- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.581
Evet duygu ağrı olunca ilaç içiyordum ama 3-4 gündür vücudum bakla gibi alerji oldu böbreklerdenmiş o yüzden dayanamadım artık ama bugün ilaçların çok faydası oldu en azından kaşıntısı durdu çok geçmeden dönerim inşallah listeyeayy canımm çokk geçmiş olsun .. hayırlısıyla atlat şu böbrek taşı sorununu
Pazartesi tam gaz devam o zamn. Kolay gelsin.Canim benim yatılı misafir var. Şimdi tekrar gezmeye çıktı. Bende hemen size baktım. Yarın ve pazar daha yoğun geçecek. Pazartesi normale dönerim.
Vay vay ebruya bak sen yakışırKızlar az önce belimi ölçtüm 64 cm
Maşallah canım.Eski düzenine dönmüşsün.neyse ben menümü yazıyım unutmadan
kollontai , morordek , @blanche_ea , nilsub
dün ki menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 siyah zeytin
1 kk peynir
1 bardak şekersiz süt
ara 3 kayısı 4 kiraz
öğlen ve akşamda 1 kase çorba yarım tabak salata
su 3 lt
spor 3 mil
bugün ki menüm
kahvaltı
1kk peynir
1 dl kepek ekmeği
2 çeri domates
1 çerleston biber
1 fincan şekersiz çay
ara 2 ceviz
öğlen
3 yk türlü (kabak , fasulye , bamya )
3 yk yoğurt
akşam
1 kase çorba
1 tabak salata (4 yk )
su 2,5 lt
spor 3 mil , 25 squat+ 50 sağ 50 sol bacak +30 sol kol 30 sağ kol hareketi
inşallah canım.. ilaçların iyi gelmesine de sevindim ..Evet duygu ağrı olunca ilaç içiyordum ama 3-4 gündür vücudum bakla gibi alerji oldu böbreklerdenmiş o yüzden dayanamadım artık ama bugün ilaçların çok faydası oldu en azından kaşıntısı durdu çok geçmeden dönerim inşallah listeye
Herşey üst üste geldi Cnm haftaya rahatlıcam inşallah hep akılımdaydı takımım sizler ama girmeye vaktim fırsatım olmadı maalesefMerak ettim canım seni. Iyisindir inşallah
süpersin tatlım tebriklerKızlar az önce belimi ölçtüm 64 cm
Sağol tatlişimmmVay vay ebruya bak sen yakışır
Bu hafta daha iyi olur inşallahHerşey üst üste geldi Cnm haftaya rahatlıcam inşallah hep akılımdaydı takımım sizler ama girmeye vaktim fırsatım olmadı maalesef
Çok sağol canım. Darısı size inşallahsüpersin tatlım tebrikler
İnşallah Cnm. Bu arada süpersin tebriklerBu hafta daha iyi olur inşallah
Herşey üst üste geldi Cnm haftaya rahatlıcam inşallah hep akılımdaydı takımım sizler ama girmeye vaktim fırsatım olmadı maalesef
Maalesef toplumumuzda böyle saçma sapan konuşan başarıyı takdir etmeyip karşısındakini yeren motivasyonu düşüren insan çok fazla. Bence takılma sen ona. Çekememiştir seni kıskanmıştır bencrSorma sinir oldum kadın beni 3 aydır görmüyordu .. Görünce baya kilo vermissin dedi sonra durdu aradan 5 dk falan geçti konu değişti falan milletin içinde bana dondu ayy bende rejim yapicam duygu bile verdiyse ben hayli hayli veririm dedi .. Belim senin gibi incelir kesin seninki inceldiykten sonra dedi.. Hic birşey demedim annenin misafiri diye ama giderken gene ayni muhabbeti yaptı bende dayanamadım.. '' kilo verirsiniz ama belinizin o kadar incelcegini sanmam 7 çocuk dogurmussunuz bide menopoza girmissiniz 60 cm e inmez beliniz ama incelir'' dedim... Ya tamam duygu bende kilo vericem kızım senin yaptığın gibi yapicam dese bozulmam ama ne demek duygu bile verdiyse ben hayli hayli veririm .. İnsanlar konuşurken ağızlarından çıkanı tartmiyor ya sinir oluyorum..
Kızlar az önce belimi ölçtüm 64 cm
Daha sonuc listelerini hazırlamamıslar ama bizden yuksek cok fazla takım var. Sonlarda oluruz muhtemelen. Neyse ki nota almadıkKızlar kaçıncı olmuşuz bilginiz var mı?. Geçmişi okudum ama bulamadım sıralamamızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?