- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.401
ne utanç verici küstüğümü senden başka anlayan bilem yok
58 e geri dönmen için elimden geleni yapacağım rakibemAy rakibem benim yerim seni
Senle güzel kilo veriyordum yine verecegim
ehhh bende de hala umut var o zaman :)))
58 e geri dönmen için elimden geleni yapacağım rakibem
O bizimle küsmüşsana meydan okuduk aloooo
O bizimle küsmüş
evet 70 yaşında ama yanında kocası va farkındaysan sende umut varda koca bulll kocaaa.....ehhh bende de hala umut var o zaman :)))
evet 70 yaşında ama yanında kocası va farkındaysan sende umut varda koca bulll kocaaa.....
dimi ama ben sana küsmem ötekilere küstümbana küsülür mü yaaa insanın taş kalpli olması lazım siz hadi neyse de bana bana küsülür mü :)))
Kız sen 59 olsaydın bu kadar sevinmezdin demio artık şişko ördek... şişman ördek yavrısı :))) anası beslicek onu nihahahaaaa sen bile kurtaramıcan....
5 mi???5 çocuk yapçam.....
allah iyiliğini versinnnnbak küsmemiş laf sokuyo :))))
Ayyy gülmekten ölücektim yaaevet 70 yaşında ama yanında kocası va farkındaysan sende umut varda koca bulll kocaaa.....
72 yaşındaki kadın bu yaşta çocuk yaptıysa senin 5 ini birden yapman lazım5 çocuk yapçam.....
58 bana çok rakibem, 59da kalsam bana yeter :)58 e geri dönmen için elimden geleni yapacağım rakibem
Kına getireyim mio artık şişko ördek... şişman ördek yavrısı :))) anası beslicek onu nihahahaaaa sen bile kurtaramıcan....
Naptık kız biz sana, niye küsüyosun?dimi ama ben sana küsmem ötekilere küstüm
Her durumda Nilgün lafını söyler tabiibak küsmemiş laf sokuyo :))))
Bizim ne suçumuz var ya bananedimi ama ben sana küsmem ötekilere küstüm
Kız sen 59 olsaydın bu kadar sevinmezdin demi
Kıskanç kedi
bekledim bekledim kimse yok bi uzandım herkes bül bül olmuş bana mı gareziniz var diye küstüm58 bana çok rakibem, 59da kalsam bana yeter :)
Kına getireyim mi
Naptık kız biz sana, niye küsüyosun?
Ya senin kalkma saatin bana tersbekledim bekledim kimse yok bi uzandım herkes bül bül olmuş bana mı gareziniz var diye küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?