Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tam çıkıyodum evet canım ev işi bitmşiyor o yüzden hemen sporunu yap sonra ev işlerini o zaman psikolojik olarakta rahat hissediyorsun:) aferin çekirge :)
Üç mil leslie 100 ip atlama yaptım duşumu aldım ve bugün rutinime döndüm canım.şimdi kaçamaksız bir gün beni bekliyor

Aynı durum bende de oldu Can'ım. Bugün milat olsun bizim için. Bende bugün itibariyle tam gaz başlıyorum kızlar , yapabiliriz yapıcaz
Yapacağız canım bugün miladım oldu ve sporumu yaptım Hadi sende spora cumaya mutlaka eksiyle gelmeliyiz bakalım hangimiz daha çok ekside olacak.

canım musait bi zmanda degil topla pılını pırtını hemen dr a git, sırtında agrı var mıydı ya da belinde? ve dun ne yedin bana tek tek yazsana bi?

ilk değilizdir heralde ama allahıma şükür biz mutluyuz
yaa kızlar gecen haftadan beri toparlayamadım ben hala yaa bu faranjit fena çarptı beni
cok gecmis olsun

ay kızlar tatlıtambak yazınca iki ay oncesi gozumun onune geldi, acil doktorlarıyla kanka olmustum yaa (( o agrıyı kimse yasamasın benim de agrı esigim cok yukseltir ama saatlerce aglıyodum ((

T tatlitambak canım yumurta ve cikolata sakın yeme teshis konana kadar!!

Ciddi mi canim. Cikolata yemem ama yumurta delisiyiz ailece. Tamam canim dr gidene kadar yemem. Senin de safra kesen alinmisti degil mi nasil bir agriydi nereye vuruyordu agrilarin. Agri ataklari cok olmuyor ama oldu mu xok kötü. Dun hüngür hüngür agladim. Esim ne yapacagini sasirdi garibim. Midem diye utu falan isitip getirdi. Dolandi durdu. Ayyy nefes almak bie cok zordu.

Senle ben ayniyiz yaaaa. Ikinci bir betüş vakasiyim bende sankim

canım ben mide sandım 1 ay, ama ağrılarım hem mideye hem de sırtıma vuruyodu ve ağrı kesici iğne vurmadan geçmedi hiç, biz en son eve iğne almıştık eşim sağlıkçı o vuruyodu iğneyi benim ağrılarım hep uyuduktan sonra şiddetleniyodu birde yemek yedikten 3/4 saat sonra

saol tatlım senin nasıl gidiyor akapunktur olayı ve su diyeti merak ettim
tabi ki fiyasko simdi normal kalori hesabıma döndüm, o iğneler kulaktayken uyuyamıyo insan nası batıyo bende çıkardım attım iğnleri dün, iştaha da bi etkisi olmadı anladım ki para tuzağı böyle yani kaptanım ay benim kalorii hesabım candır can

canım musait bi zmanda degil topla pılını pırtını hemen dr a git, sırtında agrı var mıydı ya da belinde? ve dun ne yedin bana tek tek yazsana bi?

cok gecmis olsun

Cumaya randevu alacam simdi canim.
Pek diyelik degil ama yazayim. Ara ara gogusumin arka tarafi sirtimda agrilar oluyor. Emzirmekten saniyordum. Ozellikle yatarken cok agrir. Done done uyurum agridan. Belimde yok ama fitigim var.fitik agrisi oluyor.

Sabah
Saat 9 da
2 dilim ekmek
tavada yumurta
5 zeytin
salatalik domatea
Az da peynir

saat 3 te misafilerle
2 biber dolma
5 6 yaprak sarma
2 sigara boregi
1 ince dilim de pasta

baska da yiyemedim zaten

kollontai canim benim yaklasik iki yildi nadiren boyle ataklarim oluyor. Ama 1.5 yildir anlamsizca bulantilarim oluyor. Kusma falan yok. felaket bulantilar ama. Safra yapar degil mi sende oluyor muydu bulanti

ayyy kızlar ben değişik değişik şeyler istiyorum bu gün pasta masta gibi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…