- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.881
Bi deneyeceğim canım teşekkürler :)Ekşi ayran gibi tadı.. ama yoğunluk olarak ayrandan daha yoğun boza kıvamında nerdeyse.. içtikçe alışırsın çok yadırgamadım ben nedense kabullenmiştim hemen tadını
Allahım şifa versinkızlar muskayla konustum 2 saat once ancak yazabiliyorum size hepinize selamları var ve dualarınız eksik etmeyin diyor
annesine kolon kanseri teşhisi konmuş, tedavisine baslanacakmıs. muskam icin uzun ve zorlu bir sürec olacak Allah yardımcısı olsun
Geçmiş olsun canım ..Kızlar ben de bugun rahatsızlandım biraz, başıma güneş geçti sanırım öğlen o sıcakta yürürken.
Birkaç gün giremeyebilirim, ceza takip edemeyebilirim canımmorordek
Evet canım her aksam menü bildirimi yapıyoruz bide yeni başlayanlar 2 hafta günlük msj sayısını yazıyor profilinde msjlarini sayabilitsin daha kolayÖncelikle ben günde 3 ogün besleniyorum daha doğrusu yeni başladım menumu yazma mi gerekir
Çok teşekkür ederim akşam toplumu olmak zorunda menü bildirimi bise ben suan kendime ceza olarak yarım saat bisiklet veriyorum profilden msj saymasını bilmiyorum aklımda tutarım artık herşey için tskurler canimEvet canım her aksam menü bildirimi yapıyoruz bide yeni başlayanlar 2 hafta günlük msj sayısını yazıyor profilinde msjlarini sayabilitsin daha kolay
Ceza sistemi var bulgur pilavı, pirinç pilavı, abur cubur yasak ama ceza sistemi senin menüme uymuyorsa katılmaya bilirsin .. CezamiDa zıplamak yani ip atlamak yada zıplayamiyosan yürüyüş yapmak .. Cuma günü öğlene kadar kilo bildiriyoruz .. Pazartesiden kaçamak yapmamak adına tekrar bir bildirimimiz var.. Aklına takılan birşey olursa da sor tatlım
ben zayıflamak degil de sıkılastırdıgını duydumLutfen beni duyan varmi goji beryy kurt uzumu zayiflamak icin kullanan varmi Allah rzasi icin kullananlar cevap yazsin
hımm 28ine kadar izinliyse bisey diyemem de ben geldiginden beri cuma gunleri dısında gormedim onu, neyse 28inden sonra katılımı duzelirse devam etsin yoksa diskalifiye yapacak bisey yokŞu kadar kaldı diyemem ki hocam ne zaman bitiyor derse o zaman bitecek
Seneye falan biter heralde. Bitince ne olacagım mechul valla, akademik devam etmek istiyorum da üniversitelerde kadro bulmak sorun. Kısmet, nasip
Canım o 28'ine kadar mı ne muskadan izin aldı ama sen diskalifiye edecegim diyorsan bi danıs derim.
Off cok üzüldüm ya, Allah yardımcısı olsunmuska77 canım dualarımız seninle.
Bilişim alanındayım ben canım. Ben zaten mezun oldum takımdan, koruma aşamasındayım da bu aralar pek korudugum söylenemezRegl haftam zaten karnım şiş geziyorum ortalarda.
Cumadan cumaya listeyi yeniliyoruz artık haftaya alalım
Bugun bulgur cok olmus, 100 ceza yazdım, haberin olsun :)
tatlım bir 100 ip de benim icin atlar mısınSabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1.5 kk penir
Yarimsar salatlk,domates
Ogle
3 yk patates salatasi
0.5 kase yogurt
1 dilim borek
Ceyrek domates-salatalik
Ara: ceyrek portakal, yarim elma, 2 kucuk erik
Ara: 1 muz
Aksam
4 yk et sote
1 kaseden az nohut
Salata
1 sa 15 dk yaklasik yuruyus
Su 2 lt oldu sanirim(misafirlikteydim oglen su hesabi karisti biraz ama ya 1 az ya 1 coktur)
NOT: boregin cezasi olarakmorordek B blanche_ea 100 atlama verceginizi dusunerek atladim haberiniz olsun
menun guzel canım biraz da kendinden bahset bize boy kilo yas ?? ben kaptan yardımcısıyım 24 yasındayım 151 boyla takımın cucesi oluyorum sanırım :) kilomda 62-63 arası su aralar :)Moralimi toparlanan lazim kendime gelmem lazim okadar moralim bozukki kendimi diyete konsantre edemiyorum 100 kilo uzerindekiler anlar neler hissettiğimi
Lutfen beni duyan varmi goji beryy kurt uzumu zayiflamak icin kullanan varmi Allah rzasi icin kullananlar cevap yazsin
Acil toparla kendini lütfen bak ben 65 kiloydum geçen yıl aman boyun uzun yakışmış ahhhh neren fazla diyenler beni nasıl gaza getirdiyse bu yıl 78.400 lere çıkdım aman zaten yakışıyor çok kilom yok bi ara veririm dedim kilom katlandı zaten depresyon yaşadım ağır ilaçlar şişirdide şişirdi eee bende boş verdikçe kendimin bile tiksindiği vucüda sahip oldumMoralimi toparlanan lazim kendime gelmem lazim okadar moralim bozukki kendimi diyete konsantre edemiyorum 100 kilo uzerindekiler anlar neler hissettiğimi
Merhaba cevapladigin icin tewekkurler canim dikkate alicamCanım hiç bir bilgim yok goji Hakkı'nda kullanmadım da pek inanmıyorum da böyle seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?