- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.721
umarım burdan sonuç alırsın canım. dinlenerek geçirmeye çalış özellikle ilk günü. öyle çılgınlar gibi yapışma spora bi günlük de olsa yığılır kalırsın allah korusunkızlar akupunktur doktorunun verdiği diyete başlıyorum yarın, önce bir gün su diyeti yapıcam sonra da on günlük bi diyet verdi, 10 gün bitince de kan grubuma göre beslenecekmişim. yalnız su diyeti dediği birgün boyunca sadece su içmek ödem atmak için, onu nası dayanıpta yapıcam bilmiyorum işte
ağlamıyorum gözüme tektaş kaçtı diyerek geçecek bu yaz da anlaşılan.. katıl bana sende
Liposuction zararlımı bilmem ama arkadaşım 2 ay tatile gidiyorum diye kayboldu ortadan liposuction yaptırmış dışı çokkk güzel görseniz bu kadın bu hale nasıl geldi derdiniz birgün eteği inmiş aşağı beni görmedi çarşaf gibi sarkan göbek derilerini toplayıp eteğinin içine soktu yeminle çok kötü bir görüntüydüooooo dört gözle bekliyorum o zaman :)
ııh o zararlı :) randevumu da aldım 15,30 a
Akupunktra ben migren için gittim vietnamlı bi doktor yapıyordu kilo verme migren çeşitli hastalıklar için velhasıl ben bir gün git iki gün 3 gün derken sıkıldım bu neee yaaa kıç kadar iğneler ne halta yarıyorda işi gücü bırakıp geliyorum dedim bekleme odasında hepsini çıkardım niye çıkardın dedi doktor sıkıldım üstelik inanmıyorum ben bi faydası yok dedim adam deliiii sandı beniii psikolog arkadaşa yönlendirelim seni dediAkupunktrun soyle bir olayi da var, verince yagdan veriyorsun. Ama sonra geri aldi benim tanidiklarimin hepsi. Bir seyi hayat tarzi haline getirmeyince malesef olmuyor. Bir de bence az yemek cok spor da metabolizma yavaslatiyor ya ben kendimden biliyorum.
dr kafana göre takıl dedi bende oyle yaptım :)Az önce okudum canım geçmiş olsun.ameliyat sonrası kilo alınıyor narkozun, verilen ilaçların etkisinden dolayı galiba.Kendini çok zorlama bence sağlıklı beslen sağlık önemli.Zaten doktor sana gerekli diyeti vermiştir safra olmadığından yağı azaltıyorlar galiba karaciğer zorlamasın diye.Ben kendi klomu bile merak ediyorum yaaaöyle deme 1 günde ne artılar ne eksiler gördük burda.Bakalım yarın neler görcez
ayda bir yap dedi bana ay ben bigün yapayım da ayı eksik alsın :)Aa paylasir misin bizimle diyeti? ben de gitmistim 1200 kalorilik klasik diyetisyen diyeti vermisti. Soyle yapabilirsin, tum gun evde yatarak, uyuyarak, yaninda surahini bulundurarak; su diyeti ile ilgili cok iyi seyler okudum. Haftada 1 yapin diyorlar hatta,su orucu da diyorlar.
tamam tatlım oğluşun nasıl ?kızlar oğluşum uyandı iyi akşamlar herkese
kollontai sabah ben bildirim yaparım ama öğlenden sonra gelirim ancak haberiniz olsun öpüldünüz
bigünden bişey olmaz heralde yaİlginçmiş en azından su içiliyormuş oda bişey :) ama onuda abartıp zehirlenme bak bikaç arkadaş zehirlenmişti burda hatta.
aynen ciltte çok kötü sonuçları oluyomuşLiposuction zararlımı bilmem ama arkadaşım 2 ay tatile gidiyorum diye kayboldu ortadan liposuction yaptırmış dışı çokkk güzel görseniz bu kadın bu hale nasıl geldi derdiniz birgün eteği inmiş aşağı beni görmedi çarşaf gibi sarkan göbek derilerini toplayıp eteğinin içine soktu yeminle çok kötü bir görüntüydüablam iki sezeryan sonrası sporla güzel kaslı karın yaptı 6-7 ayda çok az verdi oda ben gibi bazı haftalar gr verdiği oldu ama 6-7 ay sonra acayip güzeldi totosu gögüsleri karın kasları
Allah hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin :)kızlar ben cuma sabit gelicem sanırım, oooof of 70 kiloyken diyet çok daha kolaydı((((( haliyle son kozumu oynıycam yarın akupunktura gidiyorum haziran başında 57 olmak hedefim :)
Motivasyonun düşmesin canım yavaşlıyor bazen ama olsun zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :)Kızzzlaaarrrrrrrr burdaaaaaa sabah oldu veeeee tartıııı zamanııııı
Geçen hafta tam 73.600 den bu hafta 72.900 ye düştümniye az gitti anlamıyorum o kadar çabalıyorum yok yokkkk çok az gidiyor elimden bu kadar geliyor daha fazlası olmuyorrrrr yinede yola devam belki 3 ay olmaz ama 6 ayda inerim yavaş olsun yeterkiii ineyim istediğim kiloya
Az değilki gayet iyi bi rakamKızzzlaaarrrrrrrr burdaaaaaa sabah oldu veeeee tartıııı zamanııııı
Geçen hafta tam 73.600 den bu hafta 72.900 ye düştümniye az gitti anlamıyorum o kadar çabalıyorum yok yokkkk çok az gidiyor elimden bu kadar geliyor daha fazlası olmuyorrrrr yinede yola devam belki 3 ay olmaz ama 6 ayda inerim yavaş olsun yeterkiii ineyim istediğim kiloya
kaçak nerlerdesin sen
Naptın kıııızzz??? 111 ne demek?
Bak 8. takım bizim kardes takımımız monicigime yapma öyle bildirimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?