Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız nasıl farkettin detektif gibi herkesi takipmi ediyosun

Ya düşündüm bu kiz en son yazarim beni tajimdan atmayin demişti. Ee bu kadar istekli biri neden bildirim yapmaz ki diye düşündüm. Sayfasina girdim baktim sabah girmiş mesajlarina bakmadan cikmayayim dedim :)) beni tanıyın bilin gözüm üzerinizde :))))

Hanımlar zeynep bu takima yazacagina 7. Takima yazmış kilosunu kollontai morordek
Alla alla ya o kadar etiketledim yazdim cagirdim buraya ben daha ne yapayim? O kadar az giriyor ki arkadas daha takimini bilmiyor!!
200 ceza yazdim beybi, yarin da kacamak olursa 400

Son düzenleme:
Hahhaha kız sen naptın yaaa.yeminlr koptum .hayır özveriye bak, emeğe bak ,takım için yapılanlara bak helal olsun valla

Zeynep sabah 8 buçukta girmiş en son.. cok yogun demekki.
Ya tabi ki yogun olunabilir ama bunu güzellikle soylemek gerekir. Teog sinavlari var diye kac haftadır idare ediyoruz, sonra geldi artik duzenli bildirecegim dedi, yine yok ortalarda.
Sabahtan beri kilo bildirmedi saniyoruz, ya sen tesadufen bakmasaydın? Gelecek hafta da bildirmese diskalifiye olacakti.

elma ye tatlım çok açsan aç uyunmazki:)

Merhaba hanımlar :)
Menüm..
Kahvaltım ;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
1 haşlanmış yumurta
1 biberin yarısı
1 kk beyaz peynir
Sıkma portakal

Öğle;
4 köfte ızgara
Salata
Ayran

Akşam;
1 tavuk şiş ( göğüs kısmı ızgara da yapıldı)
1 dilim ananas
1 yk light yoğurt

Su: 2 ltyi geçti ama kaç oldu tam bilmiyorum :)
Spor: yaklaşık 1.5 saat yürüyüş yaptım tempolu..

Bugün öğle ve akşam yemeklerimde ekmeği tamamen bıraktım. Sadece kahvaltıda yiyeceğim ve zamanla onu da bırakacağım.. bu arada dukan ve karatay arasında kararsızım. Sizce hangisini yapmalıyım? İnsülin direncimden dolayı Karatay önerenler oldu.. ben şu an diyet yapmıyorum sadece az kalorili beslenmeye çalışıyorum yani uyduğum bir yiyecek listesi yok :)

Bence Karatay yap canım. Dukan pek sürdürülebilir degil, Karatay ise gercekten beslenme tarzına dönüstürülebilecek bir sey bence :)
Bu arada haftaya listede olacaksın, o yüzden sıkı tutalım ipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…