Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

beni bırakıp kendi halinde takıldıgın icin

Bende her mesajı tek tek okuyorum sadece geçen hafta fazla katılamadım o kadar.Yaaa kızmayın zaten üstümden tır geçmiş gibi ne bileyim eskisi kadar yoğun katılım hissetmedim herhalde ondan dedimdi
olecek eskisi gibi olecek

Kizlar ben de basyorum bugun paylasmaya

hedef 62 benim:)
senin dr ne dedi canım, birde aklıma gelmisken soyleyim, o agrılara iyi gelen tek bi agrı kesici var Doladamon, kodein icerdigi icin surekli kullanımı iyi degil ama ben o surecte agrım oldu mu gunde iki tane alıp yatıyodum .

yaa ben bi sene yaptım onun yanına yaklasamsdım daha, oyle kas yapmak kolay mı?

@blanche_ea sen tecrulis9n arkadasim bende birsey sormak istiyorum benim gobek cok hizli bir sekilde indigi icin balon gibi bu sabah bakdim dalgalanmalar olmusyuruyusle duzelcek gibi degilne yapsam acaba toparlanir
jillian yap canım kol karın bacak her yeri toplar 1 ayda

şimdi okey miyiz bacım bak ona göre temizliğe ara verip spora geçicem..cuma günü yüzzdeler de kapışıyo muyuz şahit de alalım online olanlardan bi dene
Kesinlikle tatlım hergün birbirimizle yarışcaz kilolar belli zaten cumadan ben şimdi dışardayım dönünce ölçülerimide alırım sende al cm bazında bakalım sıkılışma nasıl olacak.şahit istiyosan oda olsun bakalım birileri :)

sağol kız o kadar 63 gördüm hiç rayting alamadım yani :)) bir de kahve içiyom diye kızıyolar efkar kahvesi o :))

Canım resmen kalbimi okudun ben de aynrn spora asılmayı düşünüyorum zaten.birde 67 benimde aklımdaki rakamdı ayyy inşallah olur ,:)

yeni sistem

bundan sonra üst üste 3 gün menü paylaşmayan arkadaş bir uyarı alacak, 3 uyarı alan kişi 1 kınama alacak. toplamda 3 kınama alan katılım yetersizliğinden ve takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilecek.
uyarı ve kınamanın silinmesi için cuma bildiriminde %2 ve üzeri yapılması yeterli. 1 uyarı ya da varsa 1 kınama silinecek.
hayırlı uğurlu olsun.
bu sistemi bu pazartesi başlatıyoruz arkadaşlar.

Yaaa kızlar şu an moralim bozuldu yaaa kollarımın altları kolumu sallarken sallanıyo yeni farkettim ağırlık filan çalışmaya başlayayım diyorumda nasıl ne kadar zamanda toparlanır yaaa üffff

valla benim kollar nasıl diyim hulk kolu gibiydi inceldiler yeminle... bence leslie nin hareketleri toparladı....

ayyy yormasına yorsun gıkım çıkmıcak ama sıkıntıdan patlıyorum pöffffffff yani bitmiyo bitmiyo....

kedi ulaşamadıüı ciğere mındar dermiş...

sen de olmasan beni düşünen kimsecikler yok :))

Yahu ben de jillian yaptim yarim saat, anacim o ne ya; valla oldurdu beni. Ben bu yuksek nabiz sporlarini sevemedim gitti.

Bugun erkek arkimla yuruyus yapacagiz bir de, yeter bugunluk valla bana :)

erkek ark.. nabzını yükseltemiyo mu şekerim takviye mi lazım oluyo :)))

kendimi bile bırakıp kaçmak üzereyim yeminle....bu aralar biyle dünya üstüme üstüme geliyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…