Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bütün gun ugrayamadim feci yogun bi gundu..sabah ders vardi ogleden sonra sunum,lab derken beynim yandi.. bi de bugun dogum günüsündü millete anca cevap vermeyi bitirdim.siz de sagolasiniz baya konusmussunuz oku oku bitmedi

Menüyü de yazayim,
kollontai morordek @nilsub
Sabah
Dukan pankek
Domates salatalik
2dl salam
Az peynir
2fincan yesilcay

Ogle
Yarim kase mercimek corbasi
Kozde patlıcan+etsote
Az salata

Ara
1nektar

Aksam
3yk tavuk sote
Az salata
(Menunun pilavini patatesini ona yedirdim)
1sade turk kahvesi
1sade madensuyu

Dolastik bugun baya yarimle..aksam da 2mile lesliecigimle takildik
Su 2,5 civarı

eee insanın kendini bilmesi güzel
geldin mi eve ne yaptın...?
Eveeet annemin yanındayım
Gecmis olsun canim, dedigin gibi bazen ust uste geliyor. Umarim tez zamanda atlatırsın tum sıkıntılarını:)
Kizlar bütün gun ugrayamadim feci yogun bi gundu..sabah ders vardi ogleden sonra sunum,lab derken beynim yandi.. bi de bugun dogum günüsündü millete anca cevap vermeyi bitirdim.siz de sagolasiniz baya konusmussunuz oku oku bitmedi
Aaaa dogum gunun kutlu olsuun!
Dogum gunune ragmen kacamak yapmamissin tebrik ederim

M melampusefe canım ablan nasıl yapmış bu kürü ne zaman içmiş birde yediklerine dikkat etmiş mi ?
Canım yarın sorayım yazarım burada. En son yazdığım msjdan sonra uyudum yemek yaptım dışarı çıktık derken 10.39 da eve geldim yeni okuyorum yazılanları.her şeyden yediğini biliyorum mantısından tut böreğine kadar. Sadece miktarını azalttı birazcık. Arkası yarın...

Ve bugünkğ menüm nilsub kollontai morordek
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yarım dilim kepek ekmek

Ara havuçlu yoğurt 1 erik

Öğle bol salata yarım dilim ekmek

Akşam 1 porsiyon yoğurtlu ıspanak bol salata çeyrek dilim çikolatalı ekmek

Spor 3 mil leslie 100 ip atlama 15 mekik
Su 2 litre

Eveeet annemin yanındayım

Gecmis olsun canim, dedigin gibi bazen ust uste geliyor. Umarim tez zamanda atlatırsın tum sıkıntılarını:)

Aaaa dogum gunun kutlu olsuun!
Dogum gunune ragmen kacamak yapmamissin tebrik ederim
Ne diyosun kendi dogum pastamdan yemedim ben yarimin bütün israrlarina ragmen hem de

kollontai canim benim yaklasik iki yildi nadiren boyle ataklarim oluyor. Ama 1.5 yildir anlamsizca bulantilarim oluyor. Kusma falan yok. felaket bulantilar ama. Safra yapar degil mi sende oluyor muydu bulanti
evet son dönemlerde çok şiddetliydi özellikle bulantım ameliyata elimde kusma torbasıyla girdim mutlaka ama mutlaka ultrason çektir safrada taş vs varsa ultrasonda çıkıyor. özellikle sırtımın sağ tarafı fena ağrıyodu, insan yumurta yiyince sırtımı ağrır diye ağlıyodum artık eğer safraysa ağrıların artmadan ameliyat ol derim ve eğer safraysa sebebi yediğin herşey zararlı sana yumurta, çiğ sebze meyve, kızartma, içinde fazladan yağ olan herşey içinde çikolata ve benzeri bulunduran herşey sende ağrı yapar, üzüldüm canım ya umarım safra değildir gerçekten berbat bi süreçti benim için, yediğim herşeyi ölçüyodum falan, en son ağrım olmasın diye yemeyi bırakmıştım diyebilirim nerdeyse herşey dokunuyodu inşallah safra çıkmaz canım belki midede bi rahatsızlık vardır onun çözümü daha kolay, dr benim mideme bu ne biçim mide demişti, ona rağmen 15 günde ilaçla toparlamıştım :)

isyana teşvik ve çikolatalı ekmekten dolayı 500 ceza sana !!! nilsub arkadas sana emanet

btlbetul takıma eti puf belasını soktuğun için 300 de bugün ceza yazdım kim eti puf derse hem o hem sen ceza alacaksınız!!!

evet hanımlar yarın ben ve kaptan yardımcısı arkadaşlar mesaj sayılarına bi göz atıcaz, nilsub ve morordek geçen cumadan beri yazılan mesajları biriniz sayabilir mi acaba? hanginiz müsaitse

bu hafta evde biraz sıkıntılarım vardı çok ilgilenemedim takımla ama anlaşılan sizde pek ilgilenmemişsiniz arkadaşlar çoğu kişinin menüsü bile yok takımda 20 kişi var günlük mesaj sayısı 200 ü bulmuyor, cuma hep beraber görücez sonuçları umarım bu katılım eksikliğine rağmen herkes kilo vermiş olarak olarak gelir :)

azcık da ben dert yanayım kızlar, hamile olmadığıma göre tam zamanında regl olucam sanırım inanılmaz şişmiş durumdayım 6 gün var reglime göğüslerim çok ağrıyo p.tesi kaçamağından sonra salı 63 geldim cuma sabit çıkarım muhtemelen 60 lı bişey göreceğimi zannetmiyorum metomda son şok diyetten sonra sırtımdan bıçakladı beni, şok diyet bi daha yapacağımı zannetmiyorum artık betüşün 64ü gibi bende 61 de kaldım önümüzdeki hafta 60lı bişey çıkacağıma söz veriyorum ama :) çıkmazsam hepiniz bana ceza yazın :)

Merhaba kızlar :)

Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
2 dilim domates
1 yumurtadan omlet
Lor perniri
Taze soğan ve dereotu

Akşam:
2 bardak ayran
1 pirzola ızgara
1 köfte ızgara
1 tavuk ızgara
Salata

Su: 2lt
Spor : 1 saat yürüyüş

Herkese iyi geceler kızlar :)

Kızlar madem herkes dert yanıyor ben de yanayım

Uyku apnem var benim ve uykuya dalamıyorum (insomniam da var)

Bu yüzden sabah uyanamıyorum. Metabolizmam da yavaşlıyor bu nedenle.. kalkıyorum saat 12 kahvaltımı o saatte yapıyorum sonra akşam yemeğini 7 gibi yiyorum çünkü anca acıkıyorum.. off ilaç kullanmam lazım uyumak için ama bu kiloları da o ilaçlardan aldım zaten ilaç kullanmak istemiyorum napıcam bilmiyorum sanırım Ramazanda tekrar kontrole gidicem uykum için eğer tedaviye başlarsak diyeti boşuna yapmış olucam

Yarin sabah 10 a randevu aldim bakalim ne cikacak. Insallah safra degildir diyorum.yoksa 2 küçük cocukla ben mahvolurum gurbette

Günaydın günaydın dünkü menümü hemen gireyim nilsub
sabah yarım muz bir bardak süt
öğlen bir tabak tarhana çorbası bol marul
akşam patlıcan kebabı bir bardak ayran
Ara öğünlerde yarım armut bir elma Bir ceviz
Su Çok içemedim iki ye yaklaşmıştır ama yürüyüşte yarım saat dışarda yürüdüm bide oğlumla parka gittik

tamam canım bekliyorum:)

çok iyimiş

kamçılayın kaptanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…