Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

deniz'e guveniyorum :)

sözde çalışmıyorum ama ahhh şu telefonu icat edeni bi bulursam.... bu gün iş çok ayyy hatta ben az çalışiyim şekerler mucckkk.... ayy yetişmicek kalbim sıkışiyy....
ay yetisir sakin ol, hadi isine don madem cidden; bitir aksama bol bol geyik yapariz burada :)

canim sen kacta uyaniyorsun yahu?
ben eken uyanirim derdim, sen masallah :)
Bir de senin menuleri de ben cok begeniyorum masallah spor da ayni sekilde. Sen nasil almistin kilo, ben senin hikayeni bilmiyorum, dogum mu? Bir de kac yasindaydin?
B blanche_ea boyum1,60 tatlım ben hayatımda hiç kilolu olmamıştım hep 52 56 arası biliyorum kendimi bakırköy kız meslek lilesi moda tasarım tekstil bölümü mezunuyum lise sonda staj yaptığım firmada işe başladım 5-6 sene kadar çalıştım annem de stiliststi merterde trikoda genlerimde varmış yani tekstil işim çok güzeldi senin gibi bağımsız yaşıyorken nere çaldı orda kaldı misali eşimle tanıştım bakırköyde hastanede tıbbı sekreter vesselam 26 yaşında evlendim eşimin ailesi balıkesirli buraya geldik ve burda yaşamaya başladık 2 sene sonra ben 61 kilo oldum evde oturmaktan bünye alışık değilki ne olcak
sonra kızıma hamile kaldım 71 kilo ile doğum yaptım doktorum bile çok iyi 10 kilo aldın dedi sonra tabi emziriyorum diye kiloları dert etmedim 3 sene sonra oğluma hamile kalmışım sürpriz oldu 71 kilo oldu hoppppppp.
81 kilo ile 2. doğumumu yaptım sonra yine emzirme dönemi şimdi oğlum 4 yaşında ve ben buraya gelmeden 84 kiloyu görmüştüm canım benim kilo mazim son 7-8 yıl yani.... yaşımda 33 canım:) birde hergün 05,30 uyanıyrım 06,00 yürüyüşe çıkarım hiç şaşmaz sonra eve gelip kahvaltı hazırlarım kızımı okula eşimi işe yollarım:)

Son düzenleme:
Gunaydinlar sabah sabah sayfalarca mesaj okudum ama takimin bu halini özlemişim cidden :))

Nescafe muhabbetine ben de yorum yapayim: bence de nescafe icmeyin zararli, onun yerine filtre kahve ve turk kahvesi icin. Bende de maalesef kahve bağımlılığı var o kadar seviyorum ki kahveyi abarttigim günler cok oluyor

pişman değilsen o kötüüüüü..... atla 200 ip bakalım
Kiz Y Yuppiyayye 'e zaten kollontai 500 yazmis, 200 de sen mi yazdin yoksa görmedin mi ustune yazdiysan cok fazla degil mi ya :)
Arazispor :)
Bana yetisiyosun bu arada 63'leri gormeler falan :) hadi bakalim cumaya guzel bi eksiyle gel:))

gördüm ama yazmış bulundum geri adım atmam ben karadenizliyim atlasın bugun işe neeee......

oo harikaymis, o zaman sen verirsin diye dusunuyorum ya. yine 55 falan olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…