- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.421
5 mi???
Nasıl bakacaksın anacım. Ayy hepsi ayrı ağlayacak.
Şimdiden bol sabırlar diliyorum.
allah iyiliğini versinnnn
72 yaşındaki kadın bu yaşta çocuk yaptıysa senin 5 ini birden yapman lazım
58 bana çok rakibem, 59da kalsam bana yeter :)
Kına getireyim mi
Naptık kız biz sana, niye küsüyosun?
ne yapcan kız adama tohumunumu kurutcanhepsini emzircem emzirmek zayıflatıyomuş düşünsene 45 kg kalırım valla :))
sende onun tarafını tut hep....
adamı bi bulayım çekeceği var benden :)))
getir geti yakarım ben....
Kız hamilelikte alacağını neden düşünmüyorsun. 5 cocuktan sonra 80 olmazsan yat kalk şükrethepsini emzircem emzirmek zayıflatıyomuş düşünsene 45 kg kalırım valla :))
Şifa olsun.Eki Görüntüle 1832093
Evet akşam yemeğim uykudan kalktım yemek yemek istemedim yoğurdumuda dün mayalamıştım buz gibi yedim kızlar bana afiyet olsun.... Dükkanı kapattım :)
sağol canım zayıflatsın inşallah:)Şifa olsun.
Aç karnına daha da farkeder..btlbetul al biraz daha hevesin kursagında kalsın. Asagı katta yengemin tartısına cıktım az önce.
Maşallah kız almış sayılmazsın.btlbetul al biraz daha hevesin kursagında kalsın. Asagı katta yengemin tartısına cıktım az önce.
ne yapcan kız adama tohumunumu kurutcan
Kız hamilelikte alacağını neden düşünmüyorsun. 5 cocuktan sonra 80 olmazsan yat kalk şükret
Bide 45 bekliyor.
btlbetul al biraz daha hevesin kursagında kalsın. Asagı katta yengemin tartısına cıktım az önce.
Maşallah kız almış sayılmazsın.
Evet şu an midem dolu :)Aç karnına daha da farkeder..
Evet şu an midem dolu :)
Bazı kıskanç kedilere özellikle göstermek istedim rakibem
65 falan diyen organiklere de
pembe panter oldun başımızakızlar bu arada paylaşım alanına baktım da tüm takımlar parlak bi hafta gecırmemıs.. 2takım kaldı sadece sonuc vermeyen ama ben naptım gırdım onlara da baktım bızden ıyı degıller
bu hafta yuzdemız pek ıyı olmasa da 3.yüz yine sanırım
tartı bozuktur tartııııı.....btlbetul al biraz daha hevesin kursagında kalsın. Asagı katta yengemin tartısına cıktım az önce.
şimdi baktım daha paylaşıma eklenmemiş ama bizden çok düşük takımlarda canım var bu hafta herkes dökülmüş bahar fena çarptı galibaKızlar şimdi son durum ne? Kaçıncı olduk caza filan aldıkmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?