Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlarrrr bugün biraz bitkin hissettim kendimi tatil bitti eve döndüm sabah erkenden
Sabah
Yeşilelmalı
Slim sütle
Smoothie yaptım içtim
Öğle
1 muz
Slim süt
Smoothie
Akşam
tarçınlı kahveli
Slim süt smoothie yine günü tamamladım en azından bugün böyle olsun sabah - gr istiyorum
Yürüyüş 30 dk
Su 3 litre yatana kadarda 3 bardak ödem atıcı çay içtimmi tamamdır

çok yüklenme bak şu protein tozlarına iyi değiller sağlığını bozucaksın Allah korusun kızzzzzzzzzıııııııımmmmmmmmmmmm 3 öğün nedir yahu sporcumusun sen kaldıki sporcular bile 3 ana öğün olarak içmezler

günaydın kızlar bu hafta şehir duşına çıkıyorum cuma akşam dönecem bana soracağınız bişey olursa etiketleyin veya kollontai de cebim var kendinize iyi bakın
iyi yolculuklar
sen yaz canım ya ikiye bolunce takibi kolay oluyo, ben sadece bi iki arkadasa oyle fazladan yazdım :)

gecmis olsun tatlım

Spor yaptıktan sonra hiççç halim kalmıyor ya. Sonra oturup kalıyorum.sizde de durumlar aynı mı? Yoksa vücut alışkın olmadığı için mi böyle?
vucut alıskın olmadıgı icin, normalde spordan sonra daha dinç hissetmen lazım

Yok yavrum bugünlük böyle yarın bol yeşillik yiyecem kilo vermem durmayı bırak geri aldım 700 gr biraz hareketlensin istedim

ya bence cok cok az, metabolizmani cidden yavaslatacaksin. Anlamadim, canin mi istemiyor, tutuyor musun yoksa?

iyi yolculuklar
sen yaz canım ya ikiye bolunce takibi kolay oluyo, ben sadece bi iki arkadasa oyle fazladan yazdım :)

gecmis olsun tatlım

vucut alıskın olmadıgı icin, normalde spordan sonra daha dinç hissetmen lazım
Hani her hafta en az ceza alanla en çok kilo verene ödül verilecekti :) geçen haftaki araya kaynadı

dun 2 saat yuruyus yapmis, pek bir sey de yememis; geliyor bence motivasyonu geri sen yaz ona ceza bence.
evet canım farkındayım ama o kadar isteksiz görünüyor ki, mesela dün yazdığım cezayı fark etmemiş bile, zorlamak istemiyorum kimseyi

Hani her hafta en az ceza alanla en çok kilo verene ödül verilecekti :) geçen haftaki araya kaynadı
tatlım geçen hafta kaptan değişikliği tekrar organizasyon derken biraz ortalık karıştı bizim listelerde karıştı haliyle bu hafta birinciye ve en çok kilo verene bizzat ben yazıcam ödülü söz :) dün sana seni sevdiğim için 100 ceza yazmıştım gördünmü?

Onu gördüm :) yapıcamda onlar ödülde geçerli sayılmayacak dimi

ben de +1 im isyaaaaan modundayım bugün ki planladığım menü sabah 1 muz öğlen 1 kase corba aksam 1 kase corba
Ahaaa aynı ben bende sıvı beslendim bugün blendırda püre haline getirdim elmayı muzu yalnız muz kabız yapar diyorlar aksine acayip bağırsak boşaltıyor ben ne zaman yesem mafff oluyorumburda hamile bi bayan sadece muz yiyerek tığ gibi hamilelik geçirip çok fit doğurdu çok tehlikeliymiş aslına bakılırsa ama onun bebeği sağlıklı doğmuş her yerde göstermişlerdi tv gazetelerde

ya bence cok cok az, metabolizmani cidden yavaslatacaksin. Anlamadim, canin mi istemiyor, tutuyor musun yoksa?

karın ağrısı problemi sırasında gelen iştahsızlık var.... bu gün de hiç yemesem yemem yani... krizi kara çevirme durumları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…