Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim de yanıyor valla :) ben de iç bacak basen egzersizleri yapıyorum yürürken bile acıyo kaslarım artık :)

eeee sen doktoranı bitirince ne yapmayı düşünüyorsun ne kadar kaldı bitmesine?
Şu kadar kaldı diyemem ki hocam ne zaman bitiyor derse o zaman bitecek
Seneye falan biter heralde. Bitince ne olacagım mechul valla, akademik devam etmek istiyorum da üniversitelerde kadro bulmak sorun. Kısmet, nasip
deryalimm bu haftada boyle giderse son kez uyarıcam sonra diskalifiye olacak
Canım o 28'ine kadar mı ne muskadan izin aldı ama sen diskalifiye edecegim diyorsan bi danıs derim.
Off cok üzüldüm ya, Allah yardımcısı olsun muska77 canım dualarımız seninle.
Bilişim alanındayım ben canım. Ben zaten mezun oldum takımdan, koruma aşamasındayım da bu aralar pek korudugum söylenemez Regl haftam zaten karnım şiş geziyorum ortalarda.
Ayağım iyileşti şükür.Yaz şekerim yaz cezam neyse çekerim :)
Cumadan cumaya listeyi yeniliyoruz artık haftaya alalım
Bugun bulgur cok olmus, 100 ceza yazdım, haberin olsun :)

Lutfen beni duyan varmi goji beryy kurt uzumu zayiflamak icin kullanan varmi Allah rzasi icin kullananlar cevap yazsin

Goji berry i hic kullanmadim ama bu konuda soyle dusunuyorum; mucizeleri beklemeyip irademizi kullanip az yiyerek-spor yaparak bol su ile zayiflamak en guzeli ve sagliklisi

Goji berry i hic kullanmadim ama bu konuda soyle dusunuyorum; mucizeleri beklemeyip irademizi kullanip az yiyerek-spor yaparak bol su ile zayiflamak en guzeli ve sagliklisi
Tewekkur ederim canim yanitladigin icin ben zaten az yemeye bawlamiwim 3 hafta oluyor sporu evde yalniz yapa biliyorum diwarda yapma wansim yok boyle gec zayifliyorum ama ben cabuk zayiflamak istiyorum

nilsub d_mndc bayanlar burada bir arkadasimin kizinin surekli kabizlik problemi vardi. Arkadas 21 gun boyunca her gun 2 kivi yedirdi kizina. O problemi cozuldu. Turkye de kivinin fiyati nasil, bilmiyorum ama uygunsa mutlaka deneyin derim. Baska bir arkadasim da kendisi icin sanirim yine 21 gun yapti, onun da skntsi duzeldi

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1.5 kk penir
Yarimsar salatlk,domates

Ogle
3 yk patates salatasi
0.5 kase yogurt
1 dilim borek
Ceyrek domates-salatalik

Ara: ceyrek portakal, yarim elma, 2 kucuk erik
Ara: 1 muz

Aksam
4 yk et sote
1 kaseden az nohut
Salata

1 sa 15 dk yaklasik yuruyus
Su 2 lt oldu sanirim(misafirlikteydim oglen su hesabi karisti biraz ama ya 1 az ya 1 coktur)

NOT: boregin cezasi olarak morordek B blanche_ea 100 atlama verceginizi dusunerek atladim haberiniz olsun

Süper ya sen de ögrenmissin demek ki ceza mantıgını

Boyun-kilon kac? Neden hizli zayiflamak istiyorsun?
Boyum 1.60 klom 75 cok kotu hiss ediyorum istediklerimi giyemiyorum guzel gorunmuyorum boyle boyumda kucuk gorunuyor boyle
elmada cocuklarda kabizliga yardim ediyor kivini cocuklarda fazla kacirmalari tansiyon duwukluyu yapa bilir

Kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamadım.Bu aralar biraz yoğunum bi şehir dışı seyehati ihtimali var. Kesinleşince haber veririm. Ama biraz mazur görün lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…