- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.281
Afiyet olsun canım. Hiç denemediğim bi yemek ama burada çok duydum.Denesem mi acaba@blanche_ea bugun musakka varmıs yemekhanede, koş gel :))
Tabi Ürdün'de cok daha güzel yemekler yiyor olabilirsin ama musakkayı gorunce aklıma sen geldin
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?Evet canım gece böbrek sancım tuttu o yüzden uyuyamadım...
Ben de bugün kendime onu dedim ve şu iki gün kaçamak ne yok. Yasakladım kendime.inşallah sözümü tutarımEvet kızlar cumaya az kaldı asılın:)
Sağol tatlım işte alınması lazım ama tırstığım için ameliyat olamıyorum:)Çok geçmiş olsun organiğimmm. Şimdi nasılsın.??
Bende şimdi bir bardak tarçınlı sut içicem:)Ben de bugün kendime onu dedim ve şu iki gün kaçamak ne yok. Yasakladım kendime.inşallah sözümü tutarım
Şu çektiğin ağrılar daha zor değil mi canım. Tekrar tekrar öekiyoraun bu ağrıları. Ameliyat sonrası acı çekeceksin ama tekrar yaşamayacaksın o sancıyı.Sağol tatlım işte alınması lazım ama tırstığım için ameliyat olamıyorum:)
günaydın canım..
Günaydın arkadaşlar.Bugün uzun süredir giyemediğim bir pantolonomu denedim sabah veeee bingo cuk oturdu :) ilk aldığımda bile giyememiştim sıkmıştı.btlbetul bak ben bir pantolona girdim 36 beden değil 40 beden ama bu bile sevindirdi beni yahuuu :) evet uzun süredir uğraşıyorum, yavaş yavaş gidiyor ama böyle sonuçlar görünce herşeye değiyor kızlar.Daha bu pantolonun belimden düştüğü günleri görücem inşallah :) Tam ne zaman kurtulcam kalan kilomdan derken güzel bi motivasyon oldu benim için.Onlardan nasıl kurtulduysam kalandan da kurtulcam dedim :)
gecmis olsun canımEvet canım gece böbrek sancım tuttu o yüzden uyuyamadım...
ay sağolasın rakibecim iyi geldi bana da regli 2 hafta canıma okumuştu güzel oldu bu mini yarışımızevet sağlam rakibe seçmişim kendimekıran kırana bir mücadele
Hayırlı yolculuklar tatlım annecine selamlarımızı ilet özledik valla :)gunaydın kızlar nasılsınız? ben bugun yolcuyum annemin yanına gidiyorum datcaya bi hafta orada olucam
tamam canım iletitim mutlaka sagolasın :)Hayırlı yolculuklar tatlım annecine selamlarımızı ilet özledik valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?