Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

umarım burdan sonuç alırsın canım. dinlenerek geçirmeye çalış özellikle ilk günü. öyle çılgınlar gibi yapışma spora bi günlük de olsa yığılır kalırsın allah korusun

Kızzzlaaarrrrrrrr burdaaaaaa sabah oldu veeeee tartıııı zamanııııı
Geçen hafta tam 73.600 den bu hafta 72.900 ye düştümniye az gitti anlamıyorum o kadar çabalıyorum yok yokkkk çok az gidiyorelimden bu kadar geliyor daha fazlası olmuyorrrrryinede yola devam belki 3 ay olmaz ama 6 ayda inerim yavaş olsun yeterkiii ineyim istediğim kiloya

ooooo dört gözle bekliyorum o zaman :)

ııh o zararlı :) randevumu da aldım 15,30 a
Liposuction zararlımı bilmem ama arkadaşım 2 ay tatile gidiyorum diye kayboldu ortadan liposuction yaptırmış dışı çokkk güzel görseniz bu kadın bu hale nasıl geldi derdiniz birgün eteği inmiş aşağı beni görmedi çarşaf gibi sarkan göbek derilerini toplayıp eteğinin içine soktu yeminle çok kötü bir görüntüydü ablam iki sezeryan sonrası sporla güzel kaslı karın yaptı 6-7 ayda çok az verdi oda ben gibi bazı haftalar gr verdiği oldu ama 6-7 ay sonra acayip güzeldi totosu gögüsleri karın kasları

Akupunktra ben migren için gittim vietnamlı bi doktor yapıyordu kilo verme migren çeşitli hastalıklar için velhasıl ben bir gün git iki gün 3 gün derken sıkıldım bu neee yaaa kıç kadar iğneler ne halta yarıyorda işi gücü bırakıp geliyorum dedim bekleme odasında hepsini çıkardım niye çıkardın dedi doktor sıkıldım üstelik inanmıyorum ben bi faydası yok dedim adam deliiii sandı beniii psikolog arkadaşa yönlendirelim seni dediyalnız kilo vermişlerin resimleri vardı duvarda tanıdıklarımda vardı aynen vermişler bıraktıkları ve eski yönteme döndüklerinde iki misli olanlarıda var çok dikkat etmek lazım çoookkkk

dr kafana göre takıl dedi bende oyle yaptım :)

ayda bir yap dedi bana ay ben bigün yapayım da ayı eksik alsın :)

kızlar oğluşum uyandı iyi akşamlar herkese
kollontai sabah ben bildirim yaparım ama öğlenden sonra gelirim ancak haberiniz olsun öpüldünüz
tamam tatlım oğluşun nasıl ?

İlginçmiş en azından su içiliyormuş oda bişey :) ama onuda abartıp zehirlenme bak bikaç arkadaş zehirlenmişti burda hatta.
bigünden bişey olmaz heralde ya

aynen ciltte çok kötü sonuçları oluyomuş

***5. Takım 464. Etap***
kollontai (61,3/
ebrusonmez (58,5/
d_mndc (78,9/
nilsub (74,9/
deryalimm07 (77/
zynp1980 (79///) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edildi.
tatlıtambak (83,3/
savurgan (73,6/72,9/0,7/%0,95)
denhizx (71,8/
melampusefe (75,2/
parkbyull (96,2///) başlangıç tarihi: 13 nisan, başlangıç kilosu: 99 hedef kilo: 60
denizmineymiş(89,5///) başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 93,2 hedef kilo: 60
Ay Isigim (67,1///) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 73 hedef kilo: 60
inatettimolacak (85///) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 91 hedef kilo: 60
minnak kelebekim (82,7///) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 85,7 hedef kilo: 55

5. takım ortalaması %

ayhan zeynep (102,9/100,8/2,1/%2,04) başlangıç tarihi: 19 nisan başlangıç kilosu: 104,6 hedef kilo: 78

blanche_ea (58,9
btlbetul (64,7
toplight 69,7

Kızlar 5.500 nerden gitmiş bakın bakayım bellimi dün herkes zayıfladın sen heee çok zayıflayınca kıyafetlerini ne yapıcan dediler paketleyip yardımlaşma kutusuna koyucam dedim enemmm biri o benim biri şuna ben talibim kızzzlarrr öldümde eşyalarım dağılıyormuş gibi hissettim yaaaahandaaa söz bi zayıflayım kompleee gardolabımı değiştircem bıkdım uzun giyinmekden ne ciciler alcam kendime

Merhaba hanımlar :)
Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden sandviç ( Bol yeşillik marul, biber, domates, salatalık ve beyaz peynir

Akşam;
2 ızgara köfte
Bol yeşillikli salata

Su 2 lt
Spor zaman bilmiyorum ama 9000 küsür adım görünüyor :) ve yatmadan yarım saat pilates yaptımm :)

Herkese iyi geceler

Motivasyonun düşmesin canım yavaşlıyor bazen ama olsun zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :)

Az değilki gayet iyi bi rakam her hafta o kadar versen ayda 3 olur bence güzel rakam

Son düzenleme:
Naptın kıııızzz??? 111 ne demek?
Bak 8. takım bizim kardes takımımız monicigime yapma öyle bildirimler

yok 111 pazartesiydi yolculuk hastalık falan şişmişim iyice bu gün çok şükür 107,7 ile geldim hesaba + 1,7

ben tatilde memlekette tutamıyorum kendimi gerçi ben normalde de tutamıyorum kendimi koca Dukancı kardeşimin bile diyetini bozdurdum yemin verdirdi bana giderken haftaya cumaya kadar ataktayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…