- 3 Şubat 2014
- 220
- 424
- 33
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.661
Geçmiş olsun Cnm , herşeyin başı sağlık gerçekten , en büyük nimet sağlıklı olmakSlm kızlarr bugün acayip hastayım yataktan kalkamıyorum tüm kemiklerim dökülüyor yalnız rabbim ne güzel beddn vermiş hasta olunca anladım kıymetini resmen başımı sabit tutamıyorum bacaklarımn üzerine basamıyorum ağrıdan
Sabah 12-1 arası uyandım eşim
1200 kalorilik fast food almış açlıkdan yedim kimse yokki yemek hazırlamayaspor yapmayı bırak ayağakalkamıyorum ağrı kesiciler miğdemi ağrıttı kaç tane içtim başkada birşey yemedim bugünlük böyle oldu kızımı yolladım kayınvalideme çoçuk istiyor kaç haftadır dünyAnın lafını saydı vicdansız merhametsiz kadın çoçuk 5 yaşında toplasan 3-4 kez kalmışdır evinde bu nasıl babaanne dede milletede nasıl anlatıyorlar ölüyoruz bitiyoruz diye
tabıkııı.. ya ozledık senı bıkac gun sessızlıgın ıle farkedılıyo hadı ıyıles de don bıran onceEvet inat damarın tutmuş yine:)
Bende 66 küsürüm varmı dır dişimize göre birileriKim benim kiloma yakın rakibim 71.900 kiloyum varımmm yaniiii
gecmıs olsun canım toparlanırsın bıran once ınsallah.. grıp mısın usuttun mu yoksa.. corba tuketmeye bak bol bol bı de o kadar ılac ıctıysen su ıcmeyı ıhmal etme sakın canım.. Bi de grıpsen benım Özgeİyileştirir çayım var hasta olan yapsana der onu yazayım kocısın yapsın sana elınden gelıyosaSlm kızlarr bugün acayip hastayım yataktan kalkamıyorum tüm kemiklerim dökülüyor yalnız rabbim ne güzel beddn vermiş hasta olunca anladım kıymetini resmen başımı sabit tutamıyorum bacaklarımn üzerine basamıyorum ağrıdan
Sabah 12-1 arası uyandım eşim
1200 kalorilik fast food almış açlıkdan yedim kimse yokki yemek hazırlamayaspor yapmayı bırak ayağakalkamıyorum ağrı kesiciler miğdemi ağrıttı kaç tane içtim başkada birşey yemedim bugünlük böyle oldu kızımı yolladım kayınvalideme çoçuk istiyor kaç haftadır dünyAnın lafını saydı vicdansız merhametsiz kadın çoçuk 5 yaşında toplasan 3-4 kez kalmışdır evinde bu nasıl babaanne dede milletede nasıl anlatıyorlar ölüyoruz bitiyoruz diye
Sağol canım şimdi heryer kapandı saat 5-6 da kapanıyor burda heryer evde zencefil yok yarın alırım yaparım gribim kronik alerjimde olduğundan en ufak gripde komaya giriyorum ateşden oysa bademciklerim alındı ateşi önlemek için yinede düzelme yok alerjim olduğundan çorba istedimde eşim beceremiyorkiigecmıs olsun canım toparlanırsın bıran once ınsallah.. grıp mısın usuttun mu yoksa.. corba tuketmeye bak bol bol bı de o kadar ılac ıctıysen su ıcmeyı ıhmal etme sakın canım.. Bi de grıpsen benım Özgeİyileştirir çayım var hasta olan yapsana der onu yazayım kocısın yapsın sana elınden gelıyosa
1kupa içme suyu
Yarım ekşi elma
Yarım limon -suyunu hafıf sık kalanı dogra at ıcıne-
1tatlı kasığı toz zencefıl-tazesı daha ıyıdır varsa yarım cevız kadar dogra ıcıne
1tutam ıhlamur
1-2cay kasıgı tarcın-ya da 1cubuk tarcın
1cay kasıgı karabıber
2tatlı kasıgı nane-varsa kekık de ekle kokusu rahatsız etmıyosa senı
Kaynama noktasına geldıkten sonra2-3dk kaynasın suz ıc sonra..Tadı buruk gelırse bıraz guzel hakıkı balın varsa bıraz ılındıktan sonra 1cay kasıgı fılan ekleyebılırsın.. Ama balı cok sıcak bıseyın ıcıne katma sakın faydası olmaz sonra sana
Cok gecmıs olsun tekrar canım
Sağol canım inan bütün gemilerimi yakasım geliyor bazen sırf kimsem yokdiye içimdeki ses al çoçuğunu dön ailenin yanına diyorGeçmiş olsun Cnm , herşeyin başı sağlık gerçekten , en büyük nimet sağlıklı olmak
ebrusonmez | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DEneme |
d_mndc | - | - | - | - | - | - | - |
deryalimm07 | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | Deneme |
tatlitambak | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME |
savurgan | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME |
denhizx | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME |
melampusefe | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME |
parkbyull | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME |
Ay Isigim | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME |
inatettimolacak | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME |
minnakkelebekim | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME | DENEME |
tamam canım ben aksam eslestiririm herkesikollontai morordek nilsub ben gecenler de bikac takımda tablo gördüm.. haftalık bı tablo cıkarıyolar spor su menu ıcın paylasım yapılan yere emojı koyuluyor. bı de eslesıyolar 2li hem yarıs hem motıvasyon oluyo bız de yapsak ya.. gecen hafta Y Yuppiyayye benım yaptıgımız gıbı mesela hem eğlencelı oluyo hem motıvasyon oluyo..ne dersınız hanımlar huuu bi ses verin bakem
