Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

in$allah ablam yaa in$allah

selamlarrr.
bilin bakalim neden 1 saattir buradayim ve birsey yazmiyorum.......
kucagimda cok yakisikli bir delikanli varda..... heee hhheeee nnn deeeeeeee diyor. yiyecegim simdi bir tarafini görecek :)))
isir onu isirŞeniz
iyi ak$amlaaaarr 5. takim

hayirdir hiç takip edemedim neyin var caniim

ayyy canım çok geçmiş olsun .ne kadar zorlanıyorsunuzdur kimbilir yavrumya her istediğini yiyemez bizler bile boğazımızı tutamıyoruz o napsın .bende şeker hastayım ama çocuk denince akan sular duruyor .bun unla yaşamayı öğrenecek .tip 1 diyabetmi merak ettim allah kızına ve özelliklede sana güç kuvvwt versin çünki her şeyi ayarlayan sensindir bide yaşadığın üzüntü ama allaha şükretmek lazım şeker hastalığı kontrol edilebildiğinde insanı çok zorlamayan bir hastalık.çok geçmiş olsun.....

kızlar bu gün yürüyüşümü yaptım sabah çok az yedim öğleye yakın 2 mandalin ve bir ara 2 tane kuru kayısı yedim öğlen yemek yemeyi unutmuşum şekerim düştü ama toparladım .akşamda az yedim ama biraz zararlı bişey yedim balık yedim ama kızartmaydı çok yemedim bana göre bu günü gayet iyi atlattım.inşallah yarında böyle olur hepinizi öpüyorum......

burda yazılanları okudukça kendimi suçlu hissediyorum kaç gündür homini gırtlak yiyorum rejim falan hak getire oldu.. iyileşir iyileşmez hemen başlayacağım . pek iştahım yok ama yinde zoraki birşeyler yiyorum kendimi toparlamak için.. bu kışı böyle geçirmem inşallah 2 ayda 2 kez hastalandım...
stres insan vücudunu çok etkiliyor Bağışıklık sistemim harap oldu sanırım ...

burnumu silmekten canım çıktı zaten şebelektim iyice şebeleğe döndüm.. :)

günaydınnnnnnnnnnn

uyanın hadi yürüyüş vakti geldi .ben şimdi çıkıyorum yürüyüşe.çıkp biraz otları böcekleri kuşları sevip geliyim .hadi arkadaşlar canlanma vakti geldi sabah tartıya çıktım yememe çok dikkat etmeme rağman 83 kilo geldim ama moralimi bozmiycam ödem olabilir inşallah öyledir.ben elimden geldiğince sizlere soracam spor yaptınızmı diye sizde bana sorun yediklerime yorum yapın sanırım anca böyle toparlanacaz.belki bu gün bir daha giremem bu gün kızımın doğum günü ona hazırlık yapacam öğleden sonra arkadaşları gelecek inşallah bende fazla kaçırmam.
serzeniş sanada geçmiş olsun arkadaşım .

yok valla kallisim ne temizliği dün öğlene kadar uyumuşum, tren eskişehiri geçince arıza yaptı, yeni makine bekledik 1.5 saat kadar. allahtan içersi sıcaktı. gelince de devam ettik ama buraya gelmem gecikti uykusuz kalmıştım.. öğlenden sonra uyanınca da baktım regl olmuşum her yerim ağrıyo perişan haldeyim.. bu ay hormon ilacı kullandım ya allahım beni mahvetti bugün kontrole gidicem, reglin 2.günü gel demişti doktorum. dicem ne yap et bana bu ilacı verme. bütün ay karnım ağrıdı, acayip şiş durumdayım yüzüm bile şişti görseniz :bbo: yani kısacası ne temizlik yapabildim ne yemek. eşim akşam bişeyler aldı dışardan da onları yedik..

