- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.241
yaa onda sıkıntı yok tam tarttığı yerde tartılıyorum zatende mesela çıktım şimdi diyelim 72 geldim inip bi daha çıkıyorum 72,5 geliyor bi daha inip çıkıyorum 71,5 geliyo gibi :) aynı noktada aynı anda farklı tartıyo nedenini anlamadımbak 5 lt şişelerdeki suyu al tartıya koy tam nerde 5 kg tartıyorsa orda tartılmaya başla:)
Valla süper olur canım özellikle bu birkaç gün yogunum hic yazdıgım cezaları takip edecek durumda degilim :)canım siz sadece cezaları yazın ben not tutuyorum yapılınca siliyorum takip etmenize gerek yok sadece cezaları yazın siz kaptanla
hım o zaman bilemicem yada tartının 4 ayağı birden yere iyi yapışmıyorsa ondan da ferklı tartar yada tartın bozuk canım benimki o şekilde tartıldığımda hep aynı çıkar :)yaa onda sıkıntı yok tam tarttığı yerde tartılıyorum zatende mesela çıktım şimdi diyelim 72 geldim inip bi daha çıkıyorum 72,5 geliyor bi daha inip çıkıyorum 71,5 geliyo gibi :) aynı noktada aynı anda farklı tartıyo nedenini anlamadım
püfff bende anlamadımhım o zaman bilemicem yada tartının 4 ayağı birden yere iyi yapışmıyorsa ondan da ferklı tartar yada tartın bozuk canım benimki o şekilde tartıldığımda hep aynı çıkar :)
siz yazın ben takip ederim yapılanı silerim onunla konuş o zaman cezaları o yazsın sende cuma listesini düzenlersin:)Valla süper olur canım özellikle bu birkaç gün yogunum hic yazdıgım cezaları takip edecek durumda degilim :)
kollontai benimkilerin üzerine de ceza yazıyor zaten, bilemedim yani ben yazsam mı o mu devam etse :)
sen beni rakipten sayıp etiketlemezsin heeeee öldün sen kızım
hadi hadi yeme beniayy sorryy ekledim sandım
tamam canım evet 200 dü sildim :)nilsub canım ben cezamı atladım 200 atlamaydı haxır cezalar konuşulınca yazayım dedim
kızım 7 oğlum 4 ama oğlum çok huysuz bildiğin gibi değil kimse bakamaz ona o derece yaramaz seneye diyodum ama o kadarda bekleyemicem hayır canım annemler istanbulda ben balıkesirdeyim annemde böbrek hastası gelip bakamaz kayınvalidemler var ama işte oğluşum biraz uslansa :)nilsub ihmal etme hastalığını daha da artmasın ağrın. Sana ve çocuklara bakacak kimse yok mu?bu arada çocuğun kaç yaşında?
vucud alışkın değilde ondan devam et bırakma alışıcak öyle hemen 1 haftada bile alışmıyor 3 hafta sonra tatlım :)Spor yaptıktan sonra hiççç halim kalmıyor ya. Sonra oturup kalıyorum.sizde de durumlar aynı mı? Yoksa vücut alışkın olmadığı için mi böyle?
aferin çekirge çok iyi gidiyorsun :)Merhaba hanımlar;
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Domates
Ara öğün; Ananas
Akşam;
Çorba
Yoğurt
Spor : sabah 45 dk öğlen 45 dk yürüyüş
Su: 2 lt içtim akşama kadar 3e tamamlamaya çalışacağım.
Pazartesi tartım; 91.5 çıktım çünkü kahvaltıdan hemen sonra tartıldım :)
Herkese iyi günler. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?