- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.181
çikolatım ne süper bir geliş öyle harikasın canımcım.. enerji yüklü hissettiriyorsun kendini dinlendin galiba..
hemen koşup yorumu okudum ahhh ahh bir gün bdne yazacağım inşallah gül güzelini isteyen bendim diye hahahahaaa :)))
arkadaşlar acıgül gelip geçerli bir mazeret bildirmez ise bu cuma takımdan çıkartacağım.. haftada bir iki mesaj oda öylesine mesaj bana yeterli gelmiyor kusura bakma arkadaşım burada takım halinde tutunmaya çalışıp motive olmaya uğraşıyoruz ama bu motive bana yetmiyor..
maşallah kızlar ne güzel paylaşımlar yapıyorsunuz. benim işler yoğun oluyor pek katılamıyorum bi de akşam da yazıyorsunuz siz. benim evde bilgisayarım yok yazamıyorum. kendimi böyle ayrık hissediyorum.mafoldumben neyse ben de yediklerimi yazıyım bari sabah klasik artık 1 dilim ekmek 1 kk peynir başka bişey istemiyor canım. ara yok öğlen de pilav üstü tavuk döner (pilavı çok değildi neyseki ) bi de ayran. hiç ekmek yemedim. olmuş dimi?
canım normalde pc başında oturan yok bakma ben dier işleri temizlik filan hallediyorum diye çok takıldım sitede 2 gündür bide reyhan ablam kursu öyle denk geldi aslında çok fazla gelen yok ama geldiğinde eski mesajlardan sana yazılan varsa cevapla ki bizde yenisini yazalım mesela geçen yediklerine yorum yaptım ama bir şey yazdınmı görmedim..seyrekte olsa geldiğinde biraz paylaşım yaparsan sorun kalmıyor sende gayret ediyorsun görüyorum.. tek aradığımız kaliteli paylaşım yoksa burada oturun lak lak yapalım diyen yok :))maşallah kızlar ne güzel paylaşımlar yapıyorsunuz. benim işler yoğun oluyor pek katılamıyorum bi de akşam da yazıyorsunuz siz. benim evde bilgisayarım yok yazamıyorum. kendimi böyle ayrık hissediyorum.mafoldumben neyse ben de yediklerimi yazıyım bari sabah klasik artık 1 dilim ekmek 1 kk peynir başka bişey istemiyor canım. ara yok öğlen de pilav üstü tavuk döner (pilavı çok değildi neyseki ) bi de ayran. hiç ekmek yemedim. olmuş dimi?
canım bizim bir zamanlar bir arkadaşımız vardı,sportie... onun da evinde bilgisayarı yoktu ama gündüz işyerinden olabildiğince paylaşımda bulunurdu.akşam gelemeyebilirsin bu ok olağan bir durum,ama gündüz seni buralarda görmek isteriz.
bu arada yediklerin bence olmuş,akşama sebze ağırlıklı ye.öğlen et yemişsin çünkü..sevgiler
çikolatım sporti dedin bak şimdi aylardır sportiyi merak ettiğim için ara ara bakıyordum uğramıyordu yazdan beri bugün tesadüf bir konuda mesajını görüp tıkladım dün gelmiş.. mesaj bıraktım tuhafıma gitsede bu davranışı... buradan kopan kaçıyor bir daha uğramıyor bu kadarmı bıktırıyoruz anlamadım kikaydirigubbakcemile3
cok dogru .. haklisin soylediklerinde... son kararim 31:)) ama 30 olur ne fark eder kiikaydirigubbakcemile3piacım hepimiz hayatı yaşayarak öğreniyoruz yaşadığımız her yıl hatta her gün bize bişeyler katıyor .hayat ne yazıkki pembe kurdelalı bir pakette önümüze sunulmuyor .bende herşeyi genç yaşta yaşadım ve bunlar beni yaşımın üstünde olgunlaştırdı.tam ihtiyacım varken elimden tutmaları gereken zamanda önce babamı sonrada annemi kaybettim .ondan sonra farkettim hayatın zorluğunu ama bunada gücümüz olduğunu.ben acılarla zorluklarla olgunlaştım .demekki bunları yaşamam gerekiyormuş .hayatta tek zorluk yaşayan ne sen nede benimdir bizim gibi bir sürü insan vardır .
ayy bu gün iyce dağıttık sen yaşım 30 mu demiştin aaa 31 olmuş yarında 31 dimi son kararın ben yaşımı hiç söylemiyim aman allahım hepinizinmi ablasıyımmafoldumbenopuyorumnanaktan
ayyy çok mutlu oldum güzel kelimelerine,canım benim...teşekkürler..
evet pia cığım,çok haklısın.dik durdun mu çok sevilmiyorsun!eğer internettense benim gerçek dostum(dostlarım) sorun değil,ayda yılda bir olsun görür görüşür mutlu olurum. napiym,benim gerçek bir dostum yok.çok sevdiğim ve beni seven birkaç arkadaşım var ama dost olabilecek meziyetleri yok benim için... acı ama gerçek...
