- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.641
beni bırakıp kendi halinde takıldıgın icinhaydaaa onu topluyoz o dağalıyo....... sen niye küstün bacım....
bak bu güzel kardeşin sana güzel haber versin bu sabah 63,9 geldim
kapişşş
Allah ıma bin şükür ve ben kilo vermeme engel olan şey olarak içtiğim nescafeyi sobeledim..... bundan sonra günde 1 maksimum 2 ile sınırlandırcam......yani inşallah....
olecek eskisi gibi olecekBende her mesajı tek tek okuyorumsadece geçen hafta fazla katılamadım o kadar.Yaaa kızmayın zaten üstümden tır geçmiş gibi ne bileyim eskisi kadar yoğun katılım hissetmedim herhalde ondan dedimdi
senin dr ne dedi canım, birde aklıma gelmisken soyleyim, o agrılara iyi gelen tek bi agrı kesici var Doladamon, kodein icerdigi icin surekli kullanımı iyi degil ama ben o surecte agrım oldu mu gunde iki tane alıp yatıyodum .Kizlar ben de basyorum bugun paylasmaya
hedef 62 benim:)
yaa ben bi sene yaptım onun yanına yaklasamsdım daha, oyle kas yapmak kolay mı?1saat 22dk benım yaptıgım canım..evet bıraz uzun ama yanıyor heryerjilianı denedım bıkac kere evet zor calıstırıyo her yerı ama o hanım ablayı gordukce tırsıyom ben..heryerlerı kas cok şişkin soğuyom bi onu gördükçe ben
jillian yap canım kol karın bacak her yeri toplar 1 ayda@blanche_ea sen tecrulis9n arkadasim bende birsey sormak istiyorum benim gobek cok hizli bir sekilde indigi icin balon gibi bu sabah bakdim dalgalanmalar olmusyuruyusle duzelcek gibi degil ne yapsam acaba toparlanir
jilliana laf yoookYahu ben de jillian yaptim yarim saat, anacim o ne ya; valla oldurdu beni. Ben bu yuksek nabiz sporlarini sevemedim gitti.
Bugun erkek arkimla yuruyus yapacagiz bir de, yeter bugunluk valla bana :)
Kesinlikle tatlım hergün birbirimizle yarışcazşimdi okey miyiz bacım bak ona göre temizliğe ara verip spora geçicem..cuma günü yüzzdeler de kapışıyo muyuzşahit de alalım online olanlardan bi dene
Gunaydinlar sabah sabah sayfalarca mesaj okudum ama takimin bu halini özlemişim cidden :))
Nescafe muhabbetine ben de yorum yapayim: bence de nescafe icmeyin zararli, onun yerine filtre kahve ve turk kahvesi icin. Bende de maalesef kahve bağımlılığı var o kadar seviyorum ki kahveyi abarttigim günler cok oluyor
Kiz Y Yuppiyayye 'e zaten kollontai 500 yazmis, 200 de sen mi yazdin yoksa görmedin miustune yazdiysan cok fazla degil mi ya :)
Arazispor :)
Bana yetisiyosun bu arada 63'leri gormeler falan :) hadi bakalim cumaya guzel bi eksiyle gel:))
Canım resmen kalbimi okuduncanim bence leslie yap, o karni da fena calistiriyor. 5 mega miles'i tavsiye ederim.
cok hizlandirma bence, sonra tatilde geri geliyor kilolar, tatil oncesi diyetten usaninca. Bence sporu arttir sadece, beslenmen guzel zaten hiiic degistirme :) Bence tatile 67 gidersin ya
ben lisedyken hep 48 49 kiloydum sonra 22 yaşında geince 52 55 arası oldum hep inceydim sonra çok saldım demekki kendimi:)
Yaaa kızlar şu an moralim bozuldu yaaakollarımın altları kolumu sallarken sallanıyo yeni farkettim ağırlık filan çalışmaya başlayayım diyorumda nasıl ne kadar zamanda toparlanır yaaa üffff
Kiz sade turk kahvesi icsen ya onun yerine..yanina cok aci geliyosa azicik kuru meyve ekleyebilirsin
Bu 5 mega miles 1 saat 15 dk mi peki hanimlar? Ben cok uzun spordan sıkılıyorum. Jillian o yuzden super geliyor yarim saatte gebersen de bitiyor :))) ama cok övmüşsünüz 5 mega miles'i denesem mi dedim ama uzunsa kesin sıkılırım
1saat 22dk benım yaptıgım canım..evet bıraz uzun ama yanıyor heryerjilianı denedım bıkac kere evet zor calıstırıyo her yerı ama o hanım ablayı gordukce tırsıyom ben..heryerlerı kas cok şişkin soğuyom bi onu gördükçe ben
btlbetul hepsını bırden görünce sevinsin dedim.. birini bırakıp ötekini savunsun bugünlerde yoğundu mutlu olsun yavrucak koca bul koca bul diye siz toplucana atarken iyiydi bi kere mutlu edelim bu mırnav arkideşi nolacak
Yahu ben de jillian yaptim yarim saat, anacim o ne ya; valla oldurdu beni. Ben bu yuksek nabiz sporlarini sevemedim gitti.
Bugun erkek arkimla yuruyus yapacagiz bir de, yeter bugunluk valla bana :)
beni bırakıp kendi halinde takıldıgın icin
olecek eskisi gibi olecek
senin dr ne dedi canım, birde aklıma gelmisken soyleyim, o agrılara iyi gelen tek bi agrı kesici var Doladamon, kodein icerdigi icin surekli kullanımı iyi degil ama ben o surecte agrım oldu mu gunde iki tane alıp yatıyodum .
yaa ben bi sene yaptım onun yanına yaklasamsdım daha, oyle kas yapmak kolay mı?
jillian yap canım kol karın bacak her yeri toplar 1 ayda
enişteyi fena kazıklamışın adam çıtır almış sonra elind epatlamış :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?