M minnakkelebekim Y Yuppiyayyeebrusonmez d_mndc @deryalimm07 T tatlitambak savurgan M melampusefe Ay Isigim parkbyull --> hele sen bacım bak gecen hafta artı gelmıssın tasınıyodun fılan sanırım bu hafta sahalara gerı dönüşün muhtesem olsun
zor Cnm Allahım sabır versin bende ailemden uzaktayım hiç bir akrabam yok Zaman'la alıştım biraz daha az koyuyorSağol canım inan bütün gemilerimi yakasım geliyor bazen sırf kimsem yokdiye içimdeki ses al çoçuğunu dön ailenin yanına diyordiğer sesde saçmalama eşim dönmez sonra kızım orda babası burda ilerde hesap sorar sonra buranın eğitim sistemi çok güzel basit bide türkiyede ne yapar hep bunlar engel işte eşim dönse beceririz birlikde ama o dönmüyor kaç kez sordum gazladım gıhhhh demiyor hatta kızımı bırak git tatil yap gel bak bakalım fikrin değişecekmi diyor
ebrusonmez | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: |
d_mndc | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: |
deryalimm07 | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: |
tatlitambak | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: |
savurgan | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: |
denhizx | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: |
melampusefe | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: |
parkbyull | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: |
Ay Isigim | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: |
inatettimolacak | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: | M: S: Sp: |
minnakkelebekim | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: | M: S: Sp: |
kızlar 4. takım kaptanı bu hafta iki takım arasında yarısma teklif etti bende kabul ettim :) bu hafta 4. takımıda yenmemiz lazım lutfen herkes asılsın biraz diyete spora yenelim onları :)
kollontai morordek nilsub ben gecenler de bikac takımda tablo gördüm.. haftalık bı tablo cıkarıyolar spor su menu ıcın paylasım yapılan yere emojı koyuluyor. bı de eslesıyolar 2li hem yarıs hem motıvasyon oluyo bız de yapsak ya.. gecen hafta Y Yuppiyayye benım yaptıgımız gıbı mesela hem eğlencelı oluyo hem motıvasyon oluyo..ne dersınız hanımlar huuu bi ses verin bakem
M minnakkelebekim Y Yuppiyayyeebrusonmez d_mndc @deryalimm07 T tatlitambak savurgan M melampusefe Ay Isigim parkbyull --> hele sen bacım bak gecen hafta artı gelmıssın tasınıyodun fılan sanırım bu hafta sahalara gerı dönüşün muhtesem olsun
Çok mantıklı bacım kızlar ses verin... Kilosu birbirine yakın olanlar rakip olsun
Gunaydin 5.takim
4.takimdan geliyorum bu hafta yarisiyormuşuz
Umarim her iki takim içinde bol eksili bir hafta olur....
Bol şanslar diliyorummmm
Katılıyorum canım. Sağlıklı bir şekilde devam edeceğiz.Ve birdaha hiç kilo almayacağızz.İyi geceler kızlar bugünkü menümü paylaşayım
kollontai morordek nilsub
Sabah:1,5 dl köy ekmeği+2 dl sucuk+1 yumurta+domates,salatalık+ 1 kk peynir
Öğlen:1 kase çorba+2 mercimek köfte+1 tabak közlenmiş patlıcanlı salata
Akşam:1,5 tabak yoğurt soslu ıspanak
Su:3 lt üstü
Spor: 1 mile leslie+slim in 6 start it.up
Buraya kadar herşey güzel dimi? Ama malesef kaçamağım varKızlar gofret yedim hani şu ince çıtır olanlardan baya yarım paket yedim, çekirdek çitledim bide.Aslında canım istedi bilerek kendimi serbest bıraktım yedim.Düşünüyorumda eskiden gün içinde ekmekler,makarnalar,pilavlarla beslenip üstüne yerdim gofretleri,çikolataları,tatlıları.Şimdi bu bile büyük bir kaçamak gibi geliyor.Eski günlerime dönmek istemiyorum, sağlıksız beslenmek istemiyorum .Bu kaçamaklarıda zamanla yok edicem şimdilik haftada 1 ama eminim yakında çok daha nadirleşecek.Ne eziyet etmişim kendime şimdi farkediyorum.Kızlar yemeyen kimse kilo almıyor.Hep kendimi kandırmışım.Ayşe tatlı yemiş kilo almamış diye yemişim, Fatma makarna yiyomuş hep almıyo kilo ben neden alıyorum demişim.Ama gözümden kaçan bişey var onu yeni farkettim.Ayşe tatlı yiyor ama başka karbonhidrat almıyor... Yani insanlar bunu farkında olmadanda olsa dengeliyormuş.Mesela benim arkadaşlarımın çoğu zayıf ideal kilodalar yani .Yıllardır öyleler yiyorum ama kilo almıyorumcular!!!! Dikkat ettimde hepsi kuş kadar yiyor.Yani olması gerektiği kadar yiyorlar ve bunu hep böyle yaptıkları için onlar için normal.Ben hep çok yediğim için normal yemem gereken miktar diyet olarak düşündüğümde ,sanki yoksunluk olacak, olması gerekenden az alıyorum, kiloyu verince bu son bulacak yine eskisi gibi herşeye abanıp yiycem gibi algılıyordum eskiden.Hep en büyük korkumda kiloyu verip tekrar almak oldu sırf o yüzden diyet yapmadım yıllarca.Şimdi beslenmemi normale çevirmeye çalışıyorum evet normal olan, bünyeme fazladan yük olmayacak, yetecek kadar.Ayy çok konuştum kızlar farkındayım, ama bugün birazda mutlu oldum ben bişeyleri değiştirmeyi başarmışım :) iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?