi orda kaldı ahhhahhhh

Hosbuldum canım.Okuya okuya fena dıyet moduna gırdım=)

Artık ayın 15 ınden sonra ıyı bı destege ıhtıyacım var sanırım o destekde buralarda bıyerlerde=)

ay canım yaaaa aklıma şey geldi geçen MQ basıyorum diyordun yaa:roflol:

Hosbuldum canım.Okuya okuya fena dıyet moduna gırdım=)

Artık ayın 15 ınden sonra ıyı bı destege ıhtıyacım var sanırım o destekde buralarda bıyerlerde=)

ooo-o-o-o-oo süper o zaman:lepi:hemen hemen aynı zamanda başlayacağız o zaman benimde en son pazartesi tahlilim var sonuca göre başlayacağım delikafadulden sen yinede 15ini bekleme arada gel Şeniz

ben de 3 ay eskişehirde kaldım okulumu bitirmek için 2 dersim kalmıştı orda anadolu üni. verdim.öyle mezun oldum. bayıldım eskişehire. inşallah tekrar gelebilirim eşime de gezdiririm.

ben de 3 ay eskişehirde kaldım okulumu bitirmek için 2 dersim kalmıştı orda anadolu üni. verdim.öyle mezun oldum. bayıldım eskişehire. inşallah tekrar gelebilirim eşime de gezdiririm.

inşallah canım çok değişti ama şaşırırsın... gelirsen beklerimopuyorumnanaktan

ben kaçıyorum canlarım kızlar geldi okuldan eşimde çıkar az sonra gelir haydin bana baş başşşşşşsositososito

piacım bende merak ediyorum bu elma diyeti sonucunu işe yararsa haberim olsun ben de deneyim. sonuçta sadece elma yemiyorsun sağlıksız değil yani diğeri bana sağlıksız geliyordu da.

inşallah çok isterim tanışmayı.iki çıtır olarak karşılaşırız belki

ooo-o-o-o-oo süper o zaman:lepi:hemen hemen aynı zamanda başlayacağız o zaman benimde en son pazartesi tahlilim var sonuca göre başlayacağım delikafadulden sen yinede 15ini bekleme arada gel Şeniz

Arada degıl hep burdayım :lepi:
Tabı ayın 15 nde doktor yıne ertelemezse.Zaten ertele erteleye yakında kapılardan sıgmayacagım mafoldumben

canım benim çok teşekkürler,istediğin zaman sıkabilirsin yanaklarımı gelip :) bu arada sen nerde oturuyordun? (sakıncası yoksa tabi söylemende)

güle güle kullan kallisim,merak ettim şalını ayrıca ...

canım çok çok geçmiş olsun,gerçekten çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun şeker kötü bir hastalık!

ben de gideceğim yahşi batıya,ama sanırım haftaya kalır. çünkü sinemalar çok kalabalık bu film yüzünden,ben ne kalabalık olsun istiyorum ne tenha..ortalama olsun bari yoğunluk. giden olursa sakın filmi anlatmasın heee :))

canım benim,yardımcı olabiliyorsak sana ne mutlu bize...
evet bir öğün sebze yiyorsan diğer öğün tavuk-et-balık yemeye çalış.arada şaşar tabi ama normal yani

kallisim eşim eskişehirde yaptı askerliğini,o zaman flört dönemimizdi.ama ben 3 kere geldim eskişehire,gezdim bayağı..küçük istanbul dedim ben oraya,çok sevdim.eğlenceli ve kalabalık bir şehir.özellikle "genç" bir şehir. ben de tekrar görmek isterim,gelirsem buluşur,o güzel caddelerde gezeriz belkim hee.. :)

selamlarrr.
bilin bakalim neden 1 saattir buradayim ve birsey yazmiyorum.......
kucagimda cok yakisikli bir delikanli varda..... heee hhheeee nnn deeeeeeee diyor. yiyecegim simdi bir tarafini görecek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…