:
neyse diyerek geçiştirdiğimiz şeyler hayatımızda büyük boşluklar yaratıyor.. bir çoğumuz yalnızız.. bende hep destek ararım... bazen durduk yere gözyaşı döktüğüm olur bir kahve içip dertleşecek kimsem yok diye... ama çok sosyal biri değildim zaten çünkü ya ayak uyduramadım arkadaşlarıma yada onların ayak uydurmasını beğenmedim... istanbulda çok kişiyi bıraktım arkamda... çok zaman ağlasam sızlasamda seviyorum yalnızlığı..
:
selamlar herkese maşallah takımız toplanmış canlanmış diyetlere başlanmış herkesler süper maşallah bizde iyiyiz allahımıza şükürler olsun sonuna kadar iyi etsin allahım inşallah
bbirde diyor ki o kitap yine...
acıkmadan yemek yemeyin, metabolizmanız vücudunuz en iyisini biliyor... acıktığınız zaman kaliteli yemek yiyin kaliteli yemek yedikten sonra sizi mutlu eden ve pişmanlık duymadığınız vücudunuzun ihtiyacı olan yemektir... elinizi yumruk yapın ve yemeniz gereken öğün miktarını görün.. her acıkma hissinizde yumruğunuz kadar yerseniz sonuca ulaşırsınız..
arkadaşlar acıgül gelip geçerli bir mazeret bildirmez ise bu cuma takımdan çıkartacağım.. haftada bir iki mesaj oda öylesine mesaj bana yeterli gelmiyor kusura bakma arkadaşım burada takım halinde tutunmaya çalışıp motive olmaya uğraşıyoruz ama bu motive bana yetmiyor..
merhaba canım cuma günü kızımın şekeri 164e çıkınca apar topar hastaneye yattık dün akşam taburcu olduk burada haber verecek herhangi bir yakınım olmadığı için haberde bırakamadım. çok fazla pc başına oturamıyorum otursamda çok şey yazmaya fırsatım olmuyor ne yazıkki bütün gün kızımın öğünleriyle ve ev işiyle meşgul oluyorum. pc başında kalmam dakikalık oluyor mecburen. guruptan çıkmak istersem kesinlikle sessiz sedasız ayrılmam çıkmak istediğimi söylerim. yani habersiz ortadan kaybolduğum zaman bilinsinki birşeyler olduğu için yokumdur.henüz gurupta çok kişiyi tanımadığım içinde yazamıyorum ama fazla birşey yazamamam rahatsızlık veriyorsa yani kurallara uymuyorsam guruptanda çıkabilirim. kızım için moralim bi hayli bozukmafoldumben... umarım sebebim gecerli olur. bu arada yeniden merhaba herkese...
cok gecmis olsun canimm
teşekkür ederim canım. Allah tüm hastalara şifa versin elden birşey gelmiyor dua ve gözyaşından başkamafoldumben
merhaba canım cuma günü kızımın şekeri 164e çıkınca apar topar hastaneye yattık dün akşam taburcu olduk burada haber verecek herhangi bir yakınım olmadığı için haberde bırakamadım. çok fazla pc başına oturamıyorum otursamda çok şey yazmaya fırsatım olmuyor ne yazıkki bütün gün kızımın öğünleriyle ve ev işiyle meşgul oluyorum. pc başında kalmam dakikalık oluyor mecburen. guruptan çıkmak istersem kesinlikle sessiz sedasız ayrılmam çıkmak istediğimi söylerim. yani habersiz ortadan kaybolduğum zaman bilinsinki birşeyler olduğu için yokumdur.henüz gurupta çok kişiyi tanımadığım içinde yazamıyorum ama fazla birşey yazamamam rahatsızlık veriyorsa yani kurallara uymuyorsam guruptanda çıkabilirim. kızım için moralim bi hayli bozukmafoldumben... umarım sebebim gecerli olur. bu arada yeniden merhaba herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?