- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.101
O kahve burada da olsa da içsem... Ohh me güzel olurdu. Ahh. Şı komşularım yok mu onlar alıştırdı bana kahve içmeyiaa hadi bakalım sağol canım bugun daha yapmadım başım ağrımıştı uzanmıştım kalktım kahve yaptım onu içiyorum birazdan yaparım onuda :)
Geçmiş olsun canım bir şey olmadı değil mi? İyisinizdir umarım.ev taşıyorum bana pazartesiye kadar müsade edin demiştim
hem bugün oğlum kucağımdayken caddede yuvarlandım sağlam bir kaza atlattım ben .
hemde kaçamak bilenem yapmıyorum ben küstüm gidiyom
Yok yokkkk ruh eşini kankini bulmuşsun ondandır ondandırAyy böyle görünce utandım yaa
Cidden gevezeymişim.Aslında sessiz sakin biriyimdir.Demek sanal ortam olunca coşmuşum....
İnşallah canım ya çok istiyorum.. hele ki benim eski halimi görsen. İşte aynen böyleydim senelerce ama uyku hapları beni 90lı kilolara çıkardıoo evet uzun bir süreç ama -800 çok iyi bir rakam tatlım öyle öyle bi bakmışlı70 li rakamlara düşmüşsün bende 84 kilo başladım o yüzden bırakmak yok tatlım ben hiç inemem 70 li rakamlara zannediyordum ama bırakmayınca başarılıyor:)
:) valla beni motive ediyor açıkçası foto koycam bu ne çok koymuşum ne biçimdiyet yapıyor diyecekler diye azıcık azıcık yapmaya çalışıyorumdenizmineymis kendisi yapiyor ya, ben de aciyorum kizlar :) verecegim adresimi : fitelif_52 :)
Hayırlı geceler canım oku kendine.. nazar filan olabilir. .iyi geceler kızlar içimde bir sıkıntı var allah hayır etsin göğsüme taş oturdu sanki ...
neyse hepinize hayırlı geceler sabaha bol eksiler...
bari ben de yapayim da ben de daha bi motive olurum diye dusunuyorum :):) valla beni motive ediyor açıkçası foto koycam bu ne çok koymuşum ne biçimdiyet yapıyor diyecekler diye azıcık azıcık yapmaya çalışıyorumaçın derim :)
Kesinlikle öyle şimdiden bol şans :) :*bari ben de yapayim da ben de daha bi motive olurum diye dusunuyorum :)
aa izne mi ayriliyorsun***5. Takım 465. Etap***
kollontai (61,3///%0,0) izne ayrılmak istiyor
ebrusonmez (58,3//%)
d_mndc (78,3//%)
nilsub (74,5//%)
deryalimm07 (76//%)
tatlitambak (82,1//%)
savurgan (72,9//%)
denhizx (71,2//%)
melampusefe (74,2//%)
parkbyull (95,7//%)
denizmineymis(89//%)
Ay Isigim (66,5//%)
inatettimolacak (84,3//%)
minnakkelebekim (81//%)
5. takım ortalaması % 0.822
ayhan zeynep (100,8/) başlangıç tarihi: 19 nisan başlangıç kilosu: 104,6 hedef kilo: 78
blanche_ea (58,9
btlbetul (64,7
toplight 69,7
morordek
evet canım listeden ayrılcam sadece ama buradayım, şu sıralar sürekli sabitim sanırım metabolizmam hala yeni düzene alışamadı, o süreçte kilo alırsam ya da veremezsem takımı zor durumda bırakmak istemiyorumaa izne mi ayriliyorsun
İyi geceler cnm, uyu geçer inşallah bol bol dua oku biliyorsan inşirah suresi ni oku tatlım ya da internetten bul mutlaka oku insana ferahlık veriyoriyi geceler kızlar içimde bir sıkıntı var allah hayır etsin göğsüme taş oturdu sanki ...
neyse hepinize hayırlı geceler sabaha bol eksiler...
evet canım listeden ayrılcam sadece ama buradayım, şu sıralar sürekli sabitim sanırım metabolizmam hala yeni düzene alışamadı, o süreçte kilo alırsam ya da veremezsem takımı zor durumda bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?