Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah: 1 haşlanmış yumurta. 1 kk peynir. 5 yeşil zeytin. 2 dilim ekmek. 1 cay kaşığı bal.

Ara: ihlamur ekinezya çayı.

Öğle: yolculuktaydim sadece yarım pk cubuk kraker...

Ara: 1 orta boy elma.

Aksam: 1 kepce kuru fasulye yoğurt marul.

Ara: şekersiz çay

Su: 3 lt su

Spor: bugün vaktim olmadi maalesef.

Not: o tabak bitecekçi anneme geldim bans şans dileyin hanımlar

Okuya okuya geldim ancak bitirdim menumu yazayım sabah bir surahinin içine 2 poset yeşilçay biraz da maydanoz koydum gün boyu bitirdim bide 2 lt su yani toplam 4 lt sivi tukettim sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 tk cilek receli
Oglen yemek yemeğe fırsat bulamadım komşu kahveye çağırdı 1 fincan türk kahvesi 8 10 tane badem akşam da et sote sebzeli ama yağsız yanına ayran spor yerine dipli bucakli temizlik yaptım akşamda pasta borek yaptım çok yoruldum aclik aklima bile gelmedi gerçekten keske çalışan bir bayan olsaymisim

Gecenin bir yarısı uyanıp da şarkı söyleyen tek kişiyim galiba . Şarkının biri geliyor diğeri gidiyor. Yokkkk yok bana 4 saat kesintisiz uyumak yaramıyor. 1 saattir uyanığım ama uykudan ses yok. Ahhh o şarkıların gözü kör olsun Hepinize iyi uykular

Bu arada dünkü menümü yazmamışım dün çok heyevanlıydım oğluşumun 23 nisan gösterisi vardı da yorulmuşum sonra sızıp kalöışım yami. Neyse toplight B blanche_ea kollontai morordek
Dabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık çeyrek kk peynir 1 dilim ke
Ara 1 kahve
Öğle salata 1 kase çorna
Akşam yumurtalı menemen dalatalık 1 dilim ke
Spor 2 mil leslie 30 ip atlama 40 mekik
Su 2 litre
Menu bugun duzensizdi maalesef ozellikle de aksam yek yapamamistim sonra kahvaltiya kaldik

Kızzzz gözün kapalımı yazdın bunları sabah olunca bidaha okuuuuu kaptan anlamazda ceza alırsın heee

Bence sabah daha iyi kahvaltı yapabilirsin canım.
Bir de akşamları ekmegi kesmeye calıs, yenisin diye ve yarım dilim oldugu icin ceza yazmıyorum ama listeye girmene yakın akşam menüsünde ekmek olmasın lütfen.
Cnm teşekkürler tavsiyelerin için. Benim de huyum aslında sabah pek yemek isteği olmuyor, suç saatlerim akşam üstü hep. Ara yolu bulmam lazım tabi

Günaydın canlar, benim dün akşamdan beri moralim pek yerinde değil işte anlarsınız evlilik hali oluyor bazen ama şunu daha iyi anladım ki moral kilo vermede en önemli unsur. Kilomu vermişim mutluyum ne bulaşıyon banada motivasyonumu düşürüyorsun kocacığum ah ahh.

Menünü şu şekilde yazsan daha anlaşılır olur sanırım, okuyamadım bile :)
Sabah: ....
Ögle: ....
Aksam: ....
Spor: ...
Su: ...
Sen bi 100 zıpla ya, akşamı sabah yapmıssın falan :) Gerci menemenden bi sey olmaz da ekmek yeme akşamları.

Tatlım çok geçmiş olsun.. Senin aklın burada kalmasın dualarımız seninle Rabbim tez vakitte acil şifalar versin annecine

Kızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyim morordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Simdi azıcık birşeyler yedim eşim evden kahvaltılık getirmiş sağolsun.. Gene yazarım gün içinde ..

Gecmis olsun canim allah sifa versin bir an önce insallah

Gecmis olsun canim, Allah sifa versin

Günaydın kızlar annesi hasta olanlara acil şifalar d_mndc muska77 rabbim tez zamanda annelerinizi sağlığına kavuştursun
Sabah
2dilim tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Çok az reçelle tereyağ sürdüm ekmeğe
Öğle
Yemedim
Akşamda
Salata yedim
3 litre su içtim
Yürüyüş yapamadım yapmağı bırak ayağa kalkamıyorum kas zedelenmesi var bacaklarımda doktor düzelene kadar üzerine basma dedi acayip şiş bacaklarım daha öncede yırtılma olmuştu çok tedavi görmüştüm bu defa zedelenmeymiş iyi bari çok canım yanıyor ayağa kalkınca oturunca birşey yok@morordek düzelince toplu yaparım cezamı yaz toplu veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…