- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.061
anam belim tutulursa topikçe gelir temizlersiniz bu kadar hatuna işmi dayanırkızım bak dinlendir belini acıyosa yapma .. birşey olcak yatcan sonra kaç gün belin sakat Allah korusun aklım sende kalıcak heee...
kızz temizliğee taktı yaaawww ..anam belim tutulursa topikçe gelir temizlersiniz bu kadar hatuna işmi dayanır
banada kola kilo aldırıyodu ben onu kestim tıkır tıkır gitti herkesin bir kilo aldıran zararlı şeyi var hayatta.. en azından ilk 10 kiloda kendini kontrol edersen sonra canın istemiycek bile emin olabilirsin.. kola şirketini ben zengin ediyodum o derece yani
oyy bebişi emzirirken zaten su en güzel şey bol bol süt olsun inşallah canım
tamam yapalım 9.30 başlayak benimde sabaha eksi görmem lazım:)kızz temizliğee taktı yaaawww ..
kızz temizliklemi korkutcan beni ben aynı gün içinde annemin iki katı + kendi evimi temizlemiş insanım
yarın çocuğa ayakkabı almaya gidemiycen diyee dedim ben yoksa hadi bakalım ben başlıycam 15 dk sonra buyur yap benimle benim için no problem bebişşş
Ahahaha hey maşallah benimki de bu kadar uzun ama tunel gibi değil koca oda gibi artık koridora yerleşiriz gerçi benimki antre oluyor galibaAynen ben de tasinacam. yeni ev de ki koridora bak sonki ucunda nur varmis da ucacam gibi
tatlım belirli bir listeye göremi yapıyosun?Herkese merhaba arkadaşlar ben de bugün başladım ama ilk gün iyi geçti şu anda hafiften biraz tatlı krizine girdim ama bir elma ile atlatacağımı umuyorum bugünün menüsü ne yazayım
Sabah
Ballı süt
İki tane ceviz
Öğle.
Mercimek çorbası (2 tabak) turşu
Akşam
Haşlanmış tavuk ( tavuğa sos hazırladım limon zeytinyağı sarımsak tuz ile) ve iki bardak ayran
Birazdan da bir elma yicem, 2 lt su da içmişimdir
Spor olayı bugün zor. Ev işi koşuşturmaca spordan sayılsın benim için bugün
bugün yaptıklarınla görürsün diye düşünüyorum ama tamam yapalım berabertamam yapalım 9.30 başlayak benimde sabaha eksi görmem lazım:)
bide kas şişmesi olursa artı çıkmıyım:)bugün yaptıklarınla görürsün diye düşünüyorum ama tamam yapalım beraber
ayy evet o da var ben 4 mil +2 mi+3 saat yürüyüş yaptığımda yaşadım onu ama artı çıkmadım sabit kaldım ... sende öyle ağır spor yapmamışsın acayip kas şişip artı çıkıcağını sanmıyorum ..bide kas şişmesi olursa artı çıkmıyım:)
tamam hazırlanıyorum mademayy evet o da var ben 4 mil +2 mi+3 saat yürüyüş yaptığımda yaşadım onu ama artı çıkmadım sabit kaldım ... sende öyle ağır spor yapmamışsın acayip kas şişip artı çıkıcağını sanmıyorum ..
tamam başlayalım:)
Canım hoşgeldin öncelikle. Ben seni atlamışım. Takımın kaptan yardımcısıyım ve ceza listelerini tutuyorum.Herkese merhaba arkadaşlar ben de bugün başladım ama ilk gün iyi geçti şu anda hafiften biraz tatlı krizine girdim ama bir elma ile atlatacağımı umuyorum bugünün menüsü ne yazayım
Sabah
Ballı süt
İki tane ceviz
Öğle.
Mercimek çorbası (2 tabak) ve turşu
Akşam
Haşlanmış tavuk ( tavuğa sos hazırladım limon zeytinyağı sarımsak tuz ile) ve iki bardak ayran
Birazdan da bir elma yicem, 2 lt su da içmişimdir
Spor olayı bugün zor. Ev işi koşuşturmaca spordan sayılsın benim için bugün
15-21 Nisan için ceza listesi:
d_mndc
ebrusonmez
btlbetul
nilsub
blanche_ea
@tatlitambak
@savurgan
@afife lale
@blackys
@denhizx
@denizmineymis
@elvin cennet cicegim
parkbyull
inatettimolacak
@hdamlapal
Ceza listesinde olmak istemiyorum diyeniniz var mı? Ya şimdi konuşun ya da cumaya kadar itiraz kabul etmem :) (Katılımından emin olduklarımı bilerek etiketlemedim)
Yeni gelenler için ceza listesini kısaca son kez özetliyorum, ona göre kararınızı verin:
- Kaçamak yaparsanız +100 atlama
- Suyunuz 2 lt altı olursa +100 atlama
- Sporunuz 30 dk altında olursa +100 atlama cezası verilir.
- 100 atlama = 15 dk yürüyüs (saglık ya da fazla kilo sebebi ile atlama yapamayanlar için)
- Bir gün için verilen ceza en geç ertesi gün akşamına kadar yapılmalıdır. Yapmazsanız ceza listesinden çıkarılırsınız.
- 2 gün üst üste menü yazmazsanız da listeden çıkarılırsınız.
- Haftanın sonunda en az ceza alana kaptanımız ödül verecektir.
tatlım bende evde yapıyorum nette leeslie 2 mile videoları onu açıp yapıyoruz:)Buna ben de katılmak isterim. Spor konusu biraz esnek olabilir mi acaba? ben de 5 aylik bir bebek var da bütün gün uyumadigi oluyor. Evde yine de spor yapabilirim ama yürüyüş her gun yapamam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?