- 28 Nisan 2015
- 84
- 75
- 8
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.401
Yani seni görememekten korkuyordur adamcağız
Üff benimde yemeğim yok napsamki?
Menülerinizi gün bitince toptan yazın lütfen
Ayy senin kalbin kabarmış..
Harikasın dışarıda bile cıs yememişsin bravo
sıranı bekle şekerimkesinlikle azıcık hatun dediğin ele gelmeli
bana şu ödül işini anlatabilir misiniz. bende katılacağım yarışmaya ve birinci olacağım
çok fena gaza geldim
ben nohut pişirdim canım bide çocuklara makarna salata tamam :)Yani seni görememekten korkuyordur adamcağız
Üff benimde yemeğim yok napsamki?
Menülerinizi gün bitince toptan yazın lütfen
Ayy senin kalbin kabarmış..
Hah bekliyodum ama ses çıkmamasından belliydi.
Böyle yaparsan yanlış yoldasın demektir. Uyarmayı görev bilirim.
Bu takımda zayıflayamazsan dışarıdan zor canım.
Başkasının kilosundan sananeki sen kendi eksilerini bil ona sevin .
Bak bi kere daha düşün derim ben.
Harikasın dışarıda bile cıs yememişsin bravo
Zor gelmeyecekse en güzeli ve sağlıklısı o mankenim.Ay ben de oglen saglam yurudum, iyi oldu.
Of yemek agir geldi yine ya, artik evden mi getirsem su yemeklerimi napsam; resmen disarinin yemegini midem almiyor
Çok güzel akşam acıkırsan beyaz peynir ye korkmadan.Ben de menumu yaziyim bugunku:
Sabah 9.30:
Yarim simit,
Pinar beyaz
Ogle 12.30:
150 g izgara kofte,
patlican sogurtme
Ara: 16.00:
Meyve salatasi
10 findik
Aksam yemem sanirim.
Güle güle otur canım hayırlı olsunKizlar evi tuttuk zaten 1 sene oturacaz diye detayci olmadim...
evi resmini atarim aksam
Sen bunlara takılma canım normal diyetini yap kilo vermen durduğunda ihtiyacın olacak bu diyetlere.kızlar isveçi araştırdım ama çok zor geldi bana, yapabilene helal olsun diyorum. Kushan hakkında ne düşünüyorsunuz aç bırakmayacak gibi ama 2 haftada 10 kilo çok mu acaba? Diyetler hakkında pekbir bilgim yok sizin görüşlerinizi almak isterim
Akşamki lahmacunu birdaha görmeyeyim. Diyettesin unuttunmuMenum
Sabah 3 dilim ekmek
3 tatlı kaşığı bal(malesef bugun boylr oldu)
500 ml su
Öğle 500 ml su
Aksam iki lahmacun yaz salatsi bir elma
500 ml su
10 dk Tiffany rothe
50 Mekik
100 ip atlama (su uyuyana kadar 2 lt olur)
1 hafta boyunca en az kaçamağı yapıp en az ceza alan birinci oluyor.menü işini çözdük biz gövel ördekle canım sabahları önceki gün yediklerimi yazacağım toptan
sıranı bekle şekerim
yürü be kim tutar senigaza gelmişken azıcık birinci olayım sonra yine size bırakırım canım birinciliği 1 ay sonraki iddiayıda kazanacağım buradaki arkadaşımdan
ah aaahhhh ben eskiden taş gibi hatundum beş para etmez bi adam için harcadım gençliğimi şimdi yeniden o güzel hallerime döneceğim savulun damla geliyor
1 hafta boyunca en az kaçamağı yapıp en az ceza alan birinci oluyor.
Bende ona ufak bir ödül veriyorum.
Defnecim çok sağol iyileşince bütün cezalarımı yürüyeceğim inşallah.
Tabiihaftaya katılabilir miyim söz ne kaçamak ne ceza yok hiçbir şey
Ne demek hayatım ya canın acırken nasıl yürüyecen.Defnecim çok sağol iyileşince bütün cezalarımı yürüyeceğim inşallah.
tutmayın beniiiii tartıda hergün gram gram kg gittiğini görmek acayip gaz veriyor bana buradaki aşçı ablayıda kendimle diyete soktum gidip gelip yeme diyorum. 2 kg verdirdim onada 2 haftadayürü be kim tutar seni
Iyiyim muskacim, yine de kokulara karsi bi hassasim ama en azindan beslendim bugun.Tabi yazarım tatlım.
İyimisin düne göre.
Napcan chiayı ya bırak şunlara para dökme.
:) hazır hazır..
Islık ıslııııııık!!!!
Mankenim benim beee kız uçacan rüzgarlı havalarda ona göre haa
1 hafta boyunca en az kaçamağı yapıp en az ceza alan birinci oluyor.
Bende ona ufak bir ödül veriyorum.
çok geçmiş olsun krem sür ve açık bırak ki iyileşsin hava almazsa iyileşmezDefnecim çok sağol iyileşince bütün cezalarımı yürüyeceğim inşallah.
kapışacağız anlaşılan ama ben alacağım hııHaftaya ki odul benim.olacal uleyyyn soz sana
Sen ayaklarını üşütmüşsün oda midene vurmuş.Iyiyim muskacim, yine de kokulara karsi bi hassasim ama en azindan beslendim bugun.
Tamam uleynHaftaya ki odul benim.olacal uleyyyn soz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?