- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.901
aferin çekirge çayın biraz ılıklaşsın öyle sık limonu sıcakken sıkınca vitaminleri ölüyor:)
kobaymıyız kız biz sende yap içmeye başla
Tamam vallagi soz verdim bak yemin de ettim sana yeme daha dedim. Kiz bak bugun aksamamisafir var yine borek yapacam ama yemeyecem
aferin çekirge çayın biraz ılıklaşsın öyle sık limonu sıcakken sıkınca vitaminleri ölüyor:)
Bence işe misafir kabul etmemekle basla sen
Son 1 hafta zaten canim arkadaslar gidecekhepsi tayinci.@nilsub a soz verdim. Yemem dedim artik. Kim olursa olsun yok diyecem artik
Şaka yapıyorum kiz gelen misafire gelme denir mi :)
seni süper zekaBoş yere agzimin tadini bozmayayim dedimdi
ben dicektim ne bu misafir yoğunluğu bacım ?Bence işe misafir kabul etmemekle basla sen
yarasın:)Tamamdir canim. Icesim geldi burada hava sogukta...iyi gider vallahi
ben evde yokum diyom :))
sen dersin ona ne şüpheben evde yokum diyom :))
ne oldu sana nazar değdi nazar bu gidişle sende 80 kilo olucan gözü olanın gözü çıksın derdim ama benim gözümde içinde demiyim bariayyy hala yiyesim var yaa, bugun de boyle olsun ne yapayim aksam 5 mile+yuruyus+ziplamalarimi yaparim diyorum.
ayyy hala yiyesim var yaa, bugun de boyle olsun ne yapayim aksam 5 mile+yuruyus+ziplamalarimi yaparim diyorum.
sen yine evde yokum diyon ben sana geliyomuyumda sen bana gelicen diyesim var ama denmiyor tabiben evde yokum diyom :))
Arada bunu da yapmak lazım ruh sağlığı için tabii :)))
seni kıskandı galibabenden mi zendin yeme olayını :)))
çok fenasın bacım:)yalan söylemiş olmamak için de bir çarşıya pazara atıyom kendimi :)
menü yazmaya başla boşladın yinebu gün spor yapasım yok yürüyüş yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?