- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.241
Sabah sabah 3 mil yapayım dedim de öldüm öldüm... Resmen saniyeleri saydım . 5 mil miii süpersin canımben de sabah kalkip spor yapacaktim, ay yok bu ara kolum kalkmiyor anlamadim ki; aksam leslie 5 mile yapacagim, bu ne boyle ya :)
Sıkı yönetim ilk menü bildiren olarak ona patladı :)bence menüsü gayet güzel niye 200 zıp bunlarda ali kıran başkesen oldu.... yakında buraya başkanlık sistemini de getirirler :))
Durrrr bekle bu haftaaaa bombeeeee geliyorum ahanda buraya yaziyorum ben ciddi ciddi regl doneminde veremiyorum defalarca test ettim 72.900den72.400 e dusmem bile mucize diyebilirim bu haftaaa tirtttt degil bombeeee gelicem sozzzzkupayida alicammmtembel bunlar efendim tembel... takıma girene kadar bi performans bir performans sonra tırt....
Gözünüz aydın canım.. Birazcık bile rahatlama insanı pozitif etkiliyor. Tez zamanda iyileşir inşallah annentatlım ist a gittik annem için dr a ..
bugünden itibaren burdayım
annem şuan bastondan kurtuldu şükür.. ağrı devam ediyor ama akşamları eve gelebiliyorum artık
Ben geldim hem de çokkkk mutlu geldim
Geçen haftaki kilo 74.200
Bu haftaki kilo 73.200
Fark 1
Yüzde 1,34
Evet ya, herkese birden rehavet çöktü bu hafta.
Takımın yarısı regl oldu, yarısı da saldı kendini duruma bak.
Bu ortalamayla seni bile listeye alasım geldi, malum yuzden 0,93 :)
Kızlarr derdim ki hep emzirmek hiç de zatıflatmıyor ille de diyet yamak lazım oysa gerçekten zayıflatıyormuş emzirmek. Bu hafta çokkk kaçamak yaptım hatta diyeti bırakmış kadar olmuştum da son 3 günde geri asıldım. Ve sonuç -1. Dikkat etsem daha da çok gidermiş.tekrardan iyi gaza geldim
Iyi madem bu kadar gazdasin 200 zıplamak cok gelmez :)))Durrrr bekle bu haftaaaa bombeeeee geliyorum ahanda buraya yaziyorum ben ciddi ciddi regl doneminde veremiyorum defalarca test ettim 72.900den72.400 e dusmem bile mucize diyebilirim bu haftaaa tirtttt degil bombeeee gelicem sozzzzkupayida alicammm
Oruc değilsin di mi canim?Maalesef ben sabitim.
Sıkı yönetim ilk menü bildiren olarak ona patladı :)
Bulgur pilavına kestim. Aslında gaddarlık mı olmus, 100 mu deseydim ki :)
yesinler gir listeye madembana bile muhtaç oldun dimi :))
Ben kaçamak yapmadan 800 gr verebilmisim. Kacamak mi yapsam acaba
3 gündür düzene soktum uykumu çok şükürr.oooo kimleri görüyorum birileri erken uyanmış bugun:) sağol tatlım çaya gellllll........ günaydın
Ahanda yakalamisss bulgur pilavini suracikda olu taklidi yapiyordumIyi madem bu kadar gazdasin 200 zıplamak cok gelmez :)))
Oruc değilsin di mi canim?
sende otur toto buyut olmadı adresimi veriyimde aldığın o pantolonları bana gönder ben giyerim 2 ay sonragaz verme git 4 milini yap :)
Olsun kız üzülme baksana 500 gram gitmiş.btlbetul (64,7/64,2/0,5)
oysaki ben 63,8 i görmüştüm bu hafta... ama iki gün üst üste görmeden söylemiyeyim dedim ama göremedim :) dün sadece lahana çorbası içtim oysaki çok umutluydum ama şişkinlik yaptı :)) evdeki hesap benii gene yarı yolda bıraktı...
64 beni çok sevdi canım yaaa yerim ben onu :)) biz ayrılamıcaz zanımca :)
Bak ornek alAhanda yakalamisss bulgur pilavini suracikda olu taklidi yapiyordumhemen zipliyorum hemen bitince haber veririm
Sen gene iyilerdensin canım :)
Menü de bildirdin zaten düzenli, bu şekilde aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?