şalı annem çok sevdi maşallah çok becerikliymiş Allah razı olsun ondan dedi. ben gittim öptüm annemle babamı. eskişehirdeki ablam annesi babası vefat etmiş sizi öpmemi istedi dedim. annem de ay ben de onu kocaman öpüyorum çok teşekkür ediyorum sevgilerimi yolluyorum ona dedi opuyorumnanaktan

bijox sende hoş gelmişsin evine canım benim.bende aynen kallisteye katılıyorum sen artık korumaya geç bence hatta bir kaç kiloda alabilirsin bu ne ya bir deri bir kemik kalmışsın.
hoşbulduk canım.. yok o kadar zayıf değilim orda öyle görünmüş sanırım.. göbüş fırtlıyo kot falan giyince.. kot bedenim istediğim gibi olmuş 29 ama göbüş ve mide tarafı duruyor.. çikolat da gördü beni söylesin bak o kadar zayıf değilim..
gönderemezsiniz beni uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn :umursamaz:aklinialirimsmile

ee napıcaz benim vücuduma göre ellerim parmaklarım küçük :roflol: acıkma konusu da evet ama ben yemek yiyorum saate bakıyorum. acıkınca bir daha bakıyorum tammm 2 saat geçmiş. sanırım iyi çalışıyor ben diyet yaparken.. meyve konusunu bilmiyodum yazdığın iyi olmuş kallisim. zaten ben akşamları yoğurt veya süt tercih ediyodum ama iyi oldu iyi öğrendiğim kaydirigubbakcemile2

bijom da evine hoş gelmiş:)
hoşbulduk canımmm, valla ne az görüştük tadı damağımda kaldııı.. eskişehire gidersen benim tocadan izin koparabilirsem gelicem söz..

hadi ya kallisim,gerçekten inanılmaz... hadi burası sanal alem (ki sanal olsa nolur,benim gerçek dostlarım burda) benimle görüşmüştü sportie kaç kez,niye böyle yaptı hala anlamıyorum...
valla inanın ben de çok merake diyorm sportie olayını :uhm:

in$allah ablam yaa in$allah

isir onu isirŞeniz
iyi ak$amlaaaarr 5. takim
kız sen nerelerdesin kaçakkkkkkk alsanaalsanasmile beni denetleyen yok bak evde yedim yedim yılbaşında yedim yedim şiştim. 70 kilo çıkıcam bu hafta rezillik mafoldumben

gunaydınlar arkadaslar.erkenden uyandım aksam mutfagı oldugu gıbı bırakmısdım yorgunlukdan onu topladım ıslerımı bıtırdım buraya geldım.bugun kahvaltı olarak corba ıcıcem.canım cekdı sıcak sıcak.boshayallersmilebayanssulusmile.aaa ne guzel yenı smıle ler var.

günaydın herkese,
bugün işim var baya.. ev hiç kirlenmemiş dağılmamış bıraktığım gibi kalmış. o yönden çok şanslıyım Allahtan.. bir arkadaşım ameliyat olacak bugün ona gidicem biraz sonra, bankaya para yatırmam lazım.. sonra eşimle markete gidicez ev alışverişi, ordan da başka bi yere aşurelik almaya falan.. sonra doktor randevusuna geçicez. ordan eve geliriz akşama da bir arkadaşımıza uğricaz falan filan.

aşırı şiş durumdayım yazdım ya kendimi 200 kilo falan hissediyorum cuma sabahına kadar inerim umarım.

mersacım günaydın seni görüyorum. canım okudum ama yazıcak fırsatım olmadı. annemler bana çok söylediler kızım orda bir dükkan aç, merterden iç çamaşırı al kiloyla orda sat. burda en çok giden şey çorap ve iç çamaşırı ama cesaret edemedim bi türlü. sanırım ben sağlamcıyım başkası düşünsün ben çalışayım modundayım. ama bir yerden başlamak lazım bak 4 yıldır evdeyim bi işe yaradığım yok. çok iyi hesaplaman lazım ve de çelik gibi sinir lazım bence..

