- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.341
Kız yeme yeme
Annene uyma kuzumm
Canım bende yapmakta çok zorlanıyorum.Hatta 3-4 seferi geçemedim. Ama yapabilirsen yapmaya çalış çünkü çok fazla kalori yaktırıyor.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Yarın resmi tatil değil mi?Ay kızlar vücudumun heryeri bakla gibi çıktı kaşınıyor nasıl annemde böyle olmuştu böbreklerden yarına doktordan randevu aldım bakalım ne olacak....
Ağrıların devam mı ediyor kızPek keyifsizim ben yaa...
Benimde öyle o yuzden seni gayet iyi anlıyorum.Yok artık uymuyorum zaten :)) ama en ufak kacamak da arti mi görülür hemen yaa.. Nasıl bir bünye bu anlamadım
Aaa bizi bırakmıyorsun değil mi??kollontai tatlım bu hafta benide sağlık iznine ayırır mısın canım yarın doktora gidicem eğer taşı kırmaya başlayalım derse pazartesi salı başlıcam hafta sonu badanacı gelirse evimi temizliyip yerleştirip tedavime başlıcam iyice rahatsız olmaya başladım takımın işleri aksamasın başka kaptan yardımcısı seç istersen tatlım kendine....
o zaman devam edeyim yarım yamalak da olsa . En azından kaçamakların kalorisini yakarımKız yeme yeme
Annene uyma kuzumm
Canım bende yapmakta çok zorlanıyorum.Hatta 3-4 seferi geçemedim. Ama yapabilirsen yapmaya çalış çünkü çok fazla kalori yaktırıyor.
Tedavi olmayı düşünmeye başladığına göre bugün çok kötüydün. Tez zamanda atlatırsın inşallah canım.kollontai tatlım bu hafta benide sağlık iznine ayırır mısın canım yarın doktora gidicem eğer taşı kırmaya başlayalım derse pazartesi salı başlıcam hafta sonu badanacı gelirse evimi temizliyip yerleştirip tedavime başlıcam iyice rahatsız olmaya başladım takımın işleri aksamasın başka kaptan yardımcısı seç istersen tatlım kendine....
Nilsub bizi bırakamazzz diyet yapamasa da burada olur( inşallah) diye düşünüyorum.Aaa bizi bırakmıyorsun değil mi??
Ayyy nebileyim korktum birdenNilsub bizi bırakamazzz diyet yapamasa da burada olur( inşallah) diye düşünüyorum.
Ben zaten mezun oldugumdan beri o rehavetteyim, bu hafta sıkı tutayım dedim onu bile beceremedimbahar rehaveti var hepimizin üstünde sanırım
Yaaaa ama!!!Annemin yanına geldim iki gün kaçamak yaptım hemen artiyi gördüm tartida. Cok kolay kilo alıyorum bu da moralimi bozuyor.
Canım ben de ilk zamanlarda zorlanıyordum ve benim de en zorlandıgım kısım şınavdı. Ben zaten kendimi bildim bileli şınav cekemem. Ama kesinlikle zamanla kondisyonun artıyor, bence yapabildigin kadar devam et. 15 dakika bile olsaŞimdi jillian yapayım dedim ama 16 dakika ancak dayandım nasıl hareketliymiş öyle.felaket terletiyor. Yapan arkadaşlarım nasıl dayandınız ilk gün? Zamanla alışılacak bir şey mi? Yoksa şimdiden bırakayım mı? Şınav kısmını hiç yapamadım
8 katı asansorsuz cıktım. En az 300 de zıplama yapacagım. Bugun spor da yapmadımAaaa bu olmamış bakk.Kendine atlama cezası ver bakalım.
Masallah rakibem, menun gayet guzel. Sen bana bakma tam gaz devam
Aaaa noldu organigim yaa bırakma bizikollontai tatlım bu hafta benide sağlık iznine ayırır mısın canım yarın doktora gidicem eğer taşı kırmaya başlayalım derse pazartesi salı başlıcam hafta sonu badanacı gelirse evimi temizliyip yerleştirip tedavime başlıcam iyice rahatsız olmaya başladım takımın işleri aksamasın başka kaptan yardımcısı seç istersen tatlım kendine....
Hakikaten yaaa biçok kişi hiç.uğramıyor galiba 3_5 kişinin üstünden de katılım yeterli olmuyoHanımlar nerdesiniz?! Cumaya iki gun kaldı, yarın da tatil zaten lütfen sıkı tutalım. Herkeste bir bahar rehaveti var, menu yazmayanlar mı ararsın, gunluk mesaj sayısını doldurmayanlar mı?! Lütfen hanımlar, oncelikle kendiniz icin kilo vermek istediginizi unutmayın. Bıraktıgınız an verdiklerinizi hemen geri alırsınız. Yaza güzel ve fit mi girmek istiyorsunuz yoksa kilolu mu?! Lütfen silkelenin ve kendinize gelin!
Sporun da olsa cok iyi olacakmıs canım :) Yarın dengelemeye calıs lütfen, malum persembeMerhaba herkese
Bugünümü paylaşayım
Sabah:1 dl tb ekmek+1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+6_7 adet zeytin+domates,salatalık
Öğlen:1 kase çorba+yarım tabak kadar kuru fasulye+yarım kase cacık
Ara:5_6 antep fıstığı+az şekerli türk kahvesi
Akşam:1 adet karnıyarık+1 kase yoğurt+1 dilim karpuz
Su:3 lt üstü
Kızlar bugün spor yapamadım.ip bile atlayamadım çünkü tüm eklemlerim ağrıyor :) yarın cezamı atlarım artık.iyi geceler herkese
Cok iyi canımkollontai morordek nilsub
Bugünkü menüm
Spordan önce 2 kuru kayısı
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış tost 1 haşlanmış yumurta domates çeyrek dilim kepek ekmek
Öğle 4 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği 2 kaşım yoğurt
Ara domates
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil mercimek 3 yemek kaşığı barbunya salatası,salata yoğurt
Spor leslie 3 mil jillian 16 dakika 500 bel ünceltme hareketi(öne arkaya dönme ve dumble ile yana eğilme ) 100 ip atlama
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?