- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.801
geçmiş olsun canım..umarım kısa zamanda iyileşirsin..Sana da gecmis olsun canim. Ben ilk defa agridan agladigim yaa. Normalde dayanikliyimdir.insallah basit birsey cikar
Üç mil leslie 100 ip atlama yaptım duşumu aldım ve bugün rutinime döndüm canım.şimdi kaçamaksız bir gün beni bekliyortam çıkıyodum evet canım ev işi bitmşiyor o yüzden hemen sporunu yap sonra ev işlerini o zaman psikolojik olarakta rahat hissediyorsun:) aferin çekirge :)
Yapacağız canım bugün miladım oldu ve sporumu yaptım Hadi sende spora cumaya mutlaka eksiyle gelmeliyiz bakalım hangimiz daha çok ekside olacak.Aynı durum bende de oldu Can'ım. Bugün milat olsun bizim için. Bende bugün itibariyle tam gaz başlıyorum kızlar , yapabiliriz yapıcaz
yahu sen boyle dusunursen boyle olur, inanc onemli :)sonra yok işte kocası şöyle kesti bilmem kaç yerinden bıçakladı hiç haber izlemiyonuz mu....
ilk değilizdir heralde ama allahıma şükür biz mutluyuzKaptanim 15 sene once internet yeni gelmisti ya ulkemize, Turkiye'deki ilk internet aski olabilir mi sizinki acaba?
canım musait bi zmanda degil topla pılını pırtını hemen dr a git, sırtında agrı var mıydı ya da belinde? ve dun ne yedin bana tek tek yazsana bi?Canim dun en son size yazdigim mesajdan sonra bir agri tuttu beni midem diye kivraniyordum esim de isten yemege geldi saat 7 de ben de agri siddetlendi. Ama ne oturabikiyorum ne de nefes alabiliyorum tam 1.5 saat agladim. Tekrar ise gidecekti gondermedim. Acile gittik dr da safra ile alakali bir problem olabilir dedi. Agroyan yer tam mide de degil aslainda. Sağ kaburgamin alti idi. Serumu aldiktan 30 dk sonra gecti agri nasil rahatladim. Ve uyumusum.
Genel ceraahiye gidecegiz musait bir zamanda. Safraya bakilacak.
cok gecmis olsunilk değilizdir heralde ama allahıma şükür biz mutluyuz
yaa kızlar gecen haftadan beri toparlayamadım ben hala yaa bu faranjit fena çarptı beni
Ge
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir...
T tatlitambak canım yumurta ve cikolata sakın yeme teshis konana kadar!!
günaydın kızlar,
ayy bu sabah kahvaltımı yaptım yanıma öğlende yemek için sandviç hazırladım anaa bi baktım sandviçi yemeye çalışıyom hooop dedim bu öğlen için :))) aaa aaaaa yemek karşısında kalınca ben yeni yemiş bile olsam demek ki şuurumu kaybediyorumm :))
Önce çocuklar sonra sen hayırdır inşallah canım. Şu dönemi bir atlatsaydınız hayırlısıyla. Geçmiş olsun canım
saol tatlım senin nasıl gidiyor akapunktur olayı ve su diyeti merak ettimcanım musait bi zmanda degil topla pılını pırtını hemen dr a git, sırtında agrı var mıydı ya da belinde? ve dun ne yedin bana tek tek yazsana bi?
cok gecmis olsun
bu ne guzel mesaj bende seninle bugun yeniden varimAynı durum bende de oldu Can'ım. Bugün milat olsun bizim için. Bende bugün itibariyle tam gaz başlıyorum kızlar , yapabiliriz yapıcaz
canım ben mide sandım 1 ay, ama ağrılarım hem mideye hem de sırtıma vuruyodu ve ağrı kesici iğne vurmadan geçmedi hiç, biz en son eve iğne almıştık eşim sağlıkçı o vuruyodu iğneyi benim ağrılarım hep uyuduktan sonra şiddetleniyodu birde yemek yedikten 3/4 saat sonraCiddi mi canim. Cikolata yemem ama yumurta delisiyiz ailece. Tamam canim dr gidene kadar yemem. Senin de safra kesen alinmisti degil mi nasil bir agriydi nereye vuruyordu agrilarin. Agri ataklari cok olmuyor ama oldu mu xok kötü. Dun hüngür hüngür agladim. Esim ne yapacagini sasirdi garibim. Midem diye utu falan isitip getirdi. Dolandi durdu. Ayyy nefes almak bie cok zordu.
tabi ki fiyaskosaol tatlım senin nasıl gidiyor akapunktur olayı ve su diyeti merak ettim
canım musait bi zmanda degil topla pılını pırtını hemen dr a git, sırtında agrı var mıydı ya da belinde? ve dun ne yedin bana tek tek yazsana bi?
cok gecmis olsun
yani şimdi bu grupta herkez çok mu uslu bir ben mi sapıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?