çikolat da evinin kadını oldu hadi bakalım yavrum valla dün msn de söyledim eğer yakın olsaydık gün yapardık diye :roflol:

kallisim ne soğuk yaaa buralar. trenden bir indim derin dondurucuya girdim sandım :bbo: istanbul da soğuk ama böyle değil :1no2:

gunaydın bijoux.asure yapıcaksın anladıgım kadarıyla .ben bu yıl yapmaya cesaret edemıyorum ya.gecen yıl kendıme sekersız ayırmısdım ve ıcıne tatlandırıcı koymusdum ama yıne gıdıp normal asure yemısdım.cok sevıyorum asureyı bıde son zamanlarda kılo veremıyorum kaldı kılom oldugu yerde bacaklarım ayaklarım sıs.gecen yıl bu zamanlar gıydıgım kot aynı oluyo ustume 1 yıl oldu nerdeyse aynı kılolardayım ınıp ınıp cıkıyorum sadece buda cok moralımı bozuyor.e oyle olunca da kendımıkontrol etmekde zorlanıyorum.yıyorum tabıkı eskısı gıbı degıl ama asurede yaparsam yerım dıye korkuyorum ısde.bu arada canım ben artık atasehırde oturmuyorum mayısda tasındım.ımes ı modoko yu bılıyosundur onların parelelınde evım.bu kezlık boyle olsun ama bır daha geldıgınde goruselım canım

cedric canım benim fikrime göre aşure yapmalısın.. ben ilk geçen yıl pişirdim 3 yıldır evimde hiç pişmemişti yani. ve geçen yıl evimde hiç olmadığı kadar bolluk oldu. herşey Allahtan ama ben aşureye çok inanıyorum. az yap ama yap bence tabi sen bilirsin. biliyorum ben de yapınca çok yicem aşure ama yılda bir kez oluyor ve de ben çok seviyorum. varsın o haftam gitsin napiyim...
biliyorum modokoyu canım ve oralar inan ataşehirden daha kolay.. bostancı köprüsünden direk yukarı hatırladığım kadarı ile. bir dahaki geldiğimde aricam seni telefonunu bırakmayı unutma canım. çikolatayla buluştuğumuzda da konuştuk seni..

günaydın fıstıklar...
günaydın kallisim beceriklim opuyorumnanaktan

asyam gelmiş canım benim nasılsın hiç anlatacak kadar vaktin olmuyormu geliğinde hemen gidiyorsun..
benim bir şeyim yok şükür sadece yeniden diyete başlamadan kontrole gireyim dedim girmez olaydım çok meraklı bir doktora düştüm bakmadığı organım yaptırmadığı tahlilim kalmadı eyvahedigeldismile pazartesi en son tahlilim var sonra diyete başlıyorum inşallah...

mersam arada olur tabi kızartma mızartma ama daha yeni başlıyoruz be güzelim yapma bak bugün fazla çıkmışsın hemen telafi yoluna git..senin kromlu vitamnin bittimi ne yaptın ...bide şey yaa noldu bizim minnak zeytin ağaçları büyüdülermi azıcıkta olsa...

canım sende bir toparlanamadın yazık yaa.. ama her bulduğunu yeme sonraki pişmanlık ne oluyor daha çok stres yapıyor zbizde...dikkat et.. meyve sebze ağırlıklı beslen bol yoğurt ye... kızartma hamur işi yeme bari..

mersam benim içimden gelmesine rağmen diyete başlayamadığım için adapte olamıyorum ama bugün dışarı çıkıcam bahane yarattım yürümek için bakalım...

bijom canım yol yorgunluğuna birde beklemek eklenmiş amann rezillik... iyiki sıcakmış... bir kez yeğenim bozüyükte kaldı burdan giderken neredeyse gidip geri alacaktık hallettiler sonra...
annene babana sevgiler canım sağolsun anneciğin....
meyve konusuna gelince tam anlatamadığım varsa tekrar okuyup yazarım ilginç bölümlere bilgilere geçti ama çok ağır ilerleyebiliyorum ...

sporti olayını bence hiç merak etmeyin yani bende ettim hatta yazdım ama sanki bizimle hiç tanışmamış yazışmamış.. burada olduğu zamanlarda son zamanlarında takımdaki ilgi azaldığı için gitmiş... aklinialirimsmile öylesine basit yani....ohaoldumsmile

evet cedricim smileler çok güzel tırnaklarını yiyene yani buna eyvahedigeldismile birde kankalara bayıldımolumunekankayizsmile
cedricim aklında olsun almanyaya gidersen senden yüzümü kızartık bişi isticem:kedi: söz ama çaylar gibi olmayacaklmaz: ama ama benimde suçum yoktu ki sen annenlere gittinnmafoldumben çok mahçubum sana:kedi: fakat yinede istemeden duramıyorum işte...

