- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.621
Günaydın kızlar canlar...
ben de çok şükür.misafirim başka arkadaşına kahvaltıya gitti. Bende sağlıklı kahvaltısı yapacağım şimdi. Toparlanma zamanı. Menü için de yazmaya başlayacağım bugün.
Geç yattım ama iyi uyumuş hergün 7 de kalkan çocuklar büyük 9 da uyandı Ayy şok sevindim
Günaydın kızlarr .bugün ne güzel uyumuşum yaaa bayadır böyle uyumuyordum :) kahvaltımıda yaptım ohhh miss Herkesin Beraat kandili mübarek olsun bu arada.
Ayyy kıyamam sen uyuyamadınmı yoksa.Ama seninde yakışıklın var bak bende yok ondan.Yaaa canım yoldaşlarım arkadaşlarım bana nispet mi yapıyorsunuz
Tatlımben pek iyi bir örnek değilim.Hep verdim aldım. 66 ile başladım diyete şimdi 57.9 um çok şükür. Altı aydır buradayım amaTebrik ederim canım. Kaçtan vr kaç ayda düşmüştün şimdiki kilona? Maşallah diyeyim ben de bir ölçeyim dedim de mezroyu hemen kaldırdım . Kaç çıktığını demeyim en iyisi
Teşekkür ederim hayatım.Darısı sizde inşallahİnşallah Cnm. Bu arada süpersin tebrikler
Evet ne zamn katılım yetersiz olsa o hafta listeler bayağıkötü oluyor.Ne kadar katılım o kadar motivasyon demekBu hafta böyle olacağı az çok belliydi canım inşallah diğer haftalar böyle olmaz.silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor
Rakibem bugun nasılsın.Kaçamak yapmıyorsun değil mi???Daha sonuc listelerini hazırlamamıslar ama bizden yuksek cok fazla takım var. Sonlarda oluruz muhtemelen. Neyse ki nota almadık
Yaaa canım yoldaşlarım arkadaşlarım bana nispet mi yapıyorsunuz
Rakibem bugun evdeyim ve sanırım gene kötü beslendimRakibem bugun nasılsın.Kaçamak yapmıyorsun değil mi???
Çok iyi ama su ve sporunu yazmamışsın.
canım acaba 2 gün protein ağırlıklı mı gitsen.Rakibem bugun evdeyim ve sanırım gene kötü beslendim
Sabah tartıldım tam 60 geldim
Minik yaramaz nasıl??Kiz durmuyordu aceleyle yazdim ya unutmuşum. Sen söyleyince farkettim :)
Ne güzel canım.Uyabiliyorsun planlanan menüneHala menüme sadigim. Bozmadan devam. Planımı sabahtan yaparsam sorun olmuyor, yoksa atistirayim derken aksama kadar tıkınıp duruyorum...
Minik yaramaz nasıl??
Piknikte kacamak var mı sen onu söyleKızlar nasılsınız, neler yaptınız bugün? Biz yine piknikteydik ve bol bol eğlendik. Sonra eve geldik arkadaşlarla kahve sohbet ne derken bu saat oldu.çabuk ve güzel geçti günümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?