- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.061
Ayy böyle görünce utandım yaakollontai
Mesaj sayıları: (geçen cumadan bugune. 30'dan az olanlar kırmızıyla gösterildi)
ebrusonmez - 200+
@d_mndc - 10
nilsub - 200+
@deryalimm07 - 20
@tatlitambak - 57
@savurgan - 47
@denhizx - 21
@melampusefe - 49
@denizmineymis - 36
@parkbyull - 5
Ay Isigim - 21
@inatettimolacak - 66
M minnakkelebekim - 93
sana istek yolladım ben resim falan yüklemedim sizi takip edicem diye olmadı bende aktif kullanmaya başlarım:) sujibnil
Seni geçebilmek mümkün mü canımmm.olsun ellerine sağlık canım :)
ben biliyorum kimin daha fazla yazdığını
sana dediğim gibi insanın kendisini bilmesi güzel
geçmiş olsun canımev taşıyorum bana pazartesiye kadar müsade edin demiştim
hem bugün oğlum kucağımdayken caddede yuvarlandım sağlam bir kaza atlattım ben .
hemde kaçamak bilenem yapmıyorum ben küstüm gidiyom
sizle sohbet hoşuma gidiyor demiyoda sanal ortam diyo densizAyy böyle görünce utandım yaa
Cidden gevezeymişim.Aslında sessiz sakin biriyimdir.Demek sanal ortam olunca coşmuşum....
ben bi oturuşta 1 litre işçiyorum kızzz sonra karnımdan langır landır ses geliyor:)su içmekten gına geldi daha 1,5 lt olmadı yeaa
ben bi oturuşta 1 litre işçiyorum kızzz sonra karnımdan langır landır ses geliyor:)
aynı sen :)
Daha ne isimler duyacagız bakalımsağolsun canım vakvakım liste konusunda şimşek gibi ne de olsa akademik hatun şimşek vak vak hahaha amma isim taktık kıza ....
Gecmis olsun canım. Küsme sakın, takımdaki herkesin mesaj sayısını cıkardım ben :) Böyle durumlarda haber verdiginizde sorun olmuyor zaten ama bahanesiz katılımı dusuk olanları da belirlememiz gerekiyor aradaev taşıyorum bana pazartesiye kadar müsade edin demiştim
hem bugün oğlum kucağımdayken caddede yuvarlandım sağlam bir kaza atlattım ben .
hemde kaçamak bilenem yapmıyorum ben küstüm gidiyom
Ben de desifre olmamak icin sessiz sessiz takip ediyorum.Anamm deşifre oldum
Ebrusum hepAyy böyle görünce utandım yaa
Cidden gevezeymişim.Aslında sessiz sakin biriyimdir.Demek sanal ortam olunca coşmuşum....
Çenemiz düşüyor işte diye dedim.sizle sohbet hoşuma gidiyor demiyoda sanal ortam diyo densiz
Katılıyorummm bitanemm
Kızma bitanem.Sen geveze halinle daha tatlısın.
iyiki sevmiyon eşinle nasıl tanıştığınızı kaynanın sana bakışlarını teyzenin aracı oluşunu marketinizi baskı altında itiraf ettin zattiiiiiiiiÇenemiz düşüyor işte diye dedim.
Normalde çok sırlıyımdır. Öyle kendimle ilgili konuşmayı sevmem.
açın anacım başka hesap aranızda bir ben mi akıllıyımDaha ne isimler duyacagız bakalım
Ben akademik hayatımda da veri analizi yaptıgım icin seviyorum sayıları, liste cıkarmayı falan :)
Gecmis olsun canım. Küsme sakın, takımdaki herkesin mesaj sayısını cıkardım ben :) Böyle durumlarda haber verdiginizde sorun olmuyor zaten ama bahanesiz katılımı dusuk olanları da belirlememiz gerekiyor arada
Ben de desifre olmamak icin sessiz sessiz takip ediyorum.nilsub gibi baska hesap acmak lazım ya da :)
Ebrusum hepnilsub yuzunden, yoksa sen geveze degilsin
Kızz diyomya burda farklı oluyom diyeeiyiki sevmiyon eşinle nasıl tanıştığınızı kaynanın sana bakışlarını teyzenin aracı oluşunu marketinizi baskı altında itiraf ettin zattiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?