hııııııı sen ver fikirleri veralsanaalsanasmile ben yaptığım zaman kazanla yapıyorum sanki geçen 2 tencereye ayırdım bii yetmedi bilmiyorumkismile ama evdekilere ancak yetti yemek yerine bile aşure yiyebiliyor bizim evdekilerde öyle bir kapasite varaklinialirimsmile komşumda yok ki dağıtmak için bu haftasonu yeniden yapacağım çoluk çocuğa veririm bari napimm o çok mahallede bilmiyorumkismile ama birde güzel olmuştu mübarek....

aklıma bir arkadaşım geldi.. yıllar önce kapı komşum.. taşınacaklardır kocası tutturdu kallisteden aşure öğren diye tarif ettim yapmaya başladığı zamanda bir kendi evime geçiyorum aliş ufaktı o zaman bir komşunun eve adım adım söylüyorum sonlara geldik dedimki bir cezveye karanfil koy kaynat sonra süz içine ekle.. allahım gittim aşurenin içinde karanfiller yüzüyor esra naptın dedim süzüp içine ekledim dedi:roflol::roflol: suyunu dökmüş lavaboya ama çöpleri aşureye koymuş:roflol::roflol:

haha demek çöpleri koymuş ha ayıklamak da zor olmuştur onları kaydirigubbakcemile3

valla ben de hiç bilmiyodum annemler de komşularla beraber yaparlar zati çalışıyodum evdeyken ne nası yapılır hiç bilmiyodum. bana da geçen sene netten sağolsun bir arkadaşım var artık ablam oldu 2 yıldır her sabah yazışırız yorumlar falann. o anlatmıştı tek tek tarif etmişti öyle yapmıştım.. nasıl olmuştu bilmiyorum çünkü bana farketmez ben de sizin evdekiler gibiyim günlerce aşureyle beslenebilirimm cokacimcoook

günaydin millet
bende simdi yürüyüse cikicam..yazayimda hava atayim diye geldimaklinialirimsmile bak bu tam benaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ya bakin bakin suna bakin buda kokosbayanssulusmile hypnotic parfümü var hatunun

buda cok onemli bir sorun ama diymi? inanin dun bunu aklimdan gecirmistim ..

düsmedim ama ellerim dondu..hava müthis soguktu ya... ben avatari izlemistim cocuklar izlememisti.. yeniden ona girdik..tam bir james cameron filmi ,izlenilmeli..
piacım bende merak ediyorum bu elma diyeti sonucunu işe yararsa haberim olsun ben de deneyim. sonuçta sadece elma yemiyorsun sağlıksız değil yani diğeri bana sağlıksız geliyordu da.
tamam canim zaten cuma sonuctan belli olur söylerim ozaman ..

canım benim çok teşekkürler,istediğin zaman sıkabilirsin yanaklarımı gelip :) bu arada sen nerde oturuyordun? (sakıncası yoksa tabi söylemende)

[/B]

ben made in germany canim boshayallersmile

selamlarrr.
bilin bakalim neden 1 saattir buradayim ve birsey yazmiyorum.......
kucagimda cok yakisikli bir delikanli varda..... heee hhheeee nnn deeeeeeee diyor. yiyecegim simdi bir tarafini görecek :)))

ayy hayal edebiliyorumopuyorumnanaktan

bana sorabilirsin mersaaaaa 2 yürüyüsünü yaptin mi piaalsanaalsanasmile
sporunu yaptin mi piaalsanaalsanasmile

eskiden corbadan nefret ederdim.. simdi bende kahvaltilarda bazen corba ararim gece yarisi disardaysak sacik bir corba ararim canim baska bir sey cekmez.. yasla bir ilgisi var mi bunun bilmiyorumkismile

bijomm hani siz kahvaltida bir sey yiyordunuz ya (wasa) tam adi neydi? birde nasil yiyordunuz?

