Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun Cnm , herşeyin başı sağlık gerçekten , en büyük nimet sağlıklı olmak

ebrusonmez (58,1/57,9/0,2/%0,34)
d_mndc (77,9/77,4/0,5/%0,64)
nilsub (74,1///%) kilosu sabit, saglık sorunları sebebiyle izne ayrılmak istiyor
deryalimm07 (75,9/75/0,9/%1,19)
tatlitambak (82/81,7/0,3/%0,37)
savurgan (72,4/71,9/0,5/%0,69)
denhizx (70,9/70,5/0,4/%0,56)
melampusefe (73,2/72,4/0,8/%1,09)
parkbyull (95,2/96/-0,8/-%0,84)
Ay Isigim (66,3/66/0,3/%0,45)
inatettimolacak (84,3/82,8/1,5/%1,78)
minnakkelebekim (80,2///%) kilosu sabit

M minnakkelebekim Y Yuppiyayye ebrusonmez d_mndc @deryalimm07 T tatlitambak savurgan M melampusefe Ay Isigim parkbyull kollontai morordek nilsub

Son hafta kilolarımız boyleymıs kızlar.. tabı elıf ve betul kaptan morordek nılsub sanırım lıste dsıydı onları da alırız aramıza unutmayalım.-baskaları da olabılır unuttuklarım kusura bakmasın-

Herkes gunluk rakıbını/eşini/motıvasyon arkadasını -artık ne dersenız- takıp eder yazmadıysa durtukler hem yarısır hem de kaptanlara yardımcı oluruz herkesın pesınden kosmaya calısıyolar.. hem de gruba azıcık enerjı gelır hareketlenırız hanımlar

Son düzenleme:
gecmıs olsun canım toparlanırsın bıran once ınsallah.. grıp mısın usuttun mu yoksa.. corba tuketmeye bak bol bol bı de o kadar ılac ıctıysen su ıcmeyı ıhmal etme sakın canım.. Bi de grıpsen benım Özgeİyileştirir çayım var hasta olan yapsana der onu yazayım kocısın yapsın sana elınden gelıyosa

1kupa içme suyu
Yarım ekşi elma
Yarım limon -suyunu hafıf sık kalanı dogra at ıcıne-
1tatlı kasığı toz zencefıl-tazesı daha ıyıdır varsa yarım cevız kadar dogra ıcıne
1tutam ıhlamur
1-2cay kasıgı tarcın-ya da 1cubuk tarcın
1cay kasıgı karabıber
2tatlı kasıgı nane-varsa kekık de ekle kokusu rahatsız etmıyosa senı

Kaynama noktasına geldıkten sonra2-3dk kaynasın suz ıc sonra..Tadı buruk gelırse bıraz guzel hakıkı balın varsa bıraz ılındıktan sonra 1cay kasıgı fılan ekleyebılırsın.. Ama balı cok sıcak bıseyın ıcıne katma sakın faydası olmaz sonra sana

Cok gecmıs olsun tekrar canım

nilsub ablacım vaktın olursa hem bu 4.takımla yarıs ısını hem de bu eslesme fıkrımızı mesaj atabılır mısın sen herkese gormus olsun az katılanlar da.. tabı bu eslesme fıkrı benım nacızane fıkrım kollontai kaptanımızdan onay da alalım da kendı basımıza hareket etmıs gıbı olmayalım

Sağol canım şimdi heryer kapandı saat 5-6 da kapanıyor burda heryer evde zencefil yok yarın alırım yaparım gribim kronik alerjimde olduğundan en ufak gripde komaya giriyorum ateşden oysa bademciklerim alındı ateşi önlemek için yinede düzelme yok alerjim olduğundan çorba istedimde eşim beceremiyorkiitarif etsemde çıldırttıyor beni anlamıyorhabire dışardan sipariş vereyimmi diye soruyor tek yaptığı bu neyse yarın düzelirsem hem çorba hem senin çay tarifini yaparımÇok sağol

Geçmiş olsun Cnm , herşeyin başı sağlık gerçekten , en büyük nimet sağlıklı olmak
Sağol canım inan bütün gemilerimi yakasım geliyor bazen sırf kimsem yokdiye içimdeki ses al çoçuğunu dön ailenin yanına diyor diğer sesde saçmalama eşim dönmez sonra kızım orda babası burda ilerde hesap sorar sonra buranın eğitim sistemi çok güzel basit bide türkiyede ne yapar hep bunlar engel işte eşim dönse beceririz birlikde ama o dönmüyorkaç kez sordum gazladım gıhhhh demiyor hatta kızımı bırak git tatil yap gel bak bakalım fikrin değişecekmi diyor

ebrusonmez DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DEneme
d_mndc - - - - - - -
deryalimm07 DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME Deneme
tatlitambak DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME
savurgan DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME
denhizx DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME
melampusefe DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME
parkbyull DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME
Ay Isigim DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME
inatettimolacak DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME
minnakkelebekim DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME DENEME
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Pazartesi [/td] [td] Salı [/td] [td] Çarşamba [/td] [td] Perşembe [/td] [td] Cuma [/td] [td] Cumartesi [/td] [td] Pazar [/td] [/tr]

tamam canım ben aksam eslestiririm herkesi

zor Cnm Allahım sabır versin bende ailemden uzaktayım hiç bir akrabam yok Zaman'la alıştım biraz daha az koyuyor
Keşke yurtdışında olsak diyoruz bazen ülkenin durumu ortada Cnm kızının geleceği eğitimini düşün .

ebrusonmez M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
d_mndc M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
deryalimm07 M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
tatlitambak M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
savurgan M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
denhizx M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
melampusefe M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
parkbyull M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
Ay Isigim M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
inatettimolacak M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
minnakkelebekim M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp: M: S: Sp:
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Pazartesi [/td] [td] Salı [/td] [td] Çarşamba [/td] [td] Perşembe [/td] [td] Cuma [/td] [td] Cumartesi [/td] [td] Pazar [/td] [/tr]

Tabloyu duzenledım bıraz.. Bunu gunluk herkes kendı de yapabılır sadece kaptanımız da yapabılır. Menu su ve spor ıcın emojı koyabılırız. mesela
Menu (M) (kaçamaklıysa cıss olabılır burda )
Su(S) (En az 2,5lt))
Spor(Sp) (Spor yoksa - ya da bu daha guzel olur ) gıbı sekıllendırebılırız

Örnek vermek ıcın benım dunku satırımı duzenledım gormenız ıcın

kollontai morordek nilsub B blanche_ea btlbetul M minnakkelebekim Y Yuppiyayye ebrusonmez d_mndc @deryalimm07 T tatlitambak savurgan M melampusefe Ay Isigim parkbyull

Merhaba kızlwr.pazar malum gezmelerdeyim :) 4.takımla yarışcaz demek hadi bakalım gruba bi kan gelir.@inatettimolacak doğeu diyosun ikili eşleşmeler iyi oluyor ben çok keyif almıştım
kollontai kaptanımız sen eşleştir madem takılalım.kesinlikle rakibe olunca daha keyifli oluyor, motive oluyor insan.Tabi benim rakibem çok iyiydi geçen hafta ondan da öyle düşünüyor olabilirim

Benim minnos uyuyunca ben de yataga attim kendimi

Katılıyorum canım. Sağlıklı bir şekilde devam edeceğiz.Ve birdaha hiç kilo almayacağızz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…