Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kizlar tebrik edenlere tesekkurler topluca telden giriyorum bugunu yogun gecirdik.menuyu de yazayim
kollontai morordek nilsub
Sabah
Dukan krepcik
Az peynir 2dl salam
Domates salatalik
Cay

Ogle
1kase yogurt corbasi
Firin kofte ve sebze
Havuclu yogurtlu salata

Ara
1fincan dibek kahvesi

Aksam
100gr doner ama cok kotuydu bi daha da tobe orda yemeye bitiremedim bile
1bardak ayran

Su : 3lt
Spor:Sahilde 1saat yuruyus

İyi akşamlar kızlar
Şükür nota almamışız bari.Bende menümü paylaşayım
kollontai morordek nilsub
Sabah:1 dl köy ekmeği+yumurta+1 kk peynir+5 zeytin

Öğlen:yarım kase çorba+80 gr kadar tavuk+salata+1 küçük kase yoğurt

Akşam:3 köfte ,patlıcan,domates +1 bardak ayran+ 1/4 porsiyon künefe

Su:3 lt üstü
Spor:1 mile leslie+ slim in 6 start it up

Ben bahane kabul etmem ama,hergun giri yazican menunu kacamak da yapmican suyunu sporunu da ihmal etmicen ki cekismenin bi zevki olsun dimi tatlim

Pilavdan donenin kaşığı kirilsin diyeceğim ama pilav yasak benim için kabul, no kacamak yes su yes spor :))) ee başlayalım yarından itibaren o zaman?

nilsub doktor ameliyata gerek görmedi galiba canım. Kırdıracaksan taşı ameliyata oranla daha eahat bir süreç geçirirsin . En azından oğlum kızım ne yaptı diye gözün arkada kalmaz.
Günaydın canım yok ben ameliyat istemediğim için kırdırıcam korkuyorum ameliyattan..doktora kalsa 1kerede alalım diyo hayırlısı bakalım..

Günaydın kızlar canlar...
ben de çok şükür.misafirim başka arkadaşına kahvaltıya gitti. Bende sağlıklı kahvaltısı yapacağım şimdi. Toparlanma zamanı. Menü için de yazmaya başlayacağım bugün.

Geç yattım ama iyi uyumuş hergün 7 de kalkan çocuklar büyük 9 da uyandı Ayy şok sevindim

Günaydın canım yok ben ameliyat istemediğim için kırdırıcam korkuyorum ameliyattan..doktora kalsa 1kerede alalım diyo hayırlısı bakalım..
Aslında düşününce ameliyatla tek seferde alıp kurtulman daha mantıklı.Kıracak sonra onları dökmek ızdırabı var o daha uzun sürece yayılacak zor bişey gibi .Ama senin yerinde olsam bende ameliyatı değil kırdırmayo tercih ederdim çünkü bende anestezi almış biri olarak anesteziden korkuyorum senle konuşmuştuk dhaa önce seninde korkun oydu.Valla bende bi daha anestezi almamak için elimden geleni yaparım

Bugünkü menu planim
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, yarım salatalık, yarım domates, 2 dilim ekmek, 3 şekersiz açık çay
Ara: sade Türk kahvesi
Oglen: haşlanmış tavuk göğüs, salata, ayran
Ara: sade Türk Kahvesi
Aksam: 1 çorba kasesi dolusu taze fasulye yemeği, 1 kase yoğurt

2,5 litre su, 2 mil Leslie, yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…