Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlarrrr
Sabah
Kaşar peyniri
Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Hindi salamı 2 parçaçık çok ince
50 gr köfteyii küçük küçük köfte yaptım hem tabagım hemde gözüm doysun diyeprotein patlaması yaşamışım resmen
Bu mikemmel kahvaltıyı sabah 8 de yaptım ve 2 gibi açıkdım elma diyetimden kalan 1 elmamı yedim
5 de
1 bardak süt içtim
Izgara biftek yedim
2,5 litre su
45 dk veleybol oynadık kızlarlaaa arada kızım şortumu çekip insirmesine çok değil rağmen boZmadan devam ettim

şu güzel izmir gününde okulda kurstayım..
okula gelirken deniz kenarında yürüyüş yapan insanları gördüm nasıl imrendim bilemezsiniz..
Bende bayılıyorum sahil kenarında mis gibi havada sabahın ilk saatlerinde yürüyüş yapmayı kızken ve kızım yokken hergün düzenli yapardım şimdi kızım var yapamıyorum nasıl imreniyorum yapanları gördükçe acayip seviyorum ben yürümeyiii ahhhh ahhh kızım büyüsede onla yürüsemmmm

Yaaa kızlar şu an moralim bozuldu yaaa kollarımın altları kolumu sallarken sallanıyo yeni farkettim ağırlık filan çalışmaya başlayayım diyorumda nasıl ne kadar zamanda toparlanır yaaa üffff

Bence ip yerine pilates bandi al, ay ben de dun aldim decathlon'dan.
5 mega miles cok guzel calistiriyor her yeri valla, 1'er kg agirlik da alabilirsin.
Malesef kollar ozellikle kadinlarda direkt spor yapiyor mu gostergesi, kiloyla da alakasi yok yas ilerledikce yeterli spor yapmiyorsan sarkiyor.

Kiz sade turk kahvesi icsen ya onun yerine..yanina cok aci geliyosa azicik kuru meyve ekleyebilirsin

Ağırlıklarım varda canım plates bandı da olabilir.Bende gidim bugün decathlona gezim bi bakim bişeyler alim.2 haftada ne kadar toparlarım bakıcam artık çok sıkı tutmam lazım bu 2 hafta.tatile gitcem ya

Ağırlıklarım varda canım plates bandı da olabilir.Bende gidim bugün decathlona gezim bi bakim bişeyler alim.2 haftada ne kadar toparlarım bakıcam artık çok sıkı tutmam lazım bu 2 hafta.tatile gitcem ya
oo aynen ya 5 mega miles tavsiye ederim, baya eritiyor adami iyi bir beslenme duzeniyle.

Yaaa kızlar şu an moralim bozuldu yaaa kollarımın altları kolumu sallarken sallanıyo yeni farkettim ağırlık filan çalışmaya başlayayım diyorumda nasıl ne kadar zamanda toparlanır yaaa üffff
Canim ne yaptigindan cok ne kadar yaptigin onemli.duzen isi bu tamamen. Kendine bi program uygulayip 5-6hafta aksatmadan yaparsan biseycik kalmaz.sıkılaşmanin tek çözümü sabır gercekten..dumble da alabilirsin yada su siselerine kum doldurabilirsin.yada pilates lastiklerini de kullanabilirsin.amac direnc uygulayip kaslarin toparlanmasini saglamak.duvarda sinav da cekebilirsin yerde hemen yapamam diyosan..aklima gelenler bu kadar

Teşekkürler canım haklısın önemli olan sürekli ve düzenli yapmak.ne demişler azimle..... mermeri delermiş

Bu arada günaydın kizlaaarr herkese musmutlu haftasonlari..kacamak yapmayin sakin he..kendimi toparlamis hissediyorum ayrica bugun eski spor sistemime geri dönüyorum..bu hafta benle kapisacak olan var mi bakem
Nasılki senin eski spor düzenin? Anlatda ona göre karar verelim bakalım kapışmaya :)

Nasılki senin eski spor düzenin? Anlatda ona göre karar verelim bakalım kapışmaya :)
ben 5mile taraftarıyım bi süredir..reglı olmadan once sarmıstı benı baya. bı de sabahları erken kalkabılırsem yarım saatlık bı sıkılasma egzersızı yapıyodum bu hafta kapısalım dıyen olursa yakarım butun gemılerı

Sabahkarı çok zor kalkıyorum ben canım ama akşamları yaparım.Bende 1 mil önden ısınmak için yapıyodum arkadan diğer sporumu yapıyodum.Kapışalım bakalım ben varım önden ölçülerimizi alalım kilolarımız farklıysa yüzde hesap üzerinden gideriz olurmu?bakalım hangimiz daha inatçıyız

1saat 22dk benım yaptıgım canım..evet bıraz uzun ama yanıyor heryer jilianı denedım bıkac kere evet zor calıstırıyo her yerı ama o hanım ablayı gordukce tırsıyom ben..heryerlerı kas cok şişkin soğuyom bi onu gördükçe ben

Evet 5 mega miles cok iyi ama ben artik ay ne kadar kaldi gibilerinden hic bakmiyorum.
Leslie abla ne yaparsa yapiyorum sadece, geciyor hemen bitiyor.
Ben de bugun jillian yaparim belki.

Anaaammm 70,9 bildirmişsin dün benden zayıfsın ne güzel ben de inicem oralara ama neyse dün 84,3 bildirdim ben de böyle başlayalım cuma günü paylaşalım kozlarımızı bacım olar mı?? yüzde üzerinden yarışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…