- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.381
Hadi inşallah canım.Bu hafta biraz daha dikkat et.ben de haftaya tartilamayacagim ama sali sabahina 58.5 alti diliyorum :)
Kız hem üç aylardayız hem niyetliyim hemde bugun cuma sana dua edeyimm.amiin Allah ım kabul et şu kullarının duaasını :) nemalanayım dedim :)
Sağol ördeğimmmm. Çıtır Rakibemmm.@kollontai ben ana paylaşımda düzeltiyorum şimdi.
Diyet yapamasan da ( nede olsa annenin yanındasın) spora dikkat et tatlım.Aldım biraz ama olaya erken müdahale edip pazartesiden itibaren sıkı diyet günlerime geri dönüyorum
ben cuma falan anlamam küstüm hepinizeAma bugun cumaya ondan bu bereket organiğim.
Bu gidişle sen benden önce mezun olucan yaabeni bekle birlikte mezun olalım bari :)
Yaa o da olmuyor ki.. Açıp Leslie yapacak fırsat yok, arada bi zıplıyorum ama reglden dolayı abartamıyorum onu da... Ay pek perişanımDiyet yapamasan da ( nede olsa annenin yanındasın) spora dikkat et tatlım.
Tamm olurkep atma töreni yapıcam zaten mezun olursak bak :)))
Olur hayatım.Zaten özledim seninle kapışmayı.ebrusonmez bu hafta yarısalım mı kız gene eski günlerdeki gibi? :)
Ben de sahalara geri döneyim, üstümdeki ölü topragını bi atayım :)
Timam oleyOlur hayatım.Zaten özledim seninle kapışmayı.
Aaaa küsme amaben cuma falan anlamam küstüm hepinize
Yürüyüşü artırmaya çalış tatlım. Veya butun ev işlerini sen yap annene bişey bırakma.Yaa o da olmuyor ki.. Açıp Leslie yapacak fırsat yok, arada bi zıplıyorum ama reglden dolayı abartamıyorum onu da... Ay pek perişanım
Ben hep buradayım.Sen ne zamn dönersen o zamn başlarız.Timam oley
Ama pazartesiden itibaren, malum ben pazara kadar burdayım
ne utanç verici küstüğümü senden başka anlayan bilem yokAaaa küsme ama
Biz seni çok seviyoruzz.
Yürüyüşü artırmaya çalış tatlım. Veya butun ev işlerini sen yap annene bişey bırakma.
Dönünce telafi ederiz sen takma kafaya
Ayy utancını yesinlerr.Kız başka kimse aktif değil. Girdiklerinde görürlerne utanç verici küstüğümü senden başka anlayan bilem yok
ooo sen bana yetişirsin :))
ayy napalım gayet insani bir durum... içinde kalıp dert olacağına çıksın dışarı mert olsun demişler... bunu diyenler bu konudan mı bahsediyolardı bilmesem de :))
siz gaz maskenizi alın bence :)))
arkasından geçmediğin sürece problem yok....
Ay rakibem benim yerim seniAaaa küsme ama
Biz seni çok seviyoruzz.
Yürüyüşü artırmaya çalış tatlım. Veya butun ev işlerini sen yap annene bişey bırakma.
Dönünce telafi ederiz sen takma kafaya
Ne oldu gene hatun neye küstün ya :)ne utanç verici küstüğümü senden başka anlayan bilem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?