- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.441
Bu hafta neydi böyle hakikaten herkesinde başına bişey geldi.Dünya bişeyin çekimine filanmı girdi nolduşimdi baktım daha paylaşıma eklenmemiş ama bizden çok düşük takımlarda canım var bu hafta herkes dökülmüş bahar fena çarptı galiba
merkür geri geri gidiyo galibaBu hafta neydi böyle hakikaten herkesinde başına bişey geldi.Dünya bişeyin çekimine filanmı girdi noldu
Aaaa bayağı iyiymişiz o zmankızlar bu arada paylaşım alanına baktım da tüm takımlar parlak bi hafta gecırmemıs.. 2takım kaldı sadece sonuc vermeyen ama ben naptım gırdım onlara da baktım bızden ıyı degıller
bu hafta yuzdemız pek ıyı olmasa da 3.yüz yine sanırım
Organiğim avatarın çok anlamlımerkür geri geri gidiyo galiba
aaayy ne severdim küçükken de... dıtım dıtım dıtım dıtım dıtımmmm dıdıtımmmpembe panter oldun başımıza
Çabuk bitti açtım ama...kanal d yi açın istanbulda diyet şenliği varmış
Evet canım bencede:)Organiğim avatarın çok anlamlı
Evet müziğinin hastasıydım :)aaayy ne severdim küçükken de... dıtım dıtım dıtım dıtım dıtımmmm dıdıtımmm
İyi değilizde her takım kötü bu hafta ondan arada kaynadık:)Aaaa bayağı iyiymişiz o zman
Bende beklemyordum.
Teşekkür ederim canım :)pazı sarmasına bayılırım afiyet olsun..:)
bu benmi oluyorum.....:)
gördüm inst.. nohut yemeğini afiyet olsun:)
evet kilolarıma nazar değmiştir
Evet hanımlar sanırım ucuncuyuz ama gercekten bu iyi oldugumuz icin degil, diger takımlar da cok kotu oldugu icin. 0,3 altına nota alınıyor yani düsünün biz 0,486 yaptık bu hafta. O yuzden sıkı sekilde devam edin lutfen, bu ucunculuge sakın kanmayın :)
bende reglim salı günü oldum 5 günlük gecikmeyle yoksa bende kendimden 2 kiloya yakın kayıp bekliyordum katı besin yemedim desem yeridir kaç gündürEvet ya, herkese birden rehavet çöktü bu hafta.
Takımın yarısı regl oldu, yarısı da saldı kendini duruma bak.
Bu ortalamayla seni bile listeye alasım geldi, malum yuzden 0,93 :)
bende reglim salı günü oldum 5 günlük gecikmeyle yoksa bende kendimden 2 kiloya yakın kayıp bekliyordum katı besin yemedim desem yeridir kaç gündür
aklıma nedensse hababam sınıfı tatilde gelditabi herkesi takipteyim gruplara sessiz sessiz grip ajanlık yapıyorum kimseye söyleme ama aramızda kalsın tamam mı
Buda bi şans hakikatenEvet hanımlar sanırım ucuncuyuz ama gercekten bu iyi oldugumuz icin degil, diger takımlar da cok kotu oldugu icin. 0,3 altına nota alınıyor yani düsünün biz 0,486 yaptık bu hafta. O yuzden sıkı sekilde devam edin lutfen, bu ucunculuge sakın kanmayın :)
anam sen beni açken görsen beni bile yiceksinyerim ben o anlamlı avatarı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?