Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ya hiç aklıma gelmedi başka hesap açmak :) allahtan bir derdim vara elti,kaynana, gorumce konusu falan acmadim

Menüyü de yazayım dükkanı kapattım ben bugün
kollontai morordek nilsub

Sabah
Hızlı bigündü bi parça peynir 2zeytın attım agzıma
dunden 3parca dukan krepcıgım vardı bı de

Öğle
3yk menemen
az peynır
cay

Ara
Sade turk kahvesı

Akşam
1servıs kasıgı z.yaglı fasulye
2yk yogurt

Bi de cay demledım bol bol gece boyunca cay var

Su:2lt bıttı sımdıden
Spor : 2mile yaptım. bu aksam baska bısey yapamam yarın onemlı bı sunumum daha var

Bi de kızlar şöyle bi önerim var. Gerçi bu aralar milletten bangır bangır menü isterken yapabılır mıyız bılmıyorum. Ben diyorum kı iyi güzel yedıklerımıze dıkkat edıyoruz da ne zaman yedıgımız de onemlı
Menulerı yazarken saat kaçta oldugunu da yazalım. akşam yemeklerı geç saate kalmasın mesela. Ben okuldan donup yıyene kadar 7.30-8 kayıyo bazen 6da anca evde oluyorum cunku.. daha mınık yemeye dıkkat edıyorum boyle olunca ama huzursuz oluyorum. Akşamdan yemegı yapıp eve gelınce hemen yemeye calısıyorum artk.
Ne dersınız bu onerıye sevgılı takımım ve üst yönetim kollontai morordek nilsub

kızlar bende yazayım menümü
kollontai morordek
sabah 2 fındık 2 badem 1 kuru kayısı
kahvaltı 1 yumurta 3-4 dilim domates salatalık şekersiz çay yarım kk peynir 1 dilim köy ekmeği
öğlen 4 yk yoğurt
ara 2 badem 2 fındık yarım avuç sarı tuzsuz leblebi
akşam 1 tabak tavuklu karışık sebze yemeği
su 2 bitti
spor 40 dk yürüyüş
şimdide yeşil çaylı maden suyu kürünü yaptım 1 litreye yakın yatana kadar onu içicem:)

evet canım mantıklı ama çalışıp eve geç gidenler oluyor malesef ama isteyen saatlerinide yazabilir bende 17.00 de kapadım dükkanı:)

Kızlar selam ancak şimdi bitirebildim yazdıklarınızı :) bugün inanılmaz yoğun bigündü çok stresli başladı ama şükür iyi bitti.Gecede uyuyamadım başağrısıyla uykudan uyandım.Allah başka dert vermesin tabi ama bu haftaki sıkıntılarımdan birinden kurtulmuş oldum bugün.Stresten ne ne yediğimi biliyorummne tadını alabiliyorum.Hiçbişey yemesem canım istemiyo.Ama ben yinede zorla yedim normaş menü modunda.Bakalım yarın nasıl olacak kızlar :)

Evet canim haklisin aslinda saatleriyle yazmak da önemli ama malum daha menu yazmiyorlar
Bir de işten gec cikanlarin mecbur 7-8'i buluyor, ben de aksami o saatlerde yiyebiliyorum maalesef

İyi akşamlar kızlar.Bugünki menüm
kollontai morordek nilsub

Sabah: 1 dl tam tahıllı ekmek+2 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,nane ,maydonoz,dereotu

Öğlen:yarım kase çorba+2 çatal makarna+1 tabak salata

Ara:1 bardak sütten nescafe
Akşam:4 adet pazı sarma+1 kase salata+yarım kase yoğurt

Su:3 lt üstü
Spor: yok koşturma var :)
Umarım yarın hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz kızlar bol eksili bi sabaha uyanmak dileğiyle iyi geceler

inşallah canım incecik olursun

nasıl yazın bakalım:)

aferin kız azim işte

işte geldim burdayım
Bir gün boyunca sadece patates yedim ikinci gün sadece salata yedim üçğncü gün sadece protein yedim. 4. Gün bu gruba katıldım ve muskacım yapma bırak o şok diyeti dedi ve bıraktım. İstediğim kadar yiyebiliyordım. Çok zorlayan bir diyet değildi ama hızlı gidiyordu. Risklidir diye ben de bıraktım. Zaten yapış nedenimde gaza gelmekti. Maksadıma da ulaşmış oldum böylelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…