Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allahım şifa versin

Kızlar ben geldim dışarıdaydım hemen menümü yazıyım

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
1 KK peynir
3 yeşil zeytin
Yarim domates az maydanoz

Ara 1 ceviz 1 kuru kayısı

Öğlen
4 yk tavuk sote
1 tabak salata

Aksam
4 yk ıspanak
Yarım tabak salata

Ara maydanoz çayı

Su 3 lt
Spor 2 mil 1 saat yürüyüş

muska77 , kollontai , morordek , B blanche_ea nilsub

Öncelikle ben günde 3 ogün besleniyorum daha doğrusu yeni başladım menumu yazma mi gerekir
Evet canım her aksam menü bildirimi yapıyoruz bide yeni başlayanlar 2 hafta günlük msj sayısını yazıyor profilinde msjlarini sayabilitsin daha kolay
Ceza sistemi var bulgur pilavı, pirinç pilavı, abur cubur yasak ama ceza sistemi senin menüme uymuyorsa katılmaya bilirsin .. CezamiDa zıplamak yani ip atlamak yada zıplayamiyosan yürüyüş yapmak .. Cuma günü öğlene kadar kilo bildiriyoruz .. Pazartesiden kaçamak yapmamak adına tekrar bir bildirimimiz var.. Aklına takılan birşey olursa da sor tatlım

Çok teşekkür ederim akşam toplumu olmak zorunda menü bildirimi bise ben suan kendime ceza olarak yarım saat bisiklet veriyorum profilden msj saymasını bilmiyorum aklımda tutarım artık herşey için tskurler canim

O zaman bugunku menumu yazayım sabah 1 yumurta
Yeşil çay
Bir dilim peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğle 1 biner dolma etli
Bol salata
Akşam
Pulbiberli yoğurt
Tek şekerli açık çay sonrada
Ben yarım saat bisiklet yarım saatte oryantal dans oynuyorum

Lutfen beni duyan varmi goji beryy kurt uzumu zayiflamak icin kullanan varmi Allah rzasi icin kullananlar cevap yazsin
ben zayıflamak degil de sıkılastırdıgını duydum

hımm 28ine kadar izinliyse bisey diyemem de ben geldiginden beri cuma gunleri dısında gormedim onu, neyse 28inden sonra katılımı duzelirse devam etsin yoksa diskalifiye yapacak bisey yok

tatlım bir 100 ip de benim icin atlar mısın bu menu 200 u hak etmis birde mesaj sayını bildirmissin tsk ederim, ama saymakla ugrasma sen, seni de surekli topikte goruyorum zaten

Moralimi toparlanan lazim kendime gelmem lazim okadar moralim bozukki kendimi diyete konsantre edemiyorum 100 kilo uzerindekiler anlar neler hissettiğimi
menun guzel canım biraz da kendinden bahset bize boy kilo yas ?? ben kaptan yardımcısıyım 24 yasındayım 151 boyla takımın cucesi oluyorum sanırım :) kilomda 62-63 arası su aralar :)

Sabah:
Büyük bardak limonlu ılık su
Bir tane haşlanmış yumurta

Ara:
Bir elma

Öğle:
Bir kase tarator
Yarım ıspanaklı peynirli gözleme

Akşam:
Bir dilim kek
Kola zero

Pek güzel bi menü olmadı bugünü böyle planlamamıştım ama misafirlerim vardı düzenim alt üstü oldu zayıflayana kadar misafir kabul etmicem sıfır irade var bendede hemen su koyuverdim ama kızlar kalabalıktı gelenler birde saat 12 de haber verdiler. Bende yorgunlukta eklenince öf aman ne bileyim işte bahane üretiyorummm kes Cezamı hakim hanım
Spor yapamadım ama bugün hiç oturmadım da
Dün gece benim bebişte uyutmadı gece boyu uyanıktı emdi oynamak istedi

Su: 2 lt
morordek muska77 B blanche_ea kollontai nilsub
İyi geceler

Kızlar ne zaman kilo vermeye başlasam şakkkkk kan seviyem yerlere düşüyor aşırı yorgunluk baş dönmesi kendi doktoruma gidip kan vermiştim düşmüş gene demezmi bol bol kırmızı et demesiyle tüm yediklerim ağzıma geldi hayatta yiyemem kırmızı et ne olcak halim bilmiyorumamma lakin hap kullanmaya başladım et yemekden iyidiraslada bırakmam diyetimi sizce başka ne yiyebilirim kansızlık için bilgisi olanlar bi zahmet yazın lütfen

Moralimi toparlanan lazim kendime gelmem lazim okadar moralim bozukki kendimi diyete konsantre edemiyorum 100 kilo uzerindekiler anlar neler hissettiğimi
Acil toparla kendini lütfen bak ben 65 kiloydum geçen yıl aman boyun uzun yakışmış ahhhh neren fazla diyenler beni nasıl gaza getirdiyse bu yıl 78.400 lere çıkdım aman zaten yakışıyor çok kilom yok bi ara veririm dedim kilom katlandı zaten depresyon yaşadım ağır ilaçlar şişirdide şişirdi eee bende boş verdikçe kendimin bile tiksindiği vucüda sahip oldum yüzüm kollarım incecik sanki birinin bedenine kafam nakil olmuş gibisakın bırakma kendini herkesler nasıl başarmışsa bizlerde başarıcaz zorda olsa yılda geçse gr grda olsa başarıcaz unutma başaranlardan neyimiz eksik heeee neyimizzzzzzz eksikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…