- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.841
Kızzzz mutlaka yağda yanıyordur arkadaşımın göbeği ne kadar yağlıydı gögüsleri kocamandı şimdi dümdüz karnı ufacık gögüsleri olmuş bende şaşırdımsabah 1 su bardağı içmiş 1 bardakdan zarar gelmez kanımcaaa yalnız taze olması lazımmış dolapda bekletme zehirliyormuş
İnşaallah kuzum istediğimiz kilolara düşelim biran önceGeçen cuma 81 kiloydum. Bu hafta inşallah 7 ile başlayan sayiyi goriciimm
İnşaallah kuzum istediğimiz kilolara düşelim biran öncebende ramazana kadar 6 lılara inmek istiyorum
tamam canım menü paylaş ama:)nilsub benim belim cok ağrıyor ya. Bugün spor yapamayacagim sanırım
bende:)İnşaallah kuzum istediğimiz kilolara düşelim biran öncebende ramazana kadar 6 lılara inmek istiyorum
Sana kesin nazar değdi beybiii tabiiiii topluca çookk zayıfsın fıstıksın verdik gazı verdikkkk gazı patladı senin diyetttttay ben cozuttum bugun yaa, dukkani bu saatten kapamam lazim simdiden 1300 kaloriyim
ne yedin bacım......... çok pişman gördüm seni...........ay ben cozuttum bugun yaa, dukkani bu saatten kapamam lazim simdiden 1300 kaloriyim
Haziranda büyük ihtimal bende 6 larda olurum birlükteeee takılırızzz geneeee bana kalasın kimse almasın seniiii6lilar bana uzak biraz. Ama haziran sonuna 6lilara düşmek benim ikinci hedefim de
tamam canım menü paylaş ama:)
Haziranda büyük ihtimal bende 6 larda olurum birlükteeee takılırızzz geneeee bana kalasın kimse almasın seniiii
ne oluyo lan ne ayaksınız sizSeninim işte alıp gotursene beni
ne oluyo lan ne ayaksınız siz
benide alsın o zamanSavurgan beni 6lilara goturecekmis söz verdi
Ablam bunu yapıyordu geçen hafta 4 kilp vermişti canımYeşil Çay Limon Maden Suyu Form Çayının Yapılışı
2 tatlı kaşığı yeşil çayı kaynatmış olduğunuz yarım litre kaynayan suya ekleyip 10 dakika kadar demlenmesini bekleyiniz. Ardından çayın üzerine yarım limon sıkarak kabuğu ile beraber demlenen çayın içerisine ekleyiniz. Daha sonra 1 şişe maden suyunu karışıma ekleyerek çayınızı hazırlayınız. Limonlu sodalı yeşil çayınızı oda sıcaklığında muhafaza ederek gün içerisinde öğün aralarında içebilirsiniz. Bu karışımı düzenli olarak tüketirseniz vücudunuzun fazla yağ yakmasını sağlarsınız. kaynak: http://www.kadinneder.com/yesil-cay-limon-maden-suyu-ile-dogal-zayiflama-kuru.html
benide alsın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?