Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın:) morordek Can'ım
Ben 69.9 geldim sabah erkenden.
O kaçamaklı menüye ragmen böyleyse iyi valla :)
Canım sabah açken tartılsana :) Şu an önemli degil ama özellikle listeye girdigin zamanlar açken tartıl mutlaka

Canım benimde eşim bir hafta evde olmayacak eğitime gitti fırsat bu fırsat yani

günaydın günün ilk bildirimini ben yapim mi ayıptır söylemesi bi wc ye gittim döndüğümde düm 99,9 çıktı diye ağlıyodum ya 96.5 çıktı
demekki anlık bir şeymiş,birde 5 litrelik suyu koydum 300 gram fazla tarttı 96,8 çıktı 96,5 diyorum bu yüzden morordek nilsub kollontai muska77

Günaydın herkese bende cuma 72,6 idim bugün 72,4 çıktım.Yavaş yavaş gidiyor :) bu arada kızla benim tartım aynı yerde duruyor hep ama iki kez arka arkaya çıktığımda farklı tartıyo.Mesela bugün 72,2 ve 72,4 tarttı böyle her çıktığımda farklı tartıyo normalmi yoksa bozukmuki tartım? Bazen bu fark 500 gr ları bulabiliyo

Onlar basamağı 6 lı rakamları görebildim sonunda daha bi gayretle yola devam
Darısı banaaanamanonun için 1 aynvar galiba. Olsun 6'lı rakamları göreyim de 1 ay beklerim

O kaçamaklı menüye ragmen böyleyse iyi valla :)

Canım sabah açken tartılsana :) Şu an önemli degil ama özellikle listeye girdigin zamanlar açken tartıl mutlaka
Sauna eşofman giyip Spor yapıyorum çokkkk terliyorum ve duşa giriyorum canım. Sanki böyle daha zayıf çıkıyorum.Duştan önce tartıldığım için kıyafetin ağırlığı da Olmuyor. Bir dahakine iki türlü de tartılayım kaptanım

Hmm o zaman sen bilirsin canım. Kıyafetlerinle zaten tartılma, Nilgüncügümüz de uzunca bir süre eşofmanlarıyla tartılıyordu, sonradan dank etti :)
2 türlü de tartıl hangisiyle zayıf cıkıyorsan onu hesaba katarız o zaman :))

canım siz sadece cezaları yazın ben not tutuyorum yapılınca siliyorum takip etmenize gerek yok sadece cezaları yazın siz kaptanla

bak 5 lt şişelerdeki suyu al tartıya koy tam nerde 5 kg tartıyorsa orda tartılmaya başla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…