- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.081
Daha ne isimler duyacagız bakalım
Ben akademik hayatımda da veri analizi yaptıgım icin seviyorum sayıları, liste cıkarmayı falan :)
Gecmis olsun canım. Küsme sakın, takımdaki herkesin mesaj sayısını cıkardım ben :) Böyle durumlarda haber verdiginizde sorun olmuyor zaten ama bahanesiz katılımı dusuk olanları da belirlememiz gerekiyor arada
Ben de desifre olmamak icin sessiz sessiz takip ediyorum.nilsub gibi baska hesap acmak lazım ya da :)
Ebrusum hepnilsub yuzunden, yoksa sen geveze degilsin
Ne hesabıymış ben geçmişi okusam iyi olur.açın anacım başka hesap aranızda bir ben mi akıllıyım
Ne yapayım yaa kocacım ayda bir format atıyorr.Быстрая Ходьба С Лесли Сансон, Видео Онлайн. Ход
bir yere kaydet bacım habire link istiyon:)
Ayyy çook çoook sağolБыстрая Ходьба С Лесли Сансон, Видео Онлайн. Ход
bir yere kaydet bacım habire link istiyon:)
önemli değil canım :) sen bana geveze ama bak benden başka sana link atan yokAyyy çook çoook sağol
Hep uğraştırıyorum seni ama bu sefer sonnn.
tam ben de atıcaktım ona bakınıyodum.. hatta yazayım dursun burda daönemli değil canım :) sen bana geveze ama bak benden başka sana link atan yok
evet canım mantıklı ama çalışıp eve geç gidenler oluyor malesef ama isteyen saatlerinide yazabilir bende 17.00 de kapadım dükkanı:)Bi de kızlar şöyle bi önerim var. Gerçi bu aralar milletten bangır bangır menü isterken yapabılır mıyız bılmıyorum. Ben diyorum kı iyi güzel yedıklerımıze dıkkat edıyoruz da ne zaman yedıgımız de onemlı
Menulerı yazarken saat kaçta oldugunu da yazalım. akşam yemeklerı geç saate kalmasın mesela. Ben okuldan donup yıyene kadar 7.30-8 kayıyo bazen 6da anca evde oluyorum cunku.. daha mınık yemeye dıkkat edıyorum boyle olunca ama huzursuz oluyorum. Akşamdan yemegı yapıp eve gelınce hemen yemeye calısıyorum artk.
Ne dersınız bu onerıye sevgılı takımım ve üst yönetimkollontai morordek nilsub
Evet canim haklisin aslinda saatleriyle yazmak da önemli ama malum daha menu yazmiyorlarBi de kızlar şöyle bi önerim var. Gerçi bu aralar milletten bangır bangır menü isterken yapabılır mıyız bılmıyorum. Ben diyorum kı iyi güzel yedıklerımıze dıkkat edıyoruz da ne zaman yedıgımız de onemlı
Menulerı yazarken saat kaçta oldugunu da yazalım. akşam yemeklerı geç saate kalmasın mesela. Ben okuldan donup yıyene kadar 7.30-8 kayıyo bazen 6da anca evde oluyorum cunku.. daha mınık yemeye dıkkat edıyorum boyle olunca ama huzursuz oluyorum. Akşamdan yemegı yapıp eve gelınce hemen yemeye calısıyorum artk.
Ne dersınız bu onerıye sevgılı takımım ve üst yönetimkollontai morordek nilsub
dizin başladı şekerim:)Evet canim haklisin aslinda saatleriyle yazmak da önemli ama malum daha menu yazmiyorlar
Bir de işten gec cikanlarin mecbur 7-8'i buluyor, ben de aksami o saatlerde yiyebiliyorum maalesef
Bir gün boyunca sadece patates yedim ikinci gün sadece salata yedim üçğncü gün sadece protein yedim. 4. Gün bu gruba katıldım ve muskacım yapma bırak o şok diyeti dedi ve bıraktım. İstediğim kadar yiyebiliyordım. Çok zorlayan bir diyet değildi ama hızlı gidiyordu. Risklidir diye ben de bıraktım. Zaten yapış nedenimde gaza gelmekti. Maksadıma da ulaşmış oldum böylelikle.inşallah canım incecik olursun
nasıl yazın bakalım:)
aferin kız azim işte
işte geldim burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?