- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.121
pazı sarmasına bayılırım afiyet olsun..:)İyi akşamlar kızlar.Bugünki menüm
@kollontai @morordeknilsub
Sabah: 1 dl tam tahıllı ekmek+2 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,nane ,maydonoz,dereotu
Öğlen:yarım kase çorba+2 çatal makarna+1 tabak salata
Ara:1 bardak sütten nescafe
Akşam:4 adet pazı sarma+1 kase salata+yarım kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor: yok koşturma var :)
Umarım yarın hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz kızlar bol eksili bi sabaha uyanmak dileğiyle iyi geceler
bu benmi oluyorum.....:)Yok yokkkk ruh eşini kankini bulmuşsun ondandır ondandır
gördüm inst.. nohut yemeğini afiyet olsun:)Merhaba hanımlar ;
Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden light kaşarlı tost
Ara ;
1 kivi
Akşam;
1 tabak etsiz nohut yemeği
Su: 2 lt
Spor: 20 dk iç bacak egzersizleri
45 dk yürüyüş. .
Herkese iyi geceler :)
evet kilolarıma nazar değmiştirHayırlı geceler canım oku kendine.. nazar filan olabilir. .
tam ne izni dicektim okudum hımmm nasıl olcak bakem ...evet canım listeden ayrılcam sadece ama buradayım, şu sıralar sürekli sabitim sanırım metabolizmam hala yeni düzene alışamadı, o süreçte kilo alırsam ya da veremezsem takımı zor durumda bırakmak istemiyorum
geçmiş olsun şekerim.....Bu arada Bahar alerjim başladı benim cok pis bişey kızlar iki ay kendime gelemiyorum
burnum gözüm kulağım üst solunum m yolu mahvolmuş durumda
Yarın taze tere alıpta yiyeyim bari İbrahim Saraçoğlu tere ii gelir diyordu gecen sene pek fayda etmediydi ama bakalım
hepsi bi günde ooluyor zatennn......Günayyyyydınnn kızlar regl döneminde hiç bir zaman kilo vermem alırım lennnnn okadar elma diyeti yaptım içimde hiçbirşey kalmadı boşşşş mideyle günlerce tuvaletlerden çıkmadım bu sabah bi tartıldım 72.400yalnız doğumumda bile bu kadar şiddetli regl olmadım bugün 5. Günmü neeee acayip birşey durmuyor çok şiddetli bide yalnız göbek tamamen uçmak üzere kaldı totoyu küçültmek sonrada sıkılaştıkmı bal kaymaklkk
sağol canım...:)İyi geceler cnm, uyu geçer inşallah bol bol dua oku biliyorsan inşirah suresi ni oku tatlım ya da internetten bul mutlaka oku insana ferahlık veriyor
günaydın arkadaşlar
@inatettimolacak canım nice mutlu yıllara
T tatlitambak canım sana da geçmiş olsun çocukların sonucu çıktı mı
allah daha iyi etsin canım:)Bide bu s
Evet canim kizimin kalbinde sorun yok cok şükür.
oglumunda kan degerleri düşüktü 6.9 lara inmisti. Elhamdülillah simdi 12 ye yükselmiş.
Ikiside cok iyiler.
spor yapmadan tartıl bacım spor yapınca şişmen olur artı çıkarsın tartılmadan spormu yapılırGünaydın kızlar, sonuçları çokk merak ediyorum kimler ne kadar verdi.Sporumu yapıp tartılıp ancak gelirim.
Afiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?