- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.861
aferin kız geç sen bunları :)
ya zayıf olucaz aç durucaz ya şişko olucaz herkes bize gülücek herkes ay ne kilolu dicek bikini giyemicez mis mis renk renk o güzel pantolonları giyemicez ooo mini şortlar bize uzaktan bakıcak en önemlisi koca bulamıcan kocaaaa............
Saat üç buçuk ve ben kaçamak yapmamayı başardım
Maydanoz suyu odem attirir yag yaktirmaz ama zayıflattigi doğru. Teyzem o sekilde zayiflamisti. Yalniz arastirin fazlasinin zarari var mi? Ben emzirmemis olsam yapacagim kurlerden birisi..
aa gerçekmi bende başlıyım o zaman canım yaaaAblam bunu yapıyordu geçen hafta 4 kilp vermişti canım
ay ben cozuttum bugun yaa, dukkani bu saatten kapamam lazim simdiden 1300 kaloriyim
tamam geldim gitti o zaman asılıyoruz kızlar ona göreBuyur gel kaptanhaziranin sonunda 6lilarda olalim hep birlik
aferin çekirgeSaat üç buçuk ve ben kaçamak yapmamayı başardım
sen ne içiyon kız kilonuda hatırlamıyon .....ben kaynatmadan yapmıştım faydasını hatırlamıyorum bende yapiim bakiim
aaaaaa tambak pasta yemiiiişşş...........
kızcağız yapmamayı başardım diyo buda ne yedin diyo kafayı bozdun yemeklene yedin kız söyle bana kimseye söylem,cem
kızlar bugun banda milat olsun desteklerinizi bekliyorum daha fazla asılcam
Yeşil Çay Limon Maden Suyu Form Çayının Yapılışı
2 tatlı kaşığı yeşil çayı kaynatmış olduğunuz yarım litre kaynayan suya ekleyip 10 dakika kadar demlenmesini bekleyiniz. Ardından çayın üzerine yarım limon sıkarak kabuğu ile beraber demlenen çayın içerisine ekleyiniz. Daha sonra 1 şişe maden suyunu karışıma ekleyerek çayınızı hazırlayınız. Limonlu sodalı yeşil çayınızı oda sıcaklığında muhafaza ederek gün içerisinde öğün aralarında içebilirsiniz. Bu karışımı düzenli olarak tüketirseniz vücudunuzun fazla yağ yakmasını sağlarsınız. kaynak: http://www.kadinneder.com/yesil-cay-limon-maden-suyu-ile-dogal-zayiflama-kuru.html
tamam geldim gitti o zaman asılıyoruz kızlar ona göre
sağol canım hep beraber birde senin şu kaçamaklarını kesebilsek hani yarıştaydık ne olduHep destek tam destek canim. Bende asilmaya basladim buhun
bende bakkaldan aldım geldim maden suyu yapıyorum şimdi:)Bunu da deneyecem. Hemencik hazirlayacam hatta.
bende inanıyorum canım beraber görücez kaçamak yapanlarda çatlasınValla ben azimliyim kaçamak yapmıyorum. Cikiletanin tadini unuttumhaziran sonunda 6li rakamları göreceğim inanıyorum
menun güzel birde ip atla tam olsun bacım:)Sabah 9.30 kahvalti
2 haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
Şöğüş yaptim yedim.
ekmek yemedim
ara 15 te
1 nektarin minnicik
1 muz anamur muzu küçüktu
1 erik
aksama
firinda alabalik
sogan olacak
suyuda 2 lt yaparim.
Hatta o maden sulu kuru yapip icecem
spor yok. Yaparsam yazarim.
nilsub morordek kollontai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?