Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oo aynen ya 5 mega miles tavsiye ederim, baya eritiyor adami iyi bir beslenme duzeniyle.

B blanche_ea sen tecrulis9n arkadasim bende birsey sormak istiyorum benim gobek cok hizli bir sekilde indigi icin balon gibi bu sabah bakdim dalgalanmalar olmusyuruyusle duzelcek gibi degilne yapsam acaba toparlanir

Olur tabiki canım :) bende 80 le başlamıştım inersin inersin benimde daha yolum var.Ben zaten o yüzden dedin yüzdeler üzerinden kapışalım diye.İnşallah ben 60 ları sende 70 leri.görürsün bu inat sayesinde

kız ben de 91le başladım allah affetsin en buyuk hedef öncelikle 60 ama tabi oraya ulaşmak için önce bi senin yanına kadar gelmem gerekiyor

kız ben de 91le başladım allah affetsin en buyuk hedef öncelikle 60 ama tabi oraya ulaşmak için önce bi senin yanına kadar gelmem gerekiyor
Valla ben geçen yıl 80 lerde gezerken bu kilo bile hayal ve uzak geliyordu şükür ulaştım.tabi daha vermem gereken var.Bende ufak ufak ilerledim ama önce 75 i görcem dedim görünce mutlu oldum 74 ken buraya başladım şükür 71 lerdeyim 3 kg daha gitmiş :) bigün bi bakıcam 65 seninde öyle olacak
Ama ben sakin ve istikrarlı davrandım canım şu ana kadar.bakalım bi bu 2 hafta tatil öncesi hızlandırılmış olacak

bir kerede paylaşınca zevki olmuyorki bu ne şimdi
btlbetul hepsını bırden görünce sevinsin dedim.. birini bırakıp ötekini savunsun bugünlerde yoğundu mutlu olsun yavrucak koca bul koca bul diye siz toplucana atarken iyiydi bi kere mutlu edelim bu mırnav arkideşi nolacak

bakma kızım sen ona bu ara boşladı bi yazılar atardı karnım ağrırdı gülmekten ama bu ara negatif martda geçti kocada yok ondan

şimdi okey miyiz bacım bak ona göre temizliğe ara verip spora geçicem..cuma günü yüzzdeler de kapışıyo muyuz şahit de alalım online olanlardan bi dene

B blanche_ea sen tecrulis9n arkadasim bende birsey sormak istiyorum benim gobek cok hizli bir sekilde indigi icin balon gibi bu sabah bakdim dalgalanmalar olmusyuruyusle duzelcek gibi degilne yapsam acaba toparlanir

canim bence leslie yap, o karni da fena calistiriyor. 5 mega miles'i tavsiye ederim.

cok hizlandirma bence, sonra tatilde geri geliyor kilolar, tatil oncesi diyetten usaninca. Bence sporu arttir sadece, beslenmen guzel zaten hiiic degistirme :) Bence tatile 67 gidersin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…