Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rejim topiği restorana gitmeyi konuşuyo.... abbooo iyice bozuldu buralar :))

internetten koca mı bulunur gııı devir ne değişti başımıza taş yağacak....

Sorm
A kız senin menuleri hiç bu kadar kalabalık görmemiştim her telden çalmışsın...
Sen zıpla dur bakem 200 ceza yazdım....

Yahu daha yeni 500'umu bitirmistim o kadar sporun ustune dun zar zor; 200 daha mi? Vuu, peki 1200 oldu 600'er atlarim artik :)

savurgan Ya canim niye kendini sarartana kadar ac birakiyorsun ki, oyle kilo verilseydi herkes verirdi; saglikli olmak icin kilo veriyoruz sagligimizi kaybetmek icin degil. Yapma oyle seyler, hic onaylamiyorum; normal ye kacamak yap daha iyi bence.

toplight Kaptanim baska yere gideriz, problem degil :) Maksat sohbet muhabbet :)

Ay sen hangi devirde yasiyorsun canim ya, tabii millet internette tanisip 2 ay sonra evleniyor.
Ben de spor salonunda tanistim ayiptir soylemesi :)

evet böyle giderse gidicem canım korkuyorum ya oğlumun sezeryanında ölüyordum az kalsın o yüzden birazda
Geçmiş olsun kuzum ya böbrek rahatsızlığı bendede var kızıma hamileyken sağ böbrekte hidronefroz yani böbrek büyümesi oldu hemde son safha grade 4 dediler, şimdi küçülmeye başlamış şükür

Ay sen hangi devirde yasiyorsun canim ya, tabii millet internette tanisip 2 ay sonra evleniyor.
Ben de spor salonunda tanistim ayiptir soylemesi :)

sonra yok işte kocası şöyle kesti bilmem kaç yerinden bıçakladı hiç haber izlemiyonuz mu....

kız ben mesela dün ızgara köfte ve salata yedim gayet masumane yanii
ben 15 sene önce buldum şekerim 15 seneir bi sorun uyok bu arada 2 tane de bebe oldu duyurulur

tamam tatlım bakarız aynen öyle maksat muhabbet

Evet motivasyon için menu bildirimi şart kızlar takipteyim ona göre hergun liste tutucam bu akşamdan itibaren ona göre duyrulur ...

Sağol sağol canım sanada çok geçmiş olsun iyi küçülmeye başlamış çok şukur ihmal etme sakın...

Sana da gecmis olsun canim. Ben ilk defa agridan agladigim yaa. Normalde dayanikliyimdir.insallah basit birsey cikar

Benim memlekettesin desene ay özledim kız ist gez anacım hadi kazasız belasız hayırlı yolculuklar canım....

kız ben mesela dün ızgara köfte ve salata yedim gayet masumane yanii
ben 15 sene önce buldum şekerim 15 seneir bi sorun uyok bu arada 2 tane de bebe oldu duyurulur
Kaptanim 15 sene once internet yeni gelmisti ya ulkemize, Turkiye'deki ilk internet aski olabilir mi sizinki acaba?

günaydın kızlar..
dünkü menüm..
1 yumurta 2 dlm tam tahıllı, söğüş çay peynir az zeytin
arada 1 yeşil elma

öğle:6 kaşık kuru fasülye ayran 1 dilim ekmek
arad 2 kuru erik 5 badem
akşam tavuk sote ayran..salata..
yarım saat yürüyüş 2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…