- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.621
Fazladan ceza göz cıkarmaz.valla ben de bugün baya yoğunum yarın bi de sınav varben akşama yağı azaltılmış ton balıklı salata yiycem belki fikir olur sana da söyliym dedim..
Bu arada sebebini henüz bilmediğim atlama cezamı da yaptım haber veriym dedim
geçmiş olsun canım bana da hep mevsim geçişlerinde olur. ya da uzun yolculuk yaptığımda da sarkıyo. ama 2hafta filan gecikmişti benim en fazla nasıl acı veriyo anlayabiliyorum seni. inşallah ilaçlar çabucak etki ederkızlar regl olamamamın 28. gunu fenalıklar icindeyim, sistikce sisiyorum bugun ilacın son gunu onumuzdeki on gun icinde olacakmısım regl, hayatımda ilk defa bu kadar gecikti ya ne kotu biseymis
Evet canım doktora gittim değerler iyi çıktı ama sebebini bulamadılar seni yapın böyledir dedi bir doktor.Bende peşini bıraktım.Ama sağlıklı bi regl en az 3 gün sürmeli drye gittin mi hiç.
Sebebi neymiş. Ve afedersin ama 1 gün olan regl normal boyutlarda mı? Yani yoksa çok aşırı mı?
deme öyle deme deme bak başladığından beri ne güzel vermişsin emeklerini düşün canım.. gider hepsi inşallah en kısa zamanda ama pes etme sakıngünaydın beybiler ben bu sabah tartılmadım ama dün akşam dondurma yemeden önce 65,4 tüm sonra dondurma yedim magnum :| bu günde yedim hemde kalkar kalkmaz.... ben bırakıyorum artk kısıtlaya kısıtlaya şaftım kaydı...... biraz kafamı dinliciğim.... 65 te kalmaya çalışacağım yukarı çıkmasam yeter sanki... napiim herkez fit olcak diye bişi yok demek ki....
geçmiş olsun canım umarım kötü haberler yoktur ordan..Tel geldi annem hastaneye kaldırılmış Gidiyorum dua edin nolur
ben yeni olduğumdan bilmiyodum bunu öğrenicem ama yavaş yavaş yazman iyi olmuş canım :) sabahki verilere göre 88,6 olmuşum .. daha başlangıçlar bunlar allahın izniyle.. Akşama tüm gün raporunu da toplu yazarımEvet cuma yapiyoruz normalde, pazartesi gunleri de haftasonunun bilancosu icin bildirim yapiyoruz.
Hadi kalan bayanlar, alalim bildirimleri :)
Kız ne güzel yaaAc karnina 84.1 tok karnina 83.7 çıktım :))) tarti bozuk değil eminim :)
O ne kız çok mu cahilim yoksa spor terimi mi?şaka şaka kalibrasyon farkları olur her zaman
Kız benimde dikkatimi çekti 2 taneyi nedicen.iki dene aldım birini verimmi
Yaglarimdan vereyim derken gozlerimden mi verdim yoksa :))))
Doğru vallakız jillian gibi yag yaktıran yok ter attıran yok 30 dk ama bi efsane :)
Geçmiş olsun canım.Kayısılar işe yaramıyor mu?yok kız ne lağmanı öldürseler yapmam geçen ayda ayın 18 de oldum regl olmam lazım 1-2 gün içinde ondan bozuldu düzenim
Hamarat hatun ellerine sağlıkkızlar sabah tan beri temizlik yapıyorum öyle derin temizlik balkona attık leğenleri kullandığımız yorganları atım çiğnedim duruladım mis oldu mis astım demirlere kurumak üzereler :)
Ohh ohh işe yarar umarım.Sizi biraz daha gaza getirirbende senden gaza geldim sipariş verdim dambıl adımsayar atlama ipi
Aa bildirim yapıldığını bilmiyordum ben deben yeni olduğumdan bilmiyodum bunu öğrenicem ama yavaş yavaş yazman iyi olmuş canım :) sabahki verilere göre 88,6 olmuşum .. daha başlangıçlar bunlar allahın izniyle.. Akşama tüm gün raporunu da toplu yazarımmorordek ceza yazmış bu yüzden
200 tanecik kız atla gitsin.Eve gelince 2mile üstüne yaptım hemen ceza kesilmiş boynumuz kıldan ince de ceza verirken yanlarına neden olduğunu da yazma şansın var mıdır acabamorordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?