Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fazladan ceza göz cıkarmaz.

kızlar regl olamamamın 28. gunu fenalıklar icindeyim, sistikce sisiyorum bugun ilacın son gunu onumuzdeki on gun icinde olacakmısım regl, hayatımda ilk defa bu kadar gecikti ya ne kotu biseymis
geçmiş olsun canım bana da hep mevsim geçişlerinde olur. ya da uzun yolculuk yaptığımda da sarkıyo. ama 2hafta filan gecikmişti benim en fazla nasıl acı veriyo anlayabiliyorum seni. inşallah ilaçlar çabucak etki eder

Ama sağlıklı bi regl en az 3 gün sürmeli drye gittin mi hiç.
Sebebi neymiş. Ve afedersin ama 1 gün olan regl normal boyutlarda mı? Yani yoksa çok aşırı mı?
Evet canım doktora gittim değerler iyi çıktı ama sebebini bulamadılar seni yapın böyledir dedi bir doktor.Bende peşini bıraktım.
Başladığında normal sonrasında azalarak bitiyor

Merhaba hanımlar :)

Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
1 kk beyaz peynir
6 adet zeytin

Akşam;
Fırında az yağlı patatesli tavuk (göğüs kısmı snitzel gibi ince doğranmış şekilde yapıldı)
Salata
Yoğurt

Su: 2 lt ama bundan sonra 3e tamamlamaya çalışciim :)
Yürüyüşe çıkamadım bugün ama 150 adet atlama (100ü ceza ).. :) 45 dk iç bacak squat egzersiz .. 15 dk mekik. . Akşam eşim gelince 1 saat yürüyüşe çıkarız :)

Herkese iyi günler :)

deme öyle deme deme bak başladığından beri ne güzel vermişsin emeklerini düşün canım.. gider hepsi inşallah en kısa zamanda ama pes etme sakın

Evet cuma yapiyoruz normalde, pazartesi gunleri de haftasonunun bilancosu icin bildirim yapiyoruz.
Hadi kalan bayanlar, alalim bildirimleri :)
ben yeni olduğumdan bilmiyodum bunu öğrenicem ama yavaş yavaş yazman iyi olmuş canım :) sabahki verilere göre 88,6 olmuşum .. daha başlangıçlar bunlar allahın izniyle.. Akşama tüm gün raporunu da toplu yazarım morordek ceza yazmış bu yüzden

Ac karnina 84.1 tok karnina 83.7 çıktım :))) tarti bozuk değil eminim :)
Kız ne güzel yaa
Senin bünye farklı çalışıyor sanırım.Çok iyi moralini hepböyle tut.Unutma bu ilk haftalarda ne kadar versen kardır.Sonra kilolar durunca gram gram gidiyor.
Sakın zaten veriyorum diyede kaçamağa sevk etme.

Kızlar bende menümü yaziyim 5 te kapadım günü..
muska77 , kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub

Kahvaltı
1 yumurtadan sade çılbır
5 yeşil zeytin
2 KK peynir
1 dL kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Ara 2 kuru kayısı

Öğlen
2 adet kabak dolması pirinçsiz.. Kıymalı biberli domatesli falan yaptım pirinç koymadim içine.. Yarımşar kabaktan toplam 1 kabak yedim yani..
2 yk yoğurt

Ara sade Türk kahvesi

Akşam
3 yk yeşil bakla
3 yk yoğurt

Su 3 lt
Spor 1 saat yürüyüş ,2 mil leslie

Selam Kızlar :)
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 fincan sade kahve

Kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
maydanoz.Şifa olsun bana

2. Öğünüm
1 tabak mantar
1 kase yoğurt
3 adet ceviz.Çok şükür doydum :)
Sabah kahveden sonra 1 saat tempolu yürüdüm.

Su 1.5 olmuştur gün sonuna kadar 2 lt olur inşallah.

Aa bildirim yapıldığını bilmiyordum ben de avmye gidip tartılmam gerek giderdim erkenden

Evet gunumu ozetleyeyim ben:)
Kahvaltı:salatalık domates zeytin peynir iki dilim tb ekmeği
Öğlen:zeytinyağlı yeşil fasulye mini cam kase dereotlu mısırlı pilav kendi yaptığım yoğurt
Öğlen yuruyus yaptım
Akşam:bir çorba kasesi yeşil salata bir çorba kasesi yoğurt
Yatmadan evvel de zencefil zerdeçal tarçın yoğurt yerim...su şimdiden iki litreyi aştım yqtana kadar 3.5olur yaz geliyor benim su tuketimim musluğa döner...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…