- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.381
kız 52 olursan erkek olsam bende görüşmeyelim derim yane... mm ler gidcek toto gidcek o ne ayol sunta gibi hatun :)))
Ben de erkek mantıgındayım galiba. Hatun dedigin azcık ele gelecek. Sevmiom öyle ip gibi. Hem ne demisler "yemegin salcalısı, kadının kalcalısı"
Pek de sadıkmıssın yahuyok sen bizim ilk göz ağrımızsın ben seni kıskanıcam
Bu arada organik yumurtalarım geldii
Dur bi bakayım tekrar gecmisten.benim cezam 100 dü ama
Hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum.Kilolarimi hamilelikten dolayi aldm hamile kalmadan önce 62 kiloydum sonra 22 kilo aldim 84 kiloyla dogum yaptim kac kilo gitti karar vrdim ekimde diyet yaptim 11 kilo verdim 3 ayda ama ondan sonra ne yaptıysam kilom ayni kaldi 67 de 1 kizim var 8 aylik
Evliyim
Ev hanımı yim
Hedef kilon kaçtır canım?
Sen birinciligin yanından bile gecemezsin Ebrum, üzgünümBen de olamam demi??
Dogal yollardan hamile kalabileceksen illa ikiz olsun diye tüp bebek yapmak bana pek mantıklı gelmedi.Annemlerin tarafında teyze kızlarında mı ne vardı. Ama ben tüp bebekle ikiz düşünüyordum.Ama araştırdım.Doktorlar bi sorun yokken sadece ikz için tüp bebeğe sıcak bakmıyorlarmış. Hem çift yumurta ikizleri istiyorum.Birde biri kız diğeri erkek istiyorum.Ama şansım çok düşük yaa
Birde işin risk tarafı var tabi :)) Anne karnında ikizleri ölen bebeklerde çok..Ayy ama ikizler çok tatlı yaa
Akıllı bıdıgım benimhehe bende ünv de yapardım .. bıkmıştım milletin benim notlarımı incelemesine daha ünv hayatımda kendi notumu gidip tahtadan öğrenmek nasip olmadı .bölüm birincisiydim. sinir olurdum bende çalışmıyorum ki ben derdim halbuki çalışırdım .. ne gıcık hatunmuşum yaa
Var var, sen ceza iste yeter kiKızlar cezalar vardi bi ara hala var dimi
Lütfen öyle yap canım. Ne zaman müsait olursan toptan yaz, menü+su+spor. Cidden zor oluyor cunku takip etmek.olur tabi sabahları bir gün önceki menümü yazayım sporumu ve suyumu yazayım. nasıl kolaylık olacaksa size bana uyar. bu akşam kızımı alıp parka gideceğim sporumu tamamlayacağım. buradan bir arkadaşla iddiaya girdik bugün. 14.05.2016 da 68 ve aşağısı olursam o yemek ısmarlayacak olamazsam ben
Canım sen de menülerini toptan yazar mısın? Zaten kişi sayısı da cogaldı ben böyle tek tek takip edemem yani imkansızselamlar ,sabah kahvaltımı resmen paylaşmıştım öğlende sızma zeytinyağı ile sotelediğim tavuklarımı yedim yoğurtla beraber baktık saat daha bir olmamış yürüyüşe çıktık arkadaşlarla 13:30 da tekrar mesai