Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tembel bunlar efendim tembel... takıma girene kadar bi performans bir performans sonra tırt....
Durrrr bekle bu haftaaaa bombeeeee geliyorum ahanda buraya yaziyorum ben ciddi ciddi regl doneminde veremiyorum defalarca test ettim 72.900den72.400 e dusmem bile mucize diyebilirim bu haftaaa tirtttt degil bombeeee gelicem sozzzzkupayida alicammm

tatlım ist a gittik annem için dr a ..
bugünden itibaren burdayım
annem şuan bastondan kurtuldu şükür.. ağrı devam ediyor ama akşamları eve gelebiliyorum artık
Gözünüz aydın canım.. Birazcık bile rahatlama insanı pozitif etkiliyor. Tez zamanda iyileşir inşallah annen

Ben kaçamak yapmadan 800 gr verebilmisim. Kacamak mi yapsam acaba

Durrrr bekle bu haftaaaa bombeeeee geliyorum ahanda buraya yaziyorum ben ciddi ciddi regl doneminde veremiyorum defalarca test ettim 72.900den72.400 e dusmem bile mucize diyebilirim bu haftaaa tirtttt degil bombeeee gelicem sozzzzkupayida alicammm
Iyi madem bu kadar gazdasin 200 zıplamak cok gelmez :)))
Maalesef ben sabitim.
Oruc değilsin di mi canim?

Sıkı yönetim ilk menü bildiren olarak ona patladı :)
Bulgur pilavına kestim. Aslında gaddarlık mı olmus, 100 mu deseydim ki :)

yani bir kaçamak yok bence fazla olmuş ama tek isyankar da benim yaz hocam bi 100 daha 300 zıplasın :)))

nasrettin hocanın fil hikayesi gibi....

Olsun kız üzülme baksana 500 gram gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…