- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.201
Evet canim bugunle birlikte 3 gun oldu, cok sayılmaz ama ben gecikince cok gergin hissediyorum. Karnim davul gibi, regl olacakmışım gibi kasık ağrısı da var zaman zaman ama gelen giden yok.Canim benim adetim bu ay 10 gun gecti bu surecte maydanoz kürü yaptim ama hic etki etmedi.bana reglin mi gecti
Bu ay gebelik suphem yok canim, normal regl olabilmek icin deniyorum bunlari...Canim gebelik düşünüyorsan süpheleniyorsan eger sakin bu tarz seyler yapma
Ya çok kötü bir menü cidden diyecek bi sey bulamiyorum. 300 atla en az bence...Dünkü menümü hemen yazayım siz kızmadankollontai morordek toplight B blanche_ea nilsub
Yalnız cok kızmak yok
Sabah:
iki yumurtadan omlet
2 dilim tb ekmeği
4 dilim kaşar peyniri
1 tk bal 1 tk kaymak
Öğle: 1 lahmacun
1 bardak cola zero
Akşam:
7 tane köfte( az mayonezli)
Bir tabak salata
2 bardak ayran
Ara öğünler:
1 elma
3 ceviz
5 fındık 2 incir
Bir avuç Antep fıstığı
3 tane bisküvi dilimi
Su: 2 lt
Spor yapamadım bugün telafi edeceğim inşallah. Birde dün pek keyfim yoktu sürekli bişeyler yemek istedim kendime zor hakim oldum
Merhaba kızlar Hafta sonu piknikle geçti. Dün öğlen gitmiştim pikniğe bugün de sabah. Arkadaşlara o kadar dedim diyetteyim siz kahvaltınızı yapınca geleyim diye yokkk dediler sen otunu çöpünü al gel dediler ben de gittim yumurta salatam domates be salatalığımla. Bıgün kahvaltıda biraz aşırıya kaçtım galiba cezaya razıyım artık. Neyse dünkü öenümü yazayım muhtemelen dün için de ceza alırım.kollontai
morordek nilsub toplight
Dünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim kepek ekmek
Öğlen ızgara tavuk miktarını tam bilmiyorum 8 ya da 9 kanat olabilir bol salata
Su 2 litre
Spormaalesef yok
Msj 5+
Canim beni, kollontai ve nilsub' u etiketlesen yeterli. Sana ceza yok, menun guzelOfff yaa yine çabucak bitti haftasonuBugünkü menüm
toplight B blanche_ea morordek kollontai nilsub
Sabah: 1 küçül tabak menemen+1 kk kadar peynir+5 adet zeytin
Ara:1 bardak sütten kahve+1 elma
Öğlen:1 tabak bezelye +1 tabak salata
Ara: 4 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak fırında tavuk+salata
Su:3 lt üstü
Spor:40 dk yürüyüş
Birde düşünce suçu işlediğimdenkollontai nin kestiği 100 cezam vardı yaptım
Kaptan ve kaptan yardımcılarımız bundan sonra kimleri tagliycez aydınlatırmısınız bende baya bi karıştıda
Tamam cnm teşekkür ederim :)Evet canim bugunle birlikte 3 gun oldu, cok sayılmaz ama ben gecikince cok gergin hissediyorum. Karnim davul gibi, regl olacakmışım gibi kasık ağrısı da var zaman zaman ama gelen giden yok.
Bu ay gebelik suphem yok canim, normal regl olabilmek icin deniyorum bunlari...
Ya çok kötü bir menü cidden diyecek bi sey bulamiyorum. 300 atla en az bence...
nilsub seni de etiketliyorum canim ceza yazdigim mesajlara
nilsub bu arkadas da 200 zipliyor
Canim beni, kollontai ve nilsub' u etiketlesen yeterli. Sana ceza yok, menun guzel
İyi geceler cnm tatlı rüyalarCok yorgunum fıstıklar, sabahin korunde kalkip piknige gittik taa aksam geldik. Baya güzel ve hareketli bi gundu, bisiklet sürdüm, baya da ip atladimyorgunluktan ölüyorum, ne yediysem de yakmışımdır herhalde hemen yatacagim, öptüm sizleri
Evet 45 dk bisiklet yapabilirsin.Tamam cnm teşekkür ederim :)
300 atlama kaç dk yürüyüş eder kuzum ben 45 dk bisiklet yapsam olur mu
yap yapTamm canım... 58.1 düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak. BEn ne zamdır leslie yapmıyorum.bugun yapsam mı ki??
bugun de seni sevdigim ve zayıflamanı istedigim icin 100 ceza yazdım onu da yarın atlaOfff yaa yine çabucak bitti haftasonuBugünkü menüm
toplight B blanche_ea morordek kollontai nilsub
Sabah: 1 küçül tabak menemen+1 kk kadar peynir+5 adet zeytin
Ara:1 bardak sütten kahve+1 elma
Öğlen:1 tabak bezelye +1 tabak salata
Ara: 4 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak fırında tavuk+salata
Su:3 lt üstü
Spor:40 dk yürüyüş
Birde düşünce suçu işlediğimdenkollontai nin kestiği 100 cezam vardı yaptım
Kaptan ve kaptan yardımcılarımız bundan sonra kimleri tagliycez aydınlatırmısınız bende baya bi karıştıda
tatlım 15 dk da benden yuru 1 saat yapalım sunuTamam cnm teşekkür ederim :)
300 atlama kaç dk yürüyüş eder kuzum ben 45 dk bisiklet yapsam olur mu
Canım benım çok geçmış olsın Rabbım tez zamanda şifa versın dualarım senınleSagolasiniz kızlar. Berbat durumdayız açıkçası. Annem en az 2-3 ay yatcakmis yani bu durumda en az 2-3 ay bende yokum. Annem tek kız ben tek kız. Yerime geçecek kimse yok.
Şimdiden zorlaniyorum İnankı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?