Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım bebişle zor oluyordur ama sakın kaçamak yapma cuma bildirim yapmayı unutma yorgunluktan...kolay gelsin:)

Aa çok geçmiş olsun Allahtan çabuk atlatmışsın...:)

günaydın kızlar,

ayy bu sabah kahvaltımı yaptım yanıma öğlende yemek için sandviç hazırladım anaa bi baktım sandviçi yemeye çalışıyom hooop dedim bu öğlen için :))) aaa aaaaa yemek karşısında kalınca ben yeni yemiş bile olsam demek ki şuurumu kaybediyorumm :))

Ne olcek bacım böyle pantolonların eskicek askıda dura dura giyemicen bak.....

Canim merak ettim neden 2 aydir oruc tutuyorsun. Bu arada yarin da oruc musun. Eger orucsan ben dw tutayim:)
Reglim canım.Tutamam. Oruç bana iyi geliyor.Hem sağlıklıhissediyorum.Hemde atıştırmalarımdan kurtuldum. Tek öğün yiyince de mide küçülüyor.

Bugünden itibaren düzenli bildiriyorum canım. Akşama yazayım, kolay gelsin

Önce çocuklar sonra sen hayırdır inşallah canım. Şu dönemi bir atlatsaydınız hayırlısıyla. Geçmiş olsun canım

Kaç gündür spor yapmıyordum işten güçten. Baktım spor olmayonca diyet kaçıyor. Her işi bırakıp spor yapayım şimdi.öpüldünüz kızlar
tam çıkıyodum evet canım ev işi bitmşiyor o yüzden hemen sporunu yap sonra ev işlerini o zaman psikolojik olarakta rahat hissediyorsun:) aferin çekirge :)

Aa evet canim haklisin sen bu hafta ceza listesinden muaf tutulmak istemiştin unutmusum. Ceza yazmayalim ama lafla dovelim o zaman cunku buraya yazmayinca insan kendini kaybediyor kendimden biliyorum nilsub cezasi yok canim :) sen digerlerine yazmaya devam et :)

Gunaydin hanimlarr!
Bugün sabahin köründe kalktim resmen Istanbul trafiğinde can cekismeyelim diye :) Sunumumu yaptim, burdan da memlekete... Yol bizi bekler
Cumaya az kaldi, herkes sıkı tutsun lutfen. Cidden menuler yazilmiyor, herkeste bi moralsizlik. Diyet biraz da sabir isi, yoksa kilo vermemiz durur ve hemen almaya baslariz unutmayin

Ya kaptan cumanin hedefini degistirebiliyor muyuz bugün keşke 79 deseymisim diye içimden geçirdim de

60 kg olmuş hala konuşuyo :)))))

hayırlı yolculuklar leyleği yolda görmüş sayılırız demek ki bütün sene gezcez :)))

günaydınlarrrr
Mmm ganita
Olur kaptanim, 19 mayis haftasi yokum sonraki hafta ben size mesaj atacagim
tatlşım ben 1 aydır gitmiyordum ganitaya garsonlar falan hep değişmiş sanırım ahçı da değişmiş gerçi garsonlar aşcımız aynı değişmedi dese de dünki köftelerini beğenmedik neyse senle buluşmadan ben bi daha gider bakarım olmadı başka bi yere gideriz
olm internetten tanıştığın insanla bluşulur mu ya psikopatsa bacaklarını keser seni çöpe atarsa...
yok kızz nolcek ben kocayı da internetten buldum betüş duyurulurrr
ganita bizim işyerine çok yakın bi karadeniz restoranı çok güzeldi yemekleri falan ama dün öğleyin gittim biraz bozmuşlar

Aynı durum bende de oldu Can'ım. Bugün milat olsun bizim için. Bende bugün itibariyle tam gaz başlıyorum kızlar , yapabiliriz yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…