günaydın arkadaşlar bugun evdeyim dün kallisim sesimi duymuştu sesim gitmişti iyice doktorda rapor verdi ama yarın gideceğim işe . öğretmen olarak sesin gitmesi ne fenaymış sermayemiz sesimizmiş:)) çocuklar duymuyordu bile beni haha. hepinizi öptüm

günaydın canım benim geçmiş olsun.. sesin ciddi çok kötüydü anam o sesle çocuklar seni ciddiye almazdı zaten otur dinlen evdeolumunekankayizsmile

Piiacım, gerçekten de sporun bir etkisi var kesinlikle, hiç bir şey olmasa kilo verdirmese bile en azından sıkılaştııyor ki o zaman da olduğundan en az bir 2 kilo filan az gözüküyorsun, hatta belki bazen daha da fazla..

reyhan ablacım, darısı benim başıma diyorum bu spora ilişkin. ben biraz umutsuz vakayım sanki. bir kere biraz tembellik var içmde her ne kadar itiraf etmesem de bir de o kadar orgun oluyorum ki gün biterken filan, kolumu bile kaldırasım gelmiyor valla. öyle bir yorgunluk..

çok geçmiş olsun ayçaya. umarımbiraz daha iyi olmuştur yarası. ama ben merak ettim de ben neden kalemtraş kullanmaları yasak. falçata daha tehlikeli değil mi kalemtraşa göre?

çok çok geçmiş olsun.. sabırlar, sabırlar...

eskişehire hiç gitmedim ama ben de methini çok duydum valla. eskortluk olaylarından filan haberim yoktu da, üniversite şehri olması da bayya bir avantaj oluyor gibi gelirdi bana hep. bana anlaşılan tam da öyle değilmiş.

QUOTE=mersa;10855558]kızlar bu gün yürüyüşümü yaptım sabah çok az yedim öğleye yakın 2 mandalin ve bir ara 2 tane kuru kayısı yedim öğlen yemek yemeyi unutmuşum şekerim düştü ama toparladım .akşamda az yedim ama biraz zararlı bişey yedim balık yedim ama kızartmaydı çok yemedim bana göre bu günü gayet iyi atlattım.inşallah yarında böyle olur hepinizi öpüyorum......[/QUOTE]

kızartma keşke hiç yemesen aslında mersa'cım. bir arkadaşım diyetisyene gidiyor ve yılbaşı akşamında da istediğini yiyebileceği bir akşam vermiş doktoru. ama 3 yasak vardı gene: kuruyemiş, kızartma ve tatlı. ben de o sebpten hepten kafamdan çıkardım patates kızaartması, müjver, patlıcan kızartması filan gibi süper sevdiğm şeyleri.
ben derim ki, kızartma yeme de ne yersen ye

çokkk kıskandım bu spor işini ama kalkıp da yapacak kadar değil maalesef...

sporla ilgili atığın hava yerine ulaştı, gözlerin arkada kalmasın :)

çorbayı ben de çok seviyorum. kahvaltılarda içecek kadar değil ama bu yaz akamlarında bile gece dönerken canım çok acaip çekiyordu valla çorbayı, her seferinde de içtim hani yaz sıcağına rağmen...

herkese güzel günler

evet papatyacim gecen kiyafetimden fark ettim .. yürüdüm geldim... havamin ise yaramasina sevindim hihoyyythihoyyyt simdievden cikiyorum aksam gorusuruzz

günaydinlarrrrrrrrrr.
piacigim havan beni kiskancliktan perisan etti. disarda bir kar yagiyor hemde sulu ve agir bir kar. ve dehset soguk. kizima gidelim bugün demistim. anne evde yürü kayip birtarafimizi kiracagiz yada kesin hasta olacaksin dedi.az bekliyeyim belki kar durur günas cikar. olmazsa bende kosu bandinda yürürüm..
cedricim ben yilbasi tatilinde yaptim asure doyamadim yilbasi günü tekrar yaptim mutlaka yarisini yemisimdir öylesine severim. ama bijomun dedigi gibi yilda bir kere... arada hic yapmam... bogazimin ne pis oldugunu bilirimde.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…