- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.321
Duruma göre bakarız o zamnAkşama eve erken gidebilirsek olur rakibem. Bizim aniden bi şey cıkıyor aksam gec de gidebiliyoruz cunku :)
Evet severim.Kolaysa bu akşam için yapayım.Dene dene cok güzel bi yemek bence :) Patlıcan seviyorsan seversin bence.
Evet yaa harika bizde takımcanak bayıldık oraya :)))neee Datçamı :) çok severim datçayı ne güzel yer yaaa.Keyfini çıkar iyi yolculuklar
Cumaya azıcık kaldı :)) dayan
Sağol canım :)Hadi yaa
Ayy çok geçmiş olsun.
Nazar mı değdi sanaBen bu hafta umutsuzum ya.
Amelyat olda kurtul bu sancılardanAy kızlar vücudumun heryeri bakla gibi çıktı kaşınıyor nasıl annemde böyle olmuştu böbreklerden yarına doktordan randevu aldım bakalım ne olacak....
Yaaa ben aksam sapittim yine rakibem, fast food yedimmorordek canım az önce tartıldım 57.9 çok şükür artıda değilim.
Şimdide yemeğimi yiyeceğim. Umarım abartmam.
aaa geçmiş olsun tatlımAy kızlar vücudumun heryeri bakla gibi çıktı kaşınıyor nasıl annemde böyle olmuştu böbreklerden yarına doktordan randevu aldım bakalım ne olacak....
bahar rehaveti var hepimizin üstünde sanırımYaaa ben aksam sapittim yine rakibem, fast food yedim
Nazar mı değdi sana
Çok iyi gidiyordun aslında
Aaaa bu olmamış bakk.Kendine atlama cezası ver bakalım.Yaaa ben aksam sapittim yine rakibem, fast food yedim
Çok iyi detox olmuşkızlar bugünü atlattım corbayla..
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 kk peynir
2 siyah zeytin
1 fincan şekersiz çay
3 çeri domates
1 dl kızarmış kepek ekmeği
ara sade Türk kahvesi
öğlen ve akşam mercimek çorbası toplam 3 kase içtim .. bugün az gıda aldım farkındayım ama inanın dünkü yediklerim hala bünyemde ve acıkmadım hiç
su 3 lt
spor 3+2 mil
Kız yeme yemeAnnemin yanına geldim iki gün kaçamak yaptım hemen artiyi gördüm tartida. Cok kolay kilo alıyorum bu da moralimi bozuyor.
Canım bende yapmakta çok zorlanıyorum.Hatta 3-4 seferi geçemedim. Ama yapabilirsen yapmaya çalış çünkü çok fazla kalori yaktırıyor.Şimdi jillian yapayım dedim ama 16 dakika ancak dayandım nasıl hareketliymiş öyle.felaket terletiyor. Yapan arkadaşlarım nasıl dayandınız ilk gün? Zamanla alışılacak bir şey mi? Yoksa şimdiden bırakayım mı? Şınav kısmını hiç yapamadım
Pek keyifsizim ben yaa...Kızlar bu ne yaa haftasonu sessizliği hakim buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?