- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.221
in$allah ablam yaa in$allahinsallahhhhhhhhh canim.. cok istiyorum ve cok kararliyim allahim yardim etsin insallah ben elimden gelen gayreti gösterecegim zaten. takimdan cikmak cok kötü geldi bana cok.. bundan sonra ya 65 kilo olacagim ya atilacagim baska yolu yok. cikmam artik..klava:
isir onu isirŞenizselamlarrr.
bilin bakalim neden 1 saattir buradayim ve birsey yazmiyorum.......
kucagimda cok yakisikli bir delikanli varda..... heee hhheeee nnn deeeeeeee diyor. yiyecegim simdi bir tarafini görecek :)))
hayirdir hiç takip edemedim neyin var caniimay canım yaaaa aklıma şey geldi geçen MQ basıyorum diyordun yaa:roflol:
ooo-o-o-o-oo süper o zaman:lepi:hemen hemen aynı zamanda başlayacağız o zaman benimde en son pazartesi tahlilim var sonuca göre başlayacağım delikafadulden sen yinede 15ini bekleme arada gel Şeniz
merhaba canım cuma günü kızımın şekeri 164e çıkınca apar topar hastaneye yattık dün akşam taburcu olduk burada haber verecek herhangi bir yakınım olmadığı için haberde bırakamadım. çok fazla pc başına oturamıyorum otursamda çok şey yazmaya fırsatım olmuyor ne yazıkki bütün gün kızımın öğünleriyle ve ev işiyle meşgul oluyorum. pc başında kalmam dakikalık oluyor mecburen. guruptan çıkmak istersem kesinlikle sessiz sedasız ayrılmam çıkmak istediğimi söylerim. yani habersiz ortadan kaybolduğum zaman bilinsinki birşeyler olduğu için yokumdur.henüz gurupta çok kişiyi tanımadığım içinde yazamıyorum ama fazla birşey yazamamam rahatsızlık veriyorsa yani kurallara uymuyorsam guruptanda çıkabilirim. kızım için moralim bi hayli bozukmafoldumben... umarım sebebim gecerli olur. bu arada yeniden merhaba herkese...
yok valla kallisim ne temizliği dün öğlene kadar uyumuşum, tren eskişehiri geçince arıza yaptı, yeni makine bekledik 1.5 saat kadar. allahtan içersi sıcaktı. gelince de devam ettik ama buraya gelmem gecikti uykusuz kalmıştım.. öğlenden sonra uyanınca da baktım regl olmuşum her yerim ağrıyo perişan haldeyim.. bu ay hormon ilacı kullandım ya allahım beni mahvetti bugün kontrole gidicem, reglin 2.günü gel demişti doktorum. dicem ne yap et bana bu ilacı verme. bütün ay karnım ağrıdı, acayip şiş durumdayım yüzüm bile şişti görseniz :bbo: yani kısacası ne temizlik yapabildim ne yemek. eşim akşam bişeyler aldı dışardan da onları yedik..bijom maşallah canım evine varmışsın şimdi bir temizlik yaparsın için durmaz senin... kolay gelsin..
birde şey var artık sen şu diyeti bırakıp korumaya geç fotoda hiç fazlalığın kalmadığı gözüküyor... çok zayıfta beğenmiyorum ben nedense :)
şalını gösterttinmi :1closedeyes:
hoşbulduk canım.. yok o kadar zayıf değilim orda öyle görünmüş sanırım.. göbüş fırtlıyo kot falan giyince.. kot bedenim istediğim gibi olmuş 29 ama göbüş ve mide tarafı duruyor.. çikolat da gördü beni söylesin bak o kadar zayıf değilim..bijox sende hoş gelmişsin evine canım benim.bende aynen kallisteye katılıyorum sen artık korumaya geç bence hatta bir kaç kiloda alabilirsin bu ne ya bir deri bir kemik kalmışsın.
ee napıcaz benim vücuduma göre ellerim parmaklarım küçük :roflol: acıkma konusu da evet ama ben yemek yiyorum saate bakıyorum. acıkınca bir daha bakıyorum tammm 2 saat geçmiş. sanırım iyi çalışıyor ben diyet yaparken.. meyve konusunu bilmiyodum yazdığın iyi olmuş kallisim. zaten ben akşamları yoğurt veya süt tercih ediyodum ama iyi oldu iyi öğrendiğim kaydirigubbakcemile2bbirde diyor ki o kitap yine...
acıkmadan yemek yemeyin, metabolizmanız vücudunuz en iyisini biliyor... acıktığınız zaman kaliteli yemek yiyin kaliteli yemek yedikten sonra sizi mutlu eden ve pişmanlık duymadığınız vücudunuzun ihtiyacı olan yemektir... elinizi yumruk yapın ve yemeniz gereken öğün miktarını görün.. her acıkma hissinizde yumruğunuz kadar yerseniz sonuca ulaşırsınız..
hoşbulduk canımmm, valla ne az görüştük tadı damağımda kaldııı.. eskişehire gidersen benim tocadan izin koparabilirsem gelicem söz..bijom da evine hoş gelmiş:)
valla inanın ben de çok merake diyorm sportie olayını :uhm:hadi ya kallisim,gerçekten inanılmaz... hadi burası sanal alem (ki sanal olsa nolur,benim gerçek dostlarım burda) benimle görüşmüştü sportie kaç kez,niye böyle yaptı hala anlamıyorum...
kız sen nerelerdesin kaçakkkkkkk alsanaalsanasmile beni denetleyen yok bak evde yedim yedim yılbaşında yedim yedim şiştim. 70 kilo çıkıcam bu hafta rezillik mafoldumbenin$allah ablam yaa in$allah
isir onu isirŞeniz
iyi ak$amlaaaarr 5. takim
günaydın herkese,
bugün işim var baya.. ev hiç kirlenmemiş dağılmamış bıraktığım gibi kalmış. o yönden çok şanslıyım Allahtan.. bir arkadaşım ameliyat olacak bugün ona gidicem biraz sonra, bankaya para yatırmam lazım.. sonra eşimle markete gidicez ev alışverişi, ordan da başka bi yere aşurelik almaya falan.. sonra doktor randevusuna geçicez. ordan eve geliriz akşama da bir arkadaşımıza uğricaz falan filan.
aşırı şiş durumdayım yazdım ya kendimi 200 kilo falan hissediyorum cuma sabahına kadar inerim umarım.
mersacım günaydın seni görüyorum. canım okudum ama yazıcak fırsatım olmadı. annemler bana çok söylediler kızım orda bir dükkan aç, merterden iç çamaşırı al kiloyla orda sat. burda en çok giden şey çorap ve iç çamaşırı ama cesaret edemedim bi türlü. sanırım ben sağlamcıyım başkası düşünsün ben çalışayım modundayım. ama bir yerden başlamak lazım bak 4 yıldır evdeyim bi işe yaradığım yok. çok iyi hesaplaman lazım ve de çelik gibi sinir lazım bence..
çikolat da evinin kadını oldu hadi bakalım yavrum valla dün msn de söyledim eğer yakın olsaydık gün yapardık diye :roflol:
kallisim ne soğuk yaaa buralar. trenden bir indim derin dondurucuya girdim sandım :bbo: istanbul da soğuk ama böyle değil :1no2:
cedric canım benim fikrime göre aşure yapmalısın.. ben ilk geçen yıl pişirdim 3 yıldır evimde hiç pişmemişti yani. ve geçen yıl evimde hiç olmadığı kadar bolluk oldu. herşey Allahtan ama ben aşureye çok inanıyorum. az yap ama yap bence tabi sen bilirsin. biliyorum ben de yapınca çok yicem aşure ama yılda bir kez oluyor ve de ben çok seviyorum. varsın o haftam gitsin napiyim...gunaydın bijoux.asure yapıcaksın anladıgım kadarıyla .ben bu yıl yapmaya cesaret edemıyorum ya.gecen yıl kendıme sekersız ayırmısdım ve ıcıne tatlandırıcı koymusdum ama yıne gıdıp normal asure yemısdım.cok sevıyorum asureyı bıde son zamanlarda kılo veremıyorum kaldı kılom oldugu yerde bacaklarım ayaklarım sıs.gecen yıl bu zamanlar gıydıgım kot aynı oluyo ustume 1 yıl oldu nerdeyse aynı kılolardayım ınıp ınıp cıkıyorum sadece buda cok moralımı bozuyor.e oyle olunca da kendımıkontrol etmekde zorlanıyorum.yıyorum tabıkı eskısı gıbı degıl ama asurede yaparsam yerım dıye korkuyorum ısde.bu arada canım ben artık atasehırde oturmuyorum mayısda tasındım.ımes ı modoko yu bılıyosundur onların parelelınde evım.bu kezlık boyle olsun ama bır daha geldıgınde goruselım canım
günaydın kallisim beceriklim opuyorumnanaktangünaydın fıstıklar...
mersam arada olur tabi kızartma mızartma ama daha yeni başlıyoruz be güzelim yapma bak bugün fazla çıkmışsın hemen telafi yoluna git..senin kromlu vitamnin bittimi ne yaptın ...bide şey yaa noldu bizim minnak zeytin ağaçları büyüdülermi azıcıkta olsa...kızlar bu gün yürüyüşümü yaptım sabah çok az yedim öğleye yakın 2 mandalin ve bir ara 2 tane kuru kayısı yedim öğlen yemek yemeyi unutmuşum şekerim düştü ama toparladım .akşamda az yedim ama biraz zararlı bişey yedim balık yedim ama kızartmaydı çok yemedim bana göre bu günü gayet iyi atlattım.inşallah yarında böyle olur hepinizi öpüyorum......
canım sende bir toparlanamadın yazık yaa.. ama her bulduğunu yeme sonraki pişmanlık ne oluyor daha çok stres yapıyor zbizde...dikkat et.. meyve sebze ağırlıklı beslen bol yoğurt ye... kızartma hamur işi yeme bari..burda yazılanları okudukça kendimi suçlu hissediyorum kaç gündür homini gırtlak yiyorum rejim falan hak getire oldu.. iyileşir iyileşmez hemen başlayacağım . pek iştahım yok ama yinde zoraki birşeyler yiyorum kendimi toparlamak için.. bu kışı böyle geçirmem inşallah 2 ayda 2 kez hastalandım...
stres insan vücudunu çok etkiliyor Bağışıklık sistemim harap oldu sanırım ...
burnumu silmekten canım çıktı zaten şebelektim iyice şebeleğe döndüm.. :)
mersam benim içimden gelmesine rağmen diyete başlayamadığım için adapte olamıyorum ama bugün dışarı çıkıcam bahane yarattım yürümek için bakalım....hadi arkadaşlar canlanma vakti geldi sabah tartıya çıktım yememe çok dikkat etmeme rağman 83 kilo geldim ama moralimi bozmiycam ödem olabilir inşallah öyledir.ben elimden geldiğince sizlere soracam spor yaptınızmı diye sizde bana sorun yediklerime yorum yapın sanırım anca böyle toparlanacaz.
bijom canım yol yorgunluğuna birde beklemek eklenmiş amann rezillik... iyiki sıcakmış... bir kez yeğenim bozüyükte kaldı burdan giderken neredeyse gidip geri alacaktık hallettiler sonra...
yok valla kallisim ne temizliği dün öğlene kadar uyumuşum, tren eskişehiri geçince arıza yaptı, yeni makine bekledik 1.5 saat kadar. allahtan içersi sıcaktı.
ee napıcaz benim vücuduma göre ellerim parmaklarım küçük :roflol: acıkma konusu da evet ama ben yemek yiyorum saate bakıyorum. acıkınca bir daha bakıyorum tammm 2 saat geçmiş. sanırım iyi çalışıyor ben diyet yaparken.. meyve konusunu bilmiyodum yazdığın iyi olmuş kallisim. zaten ben akşamları yoğurt veya süt tercih ediyodum ama iyi oldu iyi öğrendiğim kaydirigubbakcemile2
valla inanın ben de çok merake diyorm sportie olayını :uhm:
kız sen nerelerdesin kaçakkkkkkk alsanaalsanasmile beni denetleyen yok bak evde yedim yedim yılbaşında yedim yedim şiştim. 70 kilo çıkıcam bu hafta rezillik mafoldumben
evet cedricim smileler çok güzel tırnaklarını yiyene yani buna eyvahedigeldismile birde kankalara bayıldımolumunekankayizsmilegunaydınlar arkadaslar.erkenden uyandım aksam mutfagı oldugu gıbı bırakmısdım yorgunlukdan onu topladım ıslerımı bıtırdım buraya geldım.bugun kahvaltı olarak corba ıcıcem.canım cekdı sıcak sıcak.boshayallersmilebayanssulusmile.aaa ne guzel yenı smıle ler var.
hııııııı sen ver fikirleri veralsanaalsanasmile ben yaptığım zaman kazanla yapıyorum sanki geçen 2 tencereye ayırdım bii yetmedi bilmiyorumkismile ama evdekilere ancak yetti yemek yerine bile aşure yiyebiliyor bizim evdekilerde öyle bir kapasite varaklinialirimsmile komşumda yok ki dağıtmak için bu haftasonu yeniden yapacağım çoluk çocuğa veririm bari napimm o çok mahallede bilmiyorumkismile ama birde güzel olmuştu mübarek....
cedric canım benim fikrime göre aşure yapmalısın.. ben ilk geçen yıl pişirdim 3 yıldır evimde hiç pişmemişti yani. ve geçen yıl evimde hiç olmadığı kadar bolluk oldu. herşey Allahtan ama ben aşureye çok inanıyorum. az yap ama yap bence tabi sen bilirsin. biliyorum ben de yapınca çok yicem aşure ama yılda bir kez oluyor ve de ben çok seviyorum. varsın o haftam gitsin napiyim...
günaydın kallisim beceriklim opuyorumnanaktan
piacım eskişehir ciddi ciddi mükemmel aslına bakarsan... simitçi bile tiyatro izleyenlerin ilk sırasında gelir desem anlarsınız sanırım... bir ekmek parasına tiyatro bileti bulursun... gerçi bulamıyoruz( yok satıyor.. belediye desen mükemmel.. plajımız bile var denizi olmayıp plajı olan şehir :))
trafik iğrençççççç kural yok asla...
caddelerde yürürken üniversiteliye çarparsın çünkü ufacık şehirde 2 üniversite var kültür bu yüzdende yüksek ama geri kalmış şehirlerden okumaya gelenlerin bir çoğu maddi yetersizlikten dolayı kötü durumda kalıyor genç kızların büyük çoğunluğu eskortluk yapıyor buda herkesin aile düzenini her an sarsabilecek bir kentte olduğumuzun göstergesi..
düsmedim ama ellerim dondu..hava müthis soguktu ya... ben avatari izlemistim cocuklar izlememisti.. yeniden ona girdik..tam bir james cameron filmi ,izlenilmeli..Piacım foto çekeceğim diye yuvarlanma yine merdivenlerdenkaydirigubbakcemile3
yahşi batıya biz gideceğiz cem yılmazı severim ben opuyorumnanaktan ama cumaya gideriz sanırım ortancanın çok sınavı var bu hafta arası çıkamayız...
CGH nedir :bbo:
tamam canim zaten cuma sonuctan belli olur söylerim ozaman ..piacım bende merak ediyorum bu elma diyeti sonucunu işe yararsa haberim olsun ben de deneyim. sonuçta sadece elma yemiyorsun sağlıksız değil yani diğeri bana sağlıksız geliyordu da.
canım benim çok teşekkürler,istediğin zaman sıkabilirsin yanaklarımı gelip :) bu arada sen nerde oturuyordun? (sakıncası yoksa tabi söylemende)
[/B]
selamlarrr.
bilin bakalim neden 1 saattir buradayim ve birsey yazmiyorum.......
kucagimda cok yakisikli bir delikanli varda..... heee hhheeee nnn deeeeeeee diyor. yiyecegim simdi bir tarafini görecek :)))
günaydınnnnnnnnnnn
uyanın hadi yürüyüş vakti geldi .ben şimdi çıkıyorum yürüyüşe.çıkp biraz otları böcekleri kuşları sevip geliyim .hadi arkadaşlar canlanma vakti geldi sabah tartıya çıktım yememe çok dikkat etmeme rağman 83 kilo geldim ama moralimi bozmiycam ödem olabilir inşallah öyledir.ben elimden geldiğince sizlere soracam spor yaptınızmı diye sizde bana sorun yediklerime yorum yapın sanırım anca böyle toparlanacaz.belki bu gün bir daha giremem bu gün kızımın doğum günü ona hazırlık yapacam öğleden sonra arkadaşları gelecek inşallah bende fazla kaçırmam.
serzeniş sanada geçmiş olsun arkadaşım .
gunaydınlar arkadaslar.erkenden uyandım aksam mutfagı oldugu gıbı bırakmısdım yorgunlukdan onu topladım ıslerımı bıtırdım buraya geldım.bugun kahvaltı olarak corba ıcıcem.canım cekdı sıcak sıcak.boshayallersmilebayanssulusmile.aaa ne guzel yenı smıle ler var.
günaydın arkadaşlar bugun evdeyim dün kallisim sesimi duymuştu sesim gitmişti iyice doktorda rapor verdi ama yarın gideceğim işe . öğretmen olarak sesin gitmesi ne fenaymış sermayemiz sesimizmiş:)) çocuklar duymuyordu bile beni haha. hepinizi öptüm
umarim sporar firsat bulursun.. bugun sunu farkl ettim ben spor yapiyorum ..neredeysee 3kilo daha azgibiyim..yani söyle..suanki kilomdan 3 kilo asagidayken iyi gelen bir gömnlegimi ve pantlonumu giydim .. gayet iyi duruyo..halbuki ozamandan biraz fazlayim .. saniyorum bu sporun etkisi
evet papatya piam dogru söylüyor. spora kesinlikle vakit ayirmalisin bir hafta zorla kendini ikinci hafta baglasalar duramazsin. spordan sonra okadar iyi hissedersinki kendini asla vazgecemezsin. yani basliyana kadar yoksa gerisi kendiliginden geliyor. ve sporla 5 kilo versen 10 kilo vermis gibi görünüyorsun. kendini nekadar enerjik hissettigini söylemiyecegim kendin yasaman gerek. bunlari nedenmi söylüyorum? cünküüüüüüüüüüü bugün artik bende basladim. spor ayakkabimi giydim ayagimin agrisina kalcamin sizlamasina aldirmadan 20 dakika normal tempoda yürüdüm kosu bandinda. su an her zerrem zonkluyor ben bu zonklamayi cok seviyorum. cünkü yaglarimi yakan makinenin motorunu calistirdigimi ve hedefime tam gaz gittigimi düslüyorum.
yavruna cok gecmis olsun elektra. insallah cabucak atlatir.
ay geldim ama çok zor geldim.. ayça benim büyük kız yani falçatayla açarlar kalemlerini bunlar sürekli kalemtraş kullanmaları yasak dün çizim yaparken parmağını öyle bir kesmişki anlatamam dünden beri kanı ancak durdurduk derisini almış iyice... dn ablam maşallahın var sabah tekrar okuyup ne yapmışsın bakıp yazacağım..
merhaba canım cuma günü kızımın şekeri 164e çıkınca apar topar hastaneye yattık dün akşam taburcu olduk burada haber verecek herhangi bir yakınım olmadığı için haberde bırakamadım. ç bu arada yeniden merhaba herkese...
piacım eskişehir ciddi ciddi mükemmel aslına bakarsan... simitçi bile tiyatro izleyenlerin ilk sırasında gelir desem anlarsınız sanırım... bir ekmek parasına tiyatro bileti bulursun... gerçi bulamıyoruz( yok satıyor.. belediye desen mükemmel.. plajımız bile var denizi olmayıp plajı olan şehir :))
trafik iğrençççççç kural yok asla...
caddelerde yürürken üniversiteliye çarparsın çünkü ufacık şehirde 2 üniversite var kültür bu yüzdende yüksek ama geri kalmış şehirlerden okumaya gelenlerin bir çoğu maddi yetersizlikten dolayı kötü durumda kalıyor genç kızların büyük çoğunluğu eskortluk yapıyor buda herkesin aile düzenini her an sarsabilecek bir kentte olduğumuzun göstergesi..
günaydınnnnnnnnnnn
uyanın hadi yürüyüş vakti geldi .ben şimdi çıkıyorum yürüyüşe.çıkp biraz otları böcekleri kuşları sevip geliyim .hadi arkadaşlar canlanma vakti geldi sabah tartıya çıktım yememe çok dikkat etmeme rağman 83 kilo geldim ama moralimi bozmiycam ödem olabilir inşallah öyledir.ben elimden geldiğince sizlere soracam spor yaptınızmı diye sizde bana sorun yediklerime yorum yapın sanırım anca böyle toparlanacaz.belki bu gün bir daha giremem bu gün kızımın doğum günü ona hazırlık yapacam öğleden sonra arkadaşları gelecek inşallah bende fazla kaçırmam.
günaydin millet
bende simdi yürüyüse cikicam..yazayimda hava atayim diye geldimaklinialirimsmile bak bu tam benaklinialirimsmile
eskiden corbadan nefret ederdim.. simdi bende kahvaltilarda bazen corba ararim gece yarisi disardaysak sacik bir corba ararim canim baska bir sey cekmez.. yasla bir ilgisi var mi bunun bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?