- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.781
günaydınlarrrr
tatlşım ben 1 aydır gitmiyordum ganitaya garsonlar falan hep değişmiş sanırım ahçı da değişmiş gerçi garsonlar aşcımız aynı değişmedi dese de dünki köftelerini beğenmedik neyse senle buluşmadan ben bi daha gider bakarım olmadı başka bi yere gideriz
yok kızz nolcek ben kocayı da internetten buldum betüş duyurulurrr
ganita bizim işyerine çok yakın bi karadeniz restoranı çok güzeldi yemekleri falan ama dün öğleyin gittim biraz bozmuşlar
Sorm
A kız senin menuleri hiç bu kadar kalabalık görmemiştim her telden çalmışsın...
Sen zıpla dur bakem 200 ceza yazdım....
Ay sen hangi devirde yasiyorsun canim ya, tabii millet internette tanisip 2 ay sonra evleniyor.rejim topiği restorana gitmeyi konuşuyo.... abbooo iyice bozuldu buralar :))
internetten koca mı bulunur gııı devir ne değişti başımıza taş yağacak....
Geçmiş olsun kuzum ya böbrek rahatsızlığı bendede var kızıma hamileyken sağ böbrekte hidronefroz yani böbrek büyümesi oldu hemde son safha grade 4 dediler, şimdi küçülmeye başlamış şükürevet böyle giderse gidicem canım korkuyorum ya oğlumun sezeryanında ölüyordum az kalsın o yüzden birazda
Ay sen hangi devirde yasiyorsun canim ya, tabii millet internette tanisip 2 ay sonra evleniyor.
Ben de spor salonunda tanistim ayiptir soylemesi :)
kız ben mesela dün ızgara köfte ve salata yedim gayet masumane yaniirejim topiği restorana gitmeyi konuşuyo.... abbooo iyice bozuldu buralar :))
yaww belli olur adamı kesecekler ineternetten de olsa dışardan da olsasonra yok işte kocası şöyle kesti bilmem kaç yerinden bıçakladı hiç haber izlemiyonuz mu....
tamam tatlım bakarız aynen öyle maksat muhabbetYahu daha yeni 500'umu bitirmistim o kadar sporun ustune dun zar zor; 200 daha mi? Vuu, peki 1200 oldu 600'er atlarim artik :)
savurgan Ya canim niye kendini sarartana kadar ac birakiyorsun ki, oyle kilo verilseydi herkes verirdi; saglikli olmak icin kilo veriyoruz sagligimizi kaybetmek icin degil. Yapma oyle seyler, hic onaylamiyorum; normal ye kacamak yap daha iyi bence.
toplight Kaptanim baska yere gideriz, problem degil :) Maksat sohbet muhabbet :)
hedefini kendin istediğin gibi değiştirebilirsin şekerim o yüzden hadi bakalım cumaya bol eksilerYa kaptan cumanin hedefini degistirebiliyor muyuzbugün keşke 79 deseymisim diye içimden geçirdim de
sen anca olumlama yap bi halt olduğu yok...yaaa negatif konuşma sabah sabah yeaaa giycen de zayıflıcen de....
Evet motivasyon için menu bildirimi şart kızlar takipteyim ona göre hergun liste tutucam bu akşamdan itibaren ona göre duyrulur ...Ya ben geçmişi çok okuyamıyorum bugünlerdeyarım yamalak okuyup cvp layabildiklerim oluyo . Daha cok gelicem motivasyon için siZe ihtiyacım var seviyorum takımımı
nilsub cum bugünden itibaren menümü giricem tatlım
sağol canım sanada çok geçmiş olsun iyi küçülmeye başlamış çok şukur ihmal etme sakın...Geçmiş olsun kuzum ya böbrek rahatsızlığı bendede var kızıma hamileyken sağ böbrekte hidronefroz yani böbrek büyümesi oldu hemde son safha grade 4 dediler, şimdi küçülmeye başlamış şükür
Geçmiş olsun canım.Geçen yaz bende bi sabah bi uyandım yataktan kalkamadım, kıpırdayamıyorum ,nefes alamıyorum filan.Hemen acile gittik doktorlar kan testi filan yaptı etti en son ultrasonda bi baktılarki sol yumurtalığımda kist varmış 4 cm hemdeÜstelik ondan 3 ay önce filan kontrole gitmiştim hiçbişey yok denilmişti.Allahtan su kistiymiş ilaç bile vermediler, ters bi hareket yapmışsındır hareket etmiştir ağrımıştır dediler sonra kendi kendine dağıldı.Tabi her ay kontrole gittim.Bütün bunları neden anlattım dersen belki seninkide böyle bişeydir yani umarım böyle basit bi sorundur
Benim memlekettesin desene ay özledim kız ist gez anacım hadi kazasız belasız hayırlı yolculuklar canım....Gunaydin hanimlarr!
Bugün sabahin köründe kalktim resmen Istanbul trafiğinde can cekismeyelim diye :) Sunumumu yaptim, burdan da memlekete... Yol bizi bekler
Cumaya az kaldi, herkes sıkı tutsun lutfen. menuler yazilmiyor, herkeste bi moralsizlik. Diyet biraz da sabir isi, yoksa kilo vermemiz durur ve hemen almaya baslariz unutmayin
Ben hiç dayanıklı değilimdir hemen kıvranıp doktora koşarım ağrı eşiğim çok düşüktür :)Sana da gecmis olsun canim. Ben ilk defa agridan agladigim yaa. Normalde dayanikliyimdir.insallah basit birsey cikar
Kaptanim 15 sene once internet yeni gelmisti ya ulkemize, Turkiye'deki ilk internet aski olabilir mi sizinki acaba?kız ben mesela dün ızgara köfte ve salata yedim gayet masumane yanii
ben 15 sene önce buldum şekerim 15 seneir bi sorun uyok bu arada 2 tane de bebe oldu duyurulur
Evet kız h hedefini kendin istediğin gibi değiştirebilirsin şekerim o yüzden hadi bakalım cumaya bol eksiler
rejim topiği restorana gitmeyi konuşuyo.... abbooo iyice bozuldu buralar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?