- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.881
ben kaynatmadan yapmıştım faydasını hatırlamıyorum bende yapiim bakiim
sağol canım hep beraber birde senin şu kaçamaklarını kesebilsek hani yarıştaydık ne oldu
Eki Görüntüle 1830594
evet kızlar kürüm hazır her gün yapıcam faydası olursa söylerim:)
hadi bakalım sende hazırla at foto bakem:)Ben oglandan yapamdim.uyutuyorum hemen yapacam
yanlız betüş gibi anında satış çıktın sende anam ne zaman bi rakip çıksa hemen satılıyorum anammm ne bahtsızımKiz soz bir daha kacamak yapmayacam. Ne zaman 82 ye gelsem cok simariyorum sanki dunyanin en zayifi benim gibi yiyorum. Sonrada toparlayamiyorum. 79 olsam daha siki devam edecem biliyorum
hep şeker bizi bu hale getiriyor kızlar yemeyin bacım cıss onlar:)
yanlız betüş gibi anında satış çıktın sende anam ne zaman bi rakip çıksa hemen satılıyorum anammm ne bahtsızım
anam 79 inmen için 2 günde bir sigaraa böreği yemeyiver canım yoksa 89 çıkıcan haberin ola:)Söz bacim satmayacam daha. Bundan sonra garantili rakib olacam. 79 a bir ineyim sen ondan sonra gor beni. Oglan uyudu ben cayi hazirlamaya gidiyorum
Kiz soz bir daha kacamak yapmayacam. Ne zaman 82 ye gelsem cok simariyorum sanki dunyanin en zayifi benim gibi yiyorum. Sonrada toparlayamiyorum. 79 olsam daha siki devam edecem biliyorum
Ben oglandan yapamdim.uyutuyorum hemen yapacam
anam 79 inmen için 2 günde bir sigaraa böreği yemeyiver canım yoksa 89 çıkıcan haberin ola:)
Kiyafet denemek guzel fikir. 1 valiz olmayan kiyafetm var sagil tatlim dediklerini yapacam. Hatta dolaba asacam bir kac tanesiniBen 80 kiloyum aynaya bile bakamıyorum. Öyle olduğunda zayifken giyindigin kiyafetlerden birini giyinmeye calis ya da zayifken cektirdigin fotoğraflara bak. Ben böyle yapiyorum işe yarıyor
Sonuçları yazin işe yararsa ben de yapayım :)
kobaymıyız kız biz sende yap içmeye başlaSonuçları yazin işe yararsa ben de yapayım :)
Kiyafet denemek guzel fikir. 1 valiz olmayan kiyafetm var sagil tatlim dediklerini yapacam. Hatta dolaba asacam bir kac tanesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?