- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.601
Bu hafta böyle olacağı az çok belliydi canım inşallah diğer haftalar böyle olmaz.silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyorDaha sonuc listelerini hazırlamamıslar ama bizden yuksek cok fazla takım var. Sonlarda oluruz muhtemelen. Neyse ki nota almadık
Ben bahane kabul etmem ama,hergun giri yazican menunu kacamak da yapmican suyunu sporunu da ihmal etmicen ki cekismenin bi zevki olsun dimi tatlimBu hafta benimle yarissana :) söz veriyorum sana layik bir rakip oliciimm
Ben bahane kabul etmem ama,hergun giri yazican menunu kacamak da yapmican suyunu sporunu da ihmal etmicen ki cekismenin bi zevki olsun dimi tatlim
Günaydın canım yok ben ameliyat istemediğim için kırdırıcam korkuyorum ameliyattan..doktora kalsa 1kerede alalım diyo hayırlısı bakalım..nilsub doktor ameliyata gerek görmedi galiba canım. Kırdıracaksan taşı ameliyata oranla daha eahat bir süreç geçirirsin . En azından oğlum kızım ne yaptı diye gözün arkada kalmaz.
Teşekkürler sizlerinde kandili mübarek olsun :)
Aslında düşününce ameliyatla tek seferde alıp kurtulman daha mantıklı.Kıracak sonra onları dökmek ızdırabı var o daha uzun sürece yayılacak zor bişey gibi .Ama senin yerinde olsam bende ameliyatı değil kırdırmayo tercih ederdim çünkü bende anestezi almış biri olarak anesteziden korkuyorumGünaydın canım yok ben ameliyat istemediğim için kırdırıcam korkuyorum ameliyattan..doktora kalsa 1kerede alalım